You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μαύρη σε studio;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alfreewind
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 41
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
karlomagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
...δωσε στοιχεια...ειναι αδυνατη.χοντρουλα.........μπορεις και να γαμησεις χωρις να σε πασαλειψουν με λαδια και λοιπα...φυσικα πληρωνοντας το προγραμμα...συγγρου 296 μασσαζ κ θα χυσεις τη καρολινα
gavelos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 21
- Like
- 655
- Πόντοι
- 326
άλλο ειδος τυποι οι μαυρες αφρικανες.οποιος παει στην αρχη θα τον πιασει δεος,εγω ειχα την τυχη να παω με μια από το κονγκο γνησια μαυρη αφρικανα.ηταν 32 χρονων υψος 1.73 περιπου υπερβαρη με μασταρια κολαρα και πολύ εντονα αφρικανικα χαρακτηριστηκα μεγαλα χειλη φαρδια μυτη.αν και εγω μελαχροινος διπλα της εμοιαζα αλμπίνος.ηταν μια συμπαγης γεροδεμενη γυναικα με πολύ δυναμη μυικη και στ σεξ εκαιγε το σωμα της.
karlomagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
.....ουτε καν ιδεωδες....ιδεατο....άλλο ειδος τυποι οι μαυρες αφρικανες.οποιος παει στην αρχη θα τον πιασει δεος,εγω ειχα την τυχη να παω με μια από το κονγκο γνησια μαυρη αφρικανα.ηταν 32 χρονων υψος 1.73 περιπου υπερβαρη με μασταρια κολαρα και πολύ εντονα αφρικανικα χαρακτηριστηκα μεγαλα χειλη φαρδια μυτη.αν και εγω μελαχροινος διπλα της εμοιαζα αλμπίνος.ηταν μια συμπαγης γεροδεμενη γυναικα με πολύ δυναμη μυικη και στ σεξ εκαιγε το σωμα της.
άλλο ειδος τυποι οι μαυρες αφρικανες.οποιος παει στην αρχη θα τον πιασει δεος,εγω ειχα την τυχη να παω με μια από το κονγκο γνησια μαυρη αφρικανα.ηταν 32 χρονων υψος 1.73 περιπου υπερβαρη με μασταρια κολαρα και πολύ εντονα αφρικανικα χαρακτηριστηκα μεγαλα χειλη φαρδια μυτη.αν και εγω μελαχροινος διπλα της εμοιαζα αλμπίνος.ηταν μια συμπαγης γεροδεμενη γυναικα με πολύ δυναμη μυικη και στ σεξ εκαιγε το σωμα της.
Ακούγεται πολύ ωραίο. Γνωρίζεις αν μπορούμε να την βρούμε ακόμα κάπου;
gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.333
- Πόντοι
- 1.720
μια χαρά σώμα έχει...δωσε στοιχεια...ειναι αδυνατη.χοντρουλα.........μπορεις και να γαμησεις χωρις να σε πασαλειψουν με λαδια και λοιπα...φυσικα πληρωνοντας το προγραμμα...
AntifitCondom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2005
- Κριτικές
- 118
- Like
- 2.106
- Πόντοι
- 8.360
Μια νέα εμφάνιση στον οίκο - μαγαζί της Συγγρού 144 είναι η Σάρον :
Δεν έχω δοκιμάσει.
Δεν έχω δοκιμάσει.
mike tri
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 90
- Πόντοι
- 1
πολυ καλο,αδυνατο ,σφιχτο και ανωμαλο γαμησι !Μια νέα εμφάνιση στον οίκο - μαγαζί της Συγγρού 144 είναι η Σάρον :
Δεν έχω δοκιμάσει.
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.973
- Πόντοι
- 2.846
Mike Taison ωραια η γαζελα οπτικα , ξερουμε αν κανει πιπα αφιλτρη ???πολυ καλο,αδυνατο ,σφιχτο και ανωμαλο γαμησι !
mike tri
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 90
- Πόντοι
- 1
δε το ζητησα και δε ξερω αλλαααααα ειναι κλασσικη μαυρη στη συμπεριφορα.πιστευω αμα το παζαρεψεις θα το κανει..Mike Taison ωραια η γαζελα οπτικα , ξερουμε αν κανει πιπα αφιλτρη ???
gavelos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 21
- Like
- 655
- Πόντοι
- 326
πηγε ιταλια τυπε η συγκεκριμενη.παντως πιασε κουβεντα με μαυρες είναι ευκολες και γουσταρουν λευκους.Ακούγεται πολύ ωραίο. Γνωρίζεις αν μπορούμε να την βρούμε ακόμα κάπου;
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.973
- Πόντοι
- 2.846
thank you broδε το ζητησα και δε ξερω αλλαααααα ειναι κλασσικη μαυρη στη συμπεριφορα.πιστευω αμα το παζαρεψεις θα το κανει..
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.919
- Πόντοι
- 9.095
κατεβα μωρη! συγγρου δουλευει αποψε,ελα κ θα ερθω κ γω....thank you bro
mike tri
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 90
- Πόντοι
- 1
δε κανει τιποτα!thank you bro
METAKSOURGIAKOS13
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2016
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
καλησπερα συναγωνιστες τον τελευταιο καιρο εχω μια επιθυμία να δοκιμασω μια μαυρη κοπελα για πρωτη φορα δεν ξερω αλλα μου δινουν την αισθηση οτι κανουνε πολυ δυνατο κρεβατι , ποια ειναι η αποψη σας απο τισ εμπειριες σας ??? εχει κανεισ να προτείνει καμια καλη μαυρη κορασιδα ??
Studio Αριστοτέλους 6
Sex Studio
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2017
- Like
- 9.320
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 217
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις