Εχω να δηλωσω οτι οι ατιμες κανουν το καλυτερο μπουκιτσι!!
Ακομα το θυμαμαι..ηταν μια αβγαλτη μαυρουλα πριν χρονια στο Τροφωνίου 11,μεχρι αμυγλαδες τν ρουφαγε το μωρο
(απο την καυλα που ειχα την ρωτησα αν μπορουσα να της γλυψω το ροζ μουνακι της σε 69 που την ειχα αλλα αρνηθηκε ευγενικα)
Τωρα θελω να ξαναπαω,εχω δει μια στο μεταξυ σε ενα υπογειο σγουρομαλλα αλλα δεν ξερω τι παιζει
Ρία η μαυρούλα στις αρχές της. Τέτοια γαμήσια που ρίχναμε στον Πρίαμο δεν είχα ρίξει σχεδόν ποτέ. Ειδικά μετά την 2η φορά που βρεθήκαμε επί πληρωμή, για 2-3 εβδομάδες βγαίναμε για ποτά και πηδιόμασταν χωρίς να την πληρώνω. Στο τέλος μάλλον την πήρε πρέφα ο νταβάς και κόπηκε το τζάμπα. Εε μετά δεν την ξανά είδα κιόλας! Ρούφαγε τρελά πάντως, έγλυφε μπάλες απίστευτα και είχε τέλεια στησίματα.
επί του πεζόδρομου στο Μεταξουργείο, στο σπιτάκι που κατεβαίνεις 3 σκαλοπατάκια (sorry αλλά ως μπουρδελιάρης κινούμαι εμπειρικά κ δεν 8υμάμαι οδούς). Εχει σοκολάτα καβλωτική φίλε, κα8αρή, το πέ8αινα άνετα. 8α δοκιμάσω σύντομα γιατί στη τελευταία τσάρκα μου, έτυχε να βρω ρουμανάκι πρώτο
Ρία η μαυρούλα στις αρχές της. Τέτοια γαμήσια που ρίχναμε στον Πρίαμο δεν είχα ρίξει σχεδόν ποτέ. Ειδικά μετά την 2η φορά που βρεθήκαμε επί πληρωμή, για 2-3 εβδομάδες βγαίναμε για ποτά και πηδιόμασταν χωρίς να την πληρώνω. Στο τέλος μάλλον την πήρε πρέφα ο νταβάς και κόπηκε το τζάμπα. Εε μετά δεν την ξανά είδα κιόλας! Ρούφαγε τρελά πάντως, έγλυφε μπάλες απίστευτα και είχε τέλεια στησίματα.