Καλα ρε φιλε βλεπεις κατι τετοιο και καθεσαι να το συζητησεις σε φορουμ με μπουρδελα?Αντι να πετας σε γιατρο νασε κοιταξει?Ελεος.
Δηλαδη τι θα σε κινητοποιουσε?Κανενα παθολογο δεν εχεις στη γειτονια σου?
Φιλε μου με το συμπαθειο αλλα παθολογο,ιατρειο ιδιωτικο δεν εχεις στη γειτονια σου?Μηπως θαπρεπε να το συζητας με συγγενη καλυτερα?Εγω στη θεση σου θα πηγαινα στο πρωτο που θα βρισκα.Μην ανησυχεις για την ωρα,τα ιδιωτικα ιατρεια δεν ειναι μονο για επισκεψεις με ραντεβου.
Παιδιά μίλησα με έναν φίλο μου και μου είπε να ηρεμήσω και ότι μπορεί να μην είναι τίποτα.Μια κουβέντα είναι να ηρεμήσω!Τέλος πάντων,θα δω πώς θα εξελιχθεί το θέμα κι αν δω ότι χειροτερεύει θα πάω σε δερματολόγο.Ευχαριστώ όσους στείλατε.Αν και κάποιος άλλος έχει καμιά ιδέα ας στείλει.Θα του είμαι ευγνώμων.
ΥΓ:Φίλε stavros 76 καλό το χιούμορ άλλα αν διάβαζες αυτά που έχουν κολλήσει άλλα παιδιά ίσως να μην το έστελνες
Απλα εχει γεμισει το φορουμ με thread του τυπου "πεταξα το ταδε παρασημο" κλπ απο ανθρωπους που δεν πηγαινουν στο γιατρο και καθονται και το κουβεντιαζουν επι μερες.....
Εσυ μπορει να εισαι η εξαιρεση και οντως να σου παρουσιαστηκε τωρα το απογευμα...
Αν συμβαινει αυτο σου ζηταω συγγνωμη, αλλα αν συνεχισεις αυριο τις ερωτησεις "τι μπορει να ναι τελικα" και να μην εχεις παει στο γιατρο τοτε την ανακαλω....
Στα π@π@ρια σου θα μου πεις απλα ξεκαθαριζω τη θεση μου....
Τραβα στου συγγρου φιλαρακι.
Μεχρι τοτε κανε συχνα τοπικα πλυσιματα με Φυσιολογικο ορο ( απο φαρμακειο ).
Και εαν βρεις μια αλοιφη που λεγετε valanil παρτην και βαζε μετα την πλυση