Νέα

Μαύρα σημάδια στην κεφαλή του πέους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Παιδιά έχει γεμήσει η κεφαλή τους πέους με κάτι μαύρες κουκκίδες.Αν κάποιος φίλος ξέρει τί μπορεί να είναι ας στείλει,γιατί έχω χεστεί πάνω μου!

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Καλα ρε φιλε βλεπεις κατι τετοιο και καθεσαι να το συζητησεις σε φορουμ με μπουρδελα?Αντι να πετας σε γιατρο νασε κοιταξει?Ελεος.
Δηλαδη τι θα σε κινητοποιουσε?Κανενα παθολογο δεν εχεις στη γειτονια σου?

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Πήγαινε σε δερματολόγο-αφροσδισιολόγο ιδιωτικά ή στου Συγγρού.

Επισκέπτης
φίλε τώρα πριν λίγο εμφανίστηκε.Λες να μην πήγαινα σε κανά γιατρό;Τέτοια ώρα πού να πάω;

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Φιλε μου με το συμπαθειο αλλα παθολογο,ιατρειο ιδιωτικο δεν εχεις στη γειτονια σου?Μηπως θαπρεπε να το συζητας με συγγενη καλυτερα?Εγω στη θεση σου θα πηγαινα στο πρωτο που θα βρισκα.Μην ανησυχεις για την ωρα,τα ιδιωτικα ιατρεια δεν ειναι μονο για επισκεψεις με ραντεβου.

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
Παιδιά έχει γεμήσει η κεφαλή τους πέους με κάτι μαύρες κουκκίδες.Αν κάποιος φίλος ξέρει τί μπορεί να είναι ας στείλει,γιατί έχω χεστεί πάνω μου!

μηπως εκει που εχεζες μηπωσ κατα λάθος τον λέρωσες......

(γιατι λες οτι χεστηκες πανω σου)

για να σοβαρευτουμε........

διαγνωση δια  περιγραφης δεν γινεται
σε γιατρο λοιπον γρηγορα ,,,,,,,,,,,,

Stavros76

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Μηπως επιασε μουχλα απο την αχρηστια;
Οτι θες ακους εδω μεσα.....

Επισκέπτης
Παιδιά μίλησα με έναν φίλο μου και μου είπε να ηρεμήσω και ότι μπορεί να μην είναι τίποτα.Μια κουβέντα είναι να ηρεμήσω!Τέλος πάντων,θα δω πώς θα εξελιχθεί το θέμα κι αν δω ότι χειροτερεύει θα πάω σε δερματολόγο.Ευχαριστώ όσους στείλατε.Αν και κάποιος άλλος έχει καμιά ιδέα ας στείλει.Θα του είμαι ευγνώμων.
ΥΓ:Φίλε stavros 76 καλό το χιούμορ άλλα αν διάβαζες αυτά που έχουν κολλήσει άλλα παιδιά ίσως να μην το έστελνες

Stavros76

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Απλα εχει γεμισει το φορουμ με thread του τυπου "πεταξα το ταδε παρασημο" κλπ απο ανθρωπους που δεν πηγαινουν στο γιατρο και καθονται και το κουβεντιαζουν επι μερες.....
Εσυ μπορει να εισαι η εξαιρεση και οντως να σου παρουσιαστηκε τωρα το απογευμα...
Αν συμβαινει αυτο σου ζηταω συγγνωμη, αλλα αν συνεχισεις αυριο τις ερωτησεις "τι μπορει να ναι τελικα" και να μην εχεις παει στο γιατρο τοτε την ανακαλω....
Στα π@π@ρια σου θα μου πεις απλα ξεκαθαριζω τη θεση μου....

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
καμια πλυση με κατι αντισυπτικο ως αυριο το πρωι πρωι που θα πας σε γιατρο δεν νομιζω να κανει κακο....

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Τραβα στου συγγρου φιλαρακι.
Μεχρι τοτε κανε συχνα  τοπικα πλυσιματα με Φυσιολογικο ορο ( απο φαρμακειο ).
Και εαν βρεις μια αλοιφη που λεγετε valanil παρτην και βαζε μετα την πλυση

ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΡΟ

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
πιθανότατα πρόκειται για κονδυλώματα ,,, δεν ειναι ιδιατερα ανησυχητικό ... θεραπεύεται με πενικιλίνη επι 3μηνο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom