φιλοι, σας πω μια δικη μου εμπειρια με μια μαυρουλα, ενω εκανα μια μπουρδελοτσαρκα πριν απο αρκετους μηνες στην φυλης μπηκα σε ενα σπιτι κοντα σε ενα supermarket δεν μπορω να θυμηθω νουμερο αλλα το χαρακτηριστικο ειναι οτι υπαρχουν 4-5 σπιτια το ενα διπλα στο αλλο, εν παση περιπτωση μπαινω μεσα και βλεπω ενα μελανουρι αλλο πραγμα ( εχω μεγαλη αδυναμια στις μαυρουλες, μου αρεσει το χρωμα ειναι απωθημενο επειδη δεν εχω παρει μαυρουλα δεν ξερω και δεν μπορω να σας απαντησω).
ερχεται η τσατσα και μου λεει 20 ευρω και τα κανει ολα, σκεφτομαι και τα μισα να κανει φτανει.
Περιμενω να μπω σε ενα δωματιο και με το που μπαινω παθαινω σοκ, μια βρωμα απεριγραπτη απο τους προηγουμενους πελατες, κανω την καρδια μου πετρα και αρχιζω σιγα - σιγα να γδυνομαι μπαινει η μαυρουλα αντε να συννενοηθουμε ( μιλαω απταιστα 5 γλωσσες) τιποτα αυτη ουτε τα βασικα δεν σκαμπαζε για να μην τα πολυλογω ουτε να μου τον σηκωση δεν μπορεσε, το χειροτερο τσιμπουκι που μου εχουν κανει, δεν αφηνε ουτε το βυζι να πιασω προσπαθησα να πιασω αλλα πραγματα ουτε κατα διανοια να το σκεφτω, μετα απο 10 λεπτα προσπαθειας απο μερους μου και οχι απο μερος της αγανακτησα και τις ειπα να φυγει και ετσι τελειωσε αδοξα η φαντασιωση μου να γαμισω μαυρουλα αλλα δεν το βαζω κατω καποια στιγμη θα ερθουν τα πραγματα ετσι ωστε να πετυχω την καταλληλη γιατι αυτη που πετυχα σε αυτο το μπουρδελο ουτε να την ξαναδω.