το σκορδοστουμπι το ξερεις?το σκορβουτο τι ειναι?
καμια σχεση
το σκορδοστουμπι το ξερεις?το σκορβουτο τι ειναι?
το σκορβουτο τι ειναι?
κανα εσκουλαμεντο αφρικανικο γουσταρεις τυπε?την καλησπερα μου σε ολους τους λατρεις του αγοραιου ερωτος.... συναδελφοι , τα φωτα σας. ψαχνω κανα καλο μου?¨ για καλο πραμα....και βεβαια θελω μαυρη. επισης μην κολησουμε και σκορβουτο απο αυτες. εκει στην ιασωνος εχω εντοπισει κατι αλλα θελω τις πληροφοριες σας.συντομα θα επισκεφτω κατι τετοιο γι αυτο ζητω την βοθεια σας.
Καλα ποιος είμαι ο πούστης???? Ο Φικιώρης είμαι????!!!!
το σκορβουτο τι ειναι?
Αρρώστια που κολούσαν παλιά οι ναυτικοί-εξερευνητές και λοιπά. Στα μεγάλα ταξίδια έτρωγαν μόνο παστά κρέατα και λοιπά. Η έλλειψη βιταμινών και άλλων ουσιών που εμπεριέχονται στα φρούτα και στα λαχανικά δημιουργούσε αυτή την ασθένεια. Θανατηφόρα ήταν κιόλας νομίζω.
Καλα ποιος είμαι ο πούστης???? Ο Φικιώρης είμαι????!!!!
Σκοπός αυτού του forum είναι η ενημέρωση όλων των "θαυμαστών" της "μαύρης Ηπείρου" και κυρίως των κοριτσιών της. Όποιος φίλος γνωρίζει τις καλές μαυρούλες ιερόδουλες που υπάρχουν σε σπίτια και είναι άξια λόγου, μπορεί να το γράψει εδώ. Προσπαθώ να βρώ κάποια αξιόλογη εδω΄και αρκετό καιρό και δεν έχω βρεί τίποτα καλό. Υπάρχουν μερικά ΜΠΑΖΑ μεν αλλά δεν είναι ούτε της τάξης των 15€.
τρανς μαυρη ψαχνεις?
Κάνε μια βόλτα μεταξουργείο, κάποια θα πετύχειςΡε μάγκες ξέρει κανείς ποιά σπιτια έχουνε μαυρούλες?
Τhanx
Ρε μάγκες ξέρει κανείς ποιά σπιτια έχουνε μαυρούλες?
Τhanx
στο μεταξι ολο και κατι θα βρεις τυπεΠαιδια καλησπέρα,
ξέρετε κανένα καλό σπιτάκι με καμια καλή μαύρη? Είχα πάει παλιά στη γωνία Αχαρνών και την κάθετο στα σπιτακια της Φυλης, εκει που είναι όλα μαζεμενα, ειχε 2 κάποια στιγμή το ένα ήταν ΚΟΡΥΦΑΙΟ.
Ξέρετε κάτι καλό να το τιμήσω?? (Αθήνα).
Χίλια ευχαριστώ!!!
θα σου φερουμε την ριανα εσενα τυπεεκει μονο μπαζακια, τουλαχιστον στα γνωστα στον πεζοδρομο... 1 η αυλή και ένα που ηταν η τρελη απεναντι επανω... κατι χτιζουν τωρα...
α κ ενα στον καθετο κεντρικο (Μεγ Αλεξανδρου αλλα θεοχοντρη)..
Κατι πιο ποιοτικο?