Νέα

Ματζαγριωτάκη 56 , Καλλιθέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 531
  • Εμφανίσεις 74K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η γνωμη σας για το καταστημα

• Αψογο!

Ψήφοι: 8 6,4%
  • Πολυ καλο

Ψήφοι: 5 4,0%
  • Καλο

Ψήφοι: 13 10,4%
  • Μετριο

Ψήφοι: 29 23,2%
  • Ετσι κι ετσι...

Ψήφοι: 22 17,6%
  • Χειριστο

Ψήφοι: 48 38,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    125

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Να πάς στο the voice!!!!!

Φίλε μου 2 κατοστάρικα κατ΄ ελάχιστον τον μήνα πάνε σε παρεμφερεί μαγαζιά. Αν δεν μας θέλουνε απλά δεν μπαίνουνε στη μοιρασιά της πίτας. Εγώ να βρώ να  :knockinb: πάντα βρίσκω. Απλά είναι τα πράγματα....

giannis19750

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Την Βίκη την είχα πάρει στις Λίζας δεν παίζει να με προωθήσει  εκεί ; Αν υπάρχει τηλ παρακαλώ pm !

Άσχετο στο fuego θησεως 142 πηγε κανείς με την προσφορά 40 € ;

cptnP

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2012
Like
24
Πόντοι
1
Δηλαδή για να γίνεις γνωστός τι πρέπει να κάνεις?
γνωμη μου ειναι οτι δεν ειναι και τοσο δυσκολο ,σαν τα αλλα του κρυφα υποτιθεται του κολωνακιου. εχουν κι εκει αναγκη ανανεωσης της "πελατειας", δεν ειναι τοσο σνομπ, ειδικα αυτη την εποχη. κανε μια βολτα και δοκιμασε να τα πεις με τη σεριφισσα ηρεμα και χαλαρα δειχνοντας οτι εισαι γνωστης του "χωρου"΄και τι περιμενεις απο το σερβις... αν ξερεις και καμια κοπελλα απο αλλο μαγαζι τοτε ακομα πιο ευκολο...

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
γνωμη μου ειναι οτι δεν ειναι και τοσο δυσκολο ,σαν τα αλλα του κρυφα υποτιθεται του κολωνακιου. εχουν κι εκει αναγκη ανανεωσης της "πελατειας", δεν ειναι τοσο σνομπ, ειδικα αυτη την εποχη. κανε μια βολτα και δοκιμασε να τα πεις με τη σεριφισσα ηρεμα και χαλαρα δειχνοντας οτι εισαι γνωστης του "χωρου"΄και τι περιμενεις απο το σερβις... αν ξερεις και καμια κοπελλα απο αλλο μαγαζι τοτε ακομα πιο ευκολο...

Αν δουλεύει η Βίκυ από της Λίζας στην Καλλιθέα με ξέρει και την ξέρω. Το γαμώτο όμως είναι ότι όλες από τα μαγαζιά μπαίνουν εδώ μέσα (δηλαδή οι "επιχειρηματίες νταβάδες") διαβάζουν, βλέπουν ότι ενδιαφέρεσαι να πας, είσαι στο σάϊτ 3-4 χρόνια με 1700 ποστ, και δεν σου στέλνουν ένα π.μ. και να σου πούνε έλα...και πες μας μια μαλακία να επιβεβαιώσουμε ποιος είσαι. Και μετά διαμαρτύρονται ότι δεν έχουν δουλειά....

cptnP

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2012
Like
24
Πόντοι
1
Αν δουλεύει η Βίκυ από της Λίζας στην Καλλιθέα με ξέρει και την ξέρω. Το γαμώτο όμως είναι ότι όλες από τα μαγαζιά μπαίνουν εδώ μέσα (δηλαδή οι "επιχειρηματίες νταβάδες") διαβάζουν, βλέπουν ότι ενδιαφέρεσαι να πας, είσαι στο σάϊτ 3-4 χρόνια με 1700 ποστ, και δεν σου στέλνουν ένα π.μ. και να σου πούνε έλα...και πες μας μια μαλακία να επιβεβαιώσουμε ποιος είσαι. Και μετά διαμαρτύρονται ότι δεν έχουν δουλειά....
αφου ξερεις τη βικυ ακομα κι εκει να μην ειναι πεστης το της σεριφισσας και δεν νομιζω να εχεις θεμα. για το αλλο που λες η ανωνυμια εχει και τα καλα της εχει και τα κακα της οποτε δεν νομιζω πολλοι να ψαρευουν πελατες ετσι..

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Το συγκεκριμένο μαγαζί,που είναι το πρώτο που επισκευθηκα στην αρχή της "καρριέρας" μου,πριν πολλά χρόνια,κρατούσε πάντα χαμηλούς τόνους και δεν ήθελε προβολή είτε εδώ στο σαιτ,είτε αλλού.....
Επομένως,αν γίνανε και τίποτα ιστορίες,είναι λογική η καχυποψία και η επιφυλακτικότητα......η Τατιάννα,αν είναι ακόμα εκεί,ήξερε να χειρίζεται καλά τις καταστάσεις,αν και πάντοτε ήταν πολύ επιφυλακτική με ανθρώπους που δεν ήξερε.......

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
Ματζαγριωτακη το ειχα επισκεφτει πριν απο χρονια, "καλεσμενος" απο μια κοπελιτσα, Σοφια που δουλευε Γλυφαδα και μετα πηγε εκει. Καλο πιπινακι για gfe το οποιο και εξαφανιστηκε μετα απο λιγο

Το μαγαζι υπαρχει ακομα; Απο οτι καταλαβαινω δουλευει μονο με γνωστους;

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.135
Πόντοι
5.916
Ματζαγριωτακη το ειχα επισκεφτει πριν απο χρονια, "καλεσμενος" απο μια κοπελιτσα, Σοφια που δουλευε Γλυφαδα και μετα πηγε εκει. Καλο πιπινακι για gfe το οποιο και εξαφανιστηκε μετα απο λιγο

Το μαγαζι υπαρχει ακομα; Απο οτι καταλαβαινω δουλευει μονο με γνωστους;

υπάρχει αλλά πρέπει να ψιλοφυτοζωεί...έχει φέρει έμαθα όμως πρόσφατα ένα τουμπανοειδές ρουμανοντάρντανο!!!!!!!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
3 φορές εχω φάει πόρτα...
Περιμένω μπας και με δεί τυχαία από την θυροτηλεοραση καμιά γνωστή εργαζόμενη και πεί ''ανοίχτε του τον ξέρω''
αλλά μάλλον πιθανότερο είναι να βρείς κάποιον που έχει άκρη και να σε συστήσει...
από τις πιό δύσκολες πόρτες της μασαζο-Αθήνας...

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
Θυμαμαι παντως, τοτε, πολυ ωραιος χωρος....

Giannis03

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2016
Κριτικές
5
Like
30
Πόντοι
1
Βρέθηκα χτες στην περιοχή και πέρασα μπάς έχει αλλάξει κάτι
τελικά τζίφος μου άνοιξε μια κοπέλα και μου είπε ότι δεν κάνουν μασάζ

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Βρέθηκα χτες στην περιοχή και πέρασα μπάς έχει αλλάξει κάτι
τελικά τζίφος μου άνοιξε μια κοπέλα και μου είπε ότι δεν κάνουν μασάζ

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ και τι κανουν?????? απλα ανοιγουν τις πορτες με τοσες καμερες γυρω γυρω!!!!! το ποιο μπαζομαγαζο που εχω παει στην 23 ετη καριερα μου!!!!!!

Giannis03

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2016
Κριτικές
5
Like
30
Πόντοι
1
Από ότι φαίνεται μύγες Βαράνε και αυτή και περιμένουν κανέναν από τον κλειστό τους κύκλο να βρει
Κανένα ευρώ να πάει

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
Από ότι φαίνεται μύγες Βαράνε και αυτή και περιμένουν κανέναν από τον κλειστό τους κύκλο να βρει
Κανένα ευρώ να πάει
Περνάνε κατά καιρους καλα κομάτια,αρκεί να σε ξέρει η σερίφησα ,έχει το δικό του κύκλωμα το μαγαζί,με αυτούς δουλεύει

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
κατσε θα παω εγω σημερα !!!!!!  θα εχω μια τσαντα με μυγοσκοτοστρες  και θα το παιζω πλασιε !!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αι στα διαλα με τις μαλακισμενες!!!!!!!!!!

Giannis03

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2016
Κριτικές
5
Like
30
Πόντοι
1
κατσε θα παω εγω σημερα !!!!!!  θα εχω μια τσαντα με μυγοσκοτοστρες  και θα το παιζω πλασιε !!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ωραίος πάντως από μένα χάσανε που πάω τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα για μασάζ
έχει και άλλου πορτοκαλιές μαύρο να ξασκαρταρουμε και λίγο

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36

Να πεις χαιρετισμούς στην φίλη μου την Τατιάννα..........εχω χρόνια να την δω......... :2funny:

Slen7

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2016
Like
35
Πόντοι
0
Το εν λόγω μαγαζι λειτουργεί? Ξερει κανεις τι παιζει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom