You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μαύρη πίπα 5 ευρώ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα albertosSketo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 89
- Εμφανίσεις 50K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
που να τρεχεις ως γλυφαδα τυπεΤελικα παιζουν μαυρες με 5ευρο?ποιο παραδρομο της γλυφαδας ρε μαγκες?
μετα τις 12 πατησιων
οποια μαυρη δεις στον δρομο πεστης πιπα 5 ευρω
ειμαι σιγουρος οτι σχεδον ολες θα δεχτουν
Για μενα που ειμαι απο πειραιια πιο κοντα ειναι η γλυφαδα αδελφε,αλλα που εχει παραδρομο δεν καταλαβα.....που να τρεχεις ως γλυφαδα τυπε
μετα τις 12 πατησιων
οποια μαυρη δεις στον δρομο πεστης πιπα 5 ευρω
ειμαι σιγουρος οτι σχεδον ολες θα δεχτουν
bull11
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
ναι αλλα δεν εχει στη γλυφαδα αφρικανικο τσιμπουκιΓια μενα που ειμαι απο πειραιια πιο κοντα ειναι η γλυφαδα αδελφε,αλλα που εχει παραδρομο δεν καταλαβα.....
Ναι αλλα να μαθουμε τι παιζει και εκει,κακο δεν κανει...ναι αλλα δεν εχει στη γλυφαδα αφρικανικο τσιμπουκι
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
αυτες οι μαυρες κανουν παντος καταπληκτικα τσιμπουκια
και που τσιμπουκωνουν ... σε αμάξι ή πλατεία αμερικής στο δασάκι πίσω από κανένα δέντρο??
bull11
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
εχει κατι κοματια αλβανιδες η οποιες παιρνουν 50 για πηδημα στο αμαξι και 80 για ξενοδοχειο,Ναι αλλα να μαθουμε τι παιζει και εκει,κακο δεν κανει...
bull11
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
σε αμαξι παρκαρεισ σε στενακια και στον ρουφαει,σε παρκο καθεσε σε παγκακι και ομοιος στον βεντουζαρει στις χειλαρες τηςκαι που τσιμπουκωνουν ... σε αμάξι ή πλατεία αμερικής στο δασάκι πίσω από κανένα δέντρο??
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
σε αμαξι παρκαρεισ σε στενακια και στον ρουφαει,σε παρκο καθεσε σε παγκακι και ομοιος στον βεντουζαρει στις χειλαρες της
καλή φάση ... τωρα που ειναι και καλοκαιρακι, παιρνουν τα παπαρια σου αερα, και τι καλύτερο από μια μαυρούλα να ρουφάει, εξαλλου αυτες μόνο για κανενα τσιμπουκι ειναι .... εχει κάτι μουναρες εκει στα στενακια της πατησιων, ολες εκει μενουν!!
chuck_norris
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δειτε απο το 0:57 και μετα :
bull11
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
κατα τις 3 το βραδυ στην πατησιων πηρα ενα αραπινακι πρεπει να ητανε με το ζορι 19 με 20 χρονων φοραγε ενα σορτασκι τζινακι πορτοκαλι,αμαξι πιπα 10 ευρω μαζι με βυζομπαλα εξω και ολο το χερι στη μουνα της,το εβγαλε μεχρι τα γονατα και μου ζητησε να την γλειψω δεν την εγλειψα ομως,πολυ καλη κοπελιτσα,εχυσα και μετα μου τον καθαρισε με μωρομαντηλα,φιλακι στο στομα πεταχτο καληνυχτα baby
poutaniaris_anhr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 861
- Πόντοι
- 311
Χτες βραδυ κατά τις 3. καποδιστριου, λιγο μετα την πατησιων, φαινομαινικα ερημια. Παρκαρα δεξια περιμενα, ηρθαν 2 μαυρουλες με σορτσάκια κ κοντα μπλουζάκια, πιπα 10 ευρω, φορτωσα μια και πηγαμε σε παρακειμενο σκοτεινο στενο (αυτή με πηγε).
Με ρουφηξε κανονικότατα (με καποτα), της εβαλα κ κωλοδαχτυλο, εγλυψε παπαρια, 10λεπτα κρατησε η ολη φαση, εδωσα το 10αρικο κ αποχωρησε. ονομα Ροζα. Της ειπα ποσο παει ντουο με τη φιλη της σε δικο μου χωρο και μου ειπε 200 για 2 ωρες, της ειπα ότι θελω ολο το βραδυ και μου ειπε με 500 είναι οκ. φυσικα δεν τρελλαθηκα ακομα, απλα ρωτησα για να ξερω.
Με ρουφηξε κανονικότατα (με καποτα), της εβαλα κ κωλοδαχτυλο, εγλυψε παπαρια, 10λεπτα κρατησε η ολη φαση, εδωσα το 10αρικο κ αποχωρησε. ονομα Ροζα. Της ειπα ποσο παει ντουο με τη φιλη της σε δικο μου χωρο και μου ειπε 200 για 2 ωρες, της ειπα ότι θελω ολο το βραδυ και μου ειπε με 500 είναι οκ. φυσικα δεν τρελλαθηκα ακομα, απλα ρωτησα για να ξερω.
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Χτες βραδυ κατά τις 3. καποδιστριου, λιγο μετα την πατησιων, φαινομαινικα ερημια. Παρκαρα δεξια περιμενα, ηρθαν 2 μαυρουλες με σορτσάκια κ κοντα μπλουζάκια, πιπα 10 ευρω, φορτωσα μια και πηγαμε σε παρακειμενο σκοτεινο στενο (αυτή με πηγε).
ωραιος .. ακου εκει τιμες
και δώρο το αφροδίσιο.
txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.790
- Πόντοι
- 496
αυτες ειναι οκ...δε ξερω αυτος που τα πληρωνει ποσο οκ ειναι
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
αυτες ειναι οκ...δε ξερω αυτος που τα πληρωνει ποσο οκ ειναι