Ρε μεγάλε δεν μαζεύεις τη σβάστικα λέω εγώ σιγά σιγά. Μπορείς να την έχεις στο σπίτι σου αν θέλεις ακόμη και στο κρεββάτι σου (για έμπνευση ) αλλά οι υπόλοιποι να βλέπουμε και να ακούμε μαλακιούλες του στυλ θα τις κάνω σαπούνι μάλλον δεν λέει. Τέτοιες παπαριές ανώνυμα πες τες αλλού. Σε κανένα site με άλλα φασιστοειδή σκουλικάκια. Λοιπόν για κατάλαβε λίγο τι είναι η μαλακία που έχεις βάλει κάτω από το ονομά σου και μαζεψέ τη.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μαύρες σε μπουρδέλα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ALANIARIS13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 217
- Εμφανίσεις 72K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kaiaphas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
Εσυ τι παριστανεις εδω?Θα τις κανω σαπουνι τις αραπινες
Θα τις κανω σαπουνι τις αραπινες
μετά τα πουστράκια... να και τα φασιστάκια...
ρε ξεκωλιάριδες τι κάνετε εδω... gay parade?
Stardust_73
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
αστε το κοσμο να λεει οτι θελει....
peace!!!!
peace!!!!
Θα τις κανω σαπουνι τις αραπινες
Μήπως θέλεις και να τις πηδήξεις από μίσος;
sexianathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε μην ασχοληστε με τα φασιστακια.........
το θεμα μας εδω ειναι μαυρουλες σε μπουρδελα......
κωνσταντινουπολεως 130............brasil latin studio
κωδικος...ονομα ....JENIFER...
Τι παίζει εκεί σύντροφε;
Περισσότερες πληροφορίες καλοδεχούμενες!
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 506
Αφήστε τις μαλακίες και δώστε πληροφορίες για καμιά μάυρη ΒΥΖΑΡΟΥ-προς θεού όχι αυτές εκεί στην Ικτίνου και πέριξ τις Σοφοκλέους.
μετά τα πουστράκια... να και τα φασιστάκια...
ρε ξεκωλιάριδες τι κάνετε εδω... gay parade?
Aίσχος! Ρατσισμός κατά των ξεκωλιάρηδων!
pitsirikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 32
- Like
- 897
- Πόντοι
- 311
Παιδιά πολύ καλό μαυράκι με βυζάρες παίζει Κολωνού 11 στον πάνω όροφο. Προσοχή γιατί το κτίριο έχει τρια. Αν γουστάρετε μαύρες με πιασίματα είναι γαμάτη επιλογή με μόλις 15 ευρώ και δώστε της τα ρέστα από το εικοσάρικο. Ο χώρος είναι γάμησε τα αν και όχι πολύ βρωμερός, αλλά η γκόμενα είναι σούπερ ΜΟΝΟ για λάτρεις του είδους, μαύρες με βυζιά. Τα απογεύματα είναι εκεί.
Αφήστε τις μαλακίες και δώστε πληροφορίες για καμιά μάυρη ΒΥΖΑΡΟΥ-προς θεού όχι αυτές εκεί στην Ικτίνου και πέριξ τις Σοφοκλέους.
Συμφωνω...Οι μαυρες φημιζονται για τις βυζαρες και την κωλαρα τους...Οποτε αν καποιος εχει πετυχει μαυρουλα με τρελα βυζομπαλονια, ας στειλει πληροφοριες.Και λιγο πιο συγκεκριμενα δε βλαπτει, διευθυνση, βαρδια, τιμουλα, προγραμμα κλπ.Thanks!!!
ΜΑΚΡΙΑ απο τις μαυρες γυρω απο τη Βαρβακειο κ τη Λαχαναγορα!Βρωμα, ασθενειες, πιεστικη συμπεριφορα.ΜΟΝΟ δηλωμενες σε μπουρδελα.
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
ΜΑΚΡΙΑ απο τις μαυρες γυρω απο τη Βαρβακειο κ τη Λαχαναγορα!Βρωμα, ασθενειες, πιεστικη συμπεριφορα.ΜΟΝΟ δηλωμενες σε μπουρδελα.
Και αυτες που δουλευουν σε μπουρδελο μην νομιζεις οτι ολες τους εχουν περασει απο γιατρους
KARALIAKOURAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Παιδια διαφωνω.Εγω οσες εχω παρει απο βαρβακειο μου εχουν βαλει διπλη καποτα,κατι που με σοκαρε στην αρχη,λες και ημουν κανας βρωμιαρης!Δεν ξερω τι μπορει να κουβαλανε απο τα μερη τους,αλλα
προσεχουν πιο πολυ απ'ολες.Οσον αφορα το γαμησι ειναι ανωτερη φυλη.
Παραδοξως εκ φυσεως στενες(αν αναλογιστει κανεις τι πλοκαμια εχουν οι μαυροι),πολυ θερμες,μες την καλη χαρα και δεν πιεζουν.Μακαρι να απελθουν ολα τα τα εκ πρωην ανατολικου μπλοκ "κρεατα" και να γινεται αποκλειστικα εισαγωγη απο αφρικη.
Εξωτικη εμπειρια! >
προσεχουν πιο πολυ απ'ολες.Οσον αφορα το γαμησι ειναι ανωτερη φυλη.
Παραδοξως εκ φυσεως στενες(αν αναλογιστει κανεις τι πλοκαμια εχουν οι μαυροι),πολυ θερμες,μες την καλη χαρα και δεν πιεζουν.Μακαρι να απελθουν ολα τα τα εκ πρωην ανατολικου μπλοκ "κρεατα" και να γινεται αποκλειστικα εισαγωγη απο αφρικη.
Εξωτικη εμπειρια! >
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 506
Δώσε νούμερο μεγέθους και πληροφορίες αν μπορείς να τις τα χύσεις...Παιδιά πολύ καλό μαυράκι με βυζάρες παίζει Κολωνού 11 στον πάνω όροφο. Προσοχή γιατί το κτίριο έχει τρια. Αν γουστάρετε μαύρες με πιασίματα είναι γαμάτη επιλογή με μόλις 15 ευρώ και δώστε της τα ρέστα από το εικοσάρικο. Ο χώρος είναι γάμησε τα αν και όχι πολύ βρωμερός, αλλά η γκόμενα είναι σούπερ ΜΟΝΟ για λάτρεις του είδους, μαύρες με βυζιά. Τα απογεύματα είναι εκεί.
Εγώ παιδιά πριν κανά μήνα πήρα μία μαυρούλα που είναι σε ένα μπουρδέλο απέναντι από το σταθμό Λαρίσης με τα τρένα. Εχει δύο εκεί ( σε ένα μικρό παρκάκι μπροστα), όπου το ένα είχε μια μαυρούλα. Καλούτσικη ήταν, αφηνε πιασίματα, καλή πίπα, πισωκολλητό κάναμε και μάλιστα πριν αρχίσουμε με χάιδευε σ'όλο το σώμα ερωτικά και καλά. (Λίγο άγαρμπα βέβαια, λες κι έτριβε κάνα πάτωμα αλλά τελσπάντων) Αλλά ήταν ευγενική και ό χώρος καθαρός. όπως και η τσατσά ευγενική. Αυτα, με 20 Ευρουλάκια. Καλή συνέχεια
φιλοι, σας πω μια δικη μου εμπειρια με μια μαυρουλα, ενω εκανα μια μπουρδελοτσαρκα πριν απο αρκετους μηνες στην φυλης μπηκα σε ενα σπιτι κοντα σε ενα supermarket δεν μπορω να θυμηθω νουμερο αλλα το χαρακτηριστικο ειναι οτι υπαρχουν 4-5 σπιτια το ενα διπλα στο αλλο, εν παση περιπτωση μπαινω μεσα και βλεπω ενα μελανουρι αλλο πραγμα ( εχω μεγαλη αδυναμια στις μαυρουλες, μου αρεσει το χρωμα ειναι απωθημενο επειδη δεν εχω παρει μαυρουλα δεν ξερω και δεν μπορω να σας απαντησω).
ερχεται η τσατσα και μου λεει 20 ευρω και τα κανει ολα, σκεφτομαι και τα μισα να κανει φτανει.
Περιμενω να μπω σε ενα δωματιο και με το που μπαινω παθαινω σοκ, μια βρωμα απεριγραπτη απο τους προηγουμενους πελατες, κανω την καρδια μου πετρα και αρχιζω σιγα - σιγα να γδυνομαι μπαινει η μαυρουλα αντε να συννενοηθουμε ( μιλαω απταιστα 5 γλωσσες) τιποτα αυτη ουτε τα βασικα δεν σκαμπαζε για να μην τα πολυλογω ουτε να μου τον σηκωση δεν μπορεσε, το χειροτερο τσιμπουκι που μου εχουν κανει, δεν αφηνε ουτε το βυζι να πιασω προσπαθησα να πιασω αλλα πραγματα ουτε κατα διανοια να το σκεφτω, μετα απο 10 λεπτα προσπαθειας απο μερους μου και οχι απο μερος της αγανακτησα και τις ειπα να φυγει και ετσι τελειωσε αδοξα η φαντασιωση μου να γαμισω μαυρουλα αλλα δεν το βαζω κατω καποια στιγμη θα ερθουν τα πραγματα ετσι ωστε να πετυχω την καταλληλη γιατι αυτη που πετυχα σε αυτο το μπουρδελο ουτε να την ξαναδω.
ερχεται η τσατσα και μου λεει 20 ευρω και τα κανει ολα, σκεφτομαι και τα μισα να κανει φτανει.
Περιμενω να μπω σε ενα δωματιο και με το που μπαινω παθαινω σοκ, μια βρωμα απεριγραπτη απο τους προηγουμενους πελατες, κανω την καρδια μου πετρα και αρχιζω σιγα - σιγα να γδυνομαι μπαινει η μαυρουλα αντε να συννενοηθουμε ( μιλαω απταιστα 5 γλωσσες) τιποτα αυτη ουτε τα βασικα δεν σκαμπαζε για να μην τα πολυλογω ουτε να μου τον σηκωση δεν μπορεσε, το χειροτερο τσιμπουκι που μου εχουν κανει, δεν αφηνε ουτε το βυζι να πιασω προσπαθησα να πιασω αλλα πραγματα ουτε κατα διανοια να το σκεφτω, μετα απο 10 λεπτα προσπαθειας απο μερους μου και οχι απο μερος της αγανακτησα και τις ειπα να φυγει και ετσι τελειωσε αδοξα η φαντασιωση μου να γαμισω μαυρουλα αλλα δεν το βαζω κατω καποια στιγμη θα ερθουν τα πραγματα ετσι ωστε να πετυχω την καταλληλη γιατι αυτη που πετυχα σε αυτο το μπουρδελο ουτε να την ξαναδω.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 186
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 381
- Εμφανίσεις