Να πάς στο the voice!!!!!
Φίλε μου 2 κατοστάρικα κατ΄ ελάχιστον τον μήνα πάνε σε παρεμφερεί μαγαζιά. Αν δεν μας θέλουνε απλά δεν μπαίνουνε στη μοιρασιά της πίτας. Εγώ να βρώ να πάντα βρίσκω. Απλά είναι τα πράγματα....
Να πάς στο the voice!!!!!
γνωμη μου ειναι οτι δεν ειναι και τοσο δυσκολο ,σαν τα αλλα του κρυφα υποτιθεται του κολωνακιου. εχουν κι εκει αναγκη ανανεωσης της "πελατειας", δεν ειναι τοσο σνομπ, ειδικα αυτη την εποχη. κανε μια βολτα και δοκιμασε να τα πεις με τη σεριφισσα ηρεμα και χαλαρα δειχνοντας οτι εισαι γνωστης του "χωρου"΄και τι περιμενεις απο το σερβις... αν ξερεις και καμια κοπελλα απο αλλο μαγαζι τοτε ακομα πιο ευκολο...Δηλαδή για να γίνεις γνωστός τι πρέπει να κάνεις?
γνωμη μου ειναι οτι δεν ειναι και τοσο δυσκολο ,σαν τα αλλα του κρυφα υποτιθεται του κολωνακιου. εχουν κι εκει αναγκη ανανεωσης της "πελατειας", δεν ειναι τοσο σνομπ, ειδικα αυτη την εποχη. κανε μια βολτα και δοκιμασε να τα πεις με τη σεριφισσα ηρεμα και χαλαρα δειχνοντας οτι εισαι γνωστης του "χωρου"΄και τι περιμενεις απο το σερβις... αν ξερεις και καμια κοπελλα απο αλλο μαγαζι τοτε ακομα πιο ευκολο...
αφου ξερεις τη βικυ ακομα κι εκει να μην ειναι πεστης το της σεριφισσας και δεν νομιζω να εχεις θεμα. για το αλλο που λες η ανωνυμια εχει και τα καλα της εχει και τα κακα της οποτε δεν νομιζω πολλοι να ψαρευουν πελατες ετσι..Αν δουλεύει η Βίκυ από της Λίζας στην Καλλιθέα με ξέρει και την ξέρω. Το γαμώτο όμως είναι ότι όλες από τα μαγαζιά μπαίνουν εδώ μέσα (δηλαδή οι "επιχειρηματίες νταβάδες") διαβάζουν, βλέπουν ότι ενδιαφέρεσαι να πας, είσαι στο σάϊτ 3-4 χρόνια με 1700 ποστ, και δεν σου στέλνουν ένα π.μ. και να σου πούνε έλα...και πες μας μια μαλακία να επιβεβαιώσουμε ποιος είσαι. Και μετά διαμαρτύρονται ότι δεν έχουν δουλειά....
Ματζαγριωτακη το ειχα επισκεφτει πριν απο χρονια, "καλεσμενος" απο μια κοπελιτσα, Σοφια που δουλευε Γλυφαδα και μετα πηγε εκει. Καλο πιπινακι για gfe το οποιο και εξαφανιστηκε μετα απο λιγο
Το μαγαζι υπαρχει ακομα; Απο οτι καταλαβαινω δουλευει μονο με γνωστους;
Το μαγαζι υπαρχει ακομα; Απο οτι καταλαβαινω δουλευει μονο με γνωστους;
Βρέθηκα χτες στην περιοχή και πέρασα μπάς έχει αλλάξει κάτι
τελικά τζίφος μου άνοιξε μια κοπέλα και μου είπε ότι δεν κάνουν μασάζ
Περνάνε κατά καιρους καλα κομάτια,αρκεί να σε ξέρει η σερίφησα ,έχει το δικό του κύκλωμα το μαγαζί,με αυτούς δουλεύειΑπό ότι φαίνεται μύγες Βαράνε και αυτή και περιμένουν κανέναν από τον κλειστό τους κύκλο να βρει
Κανένα ευρώ να πάει
κατσε θα παω εγω σημερα !!!!!! θα εχω μια τσαντα με μυγοσκοτοστρες και θα το παιζω πλασιε !!!!!!!!
αι στα διαλα με τις μαλακισμενες!!!!!!!!!!
κατσε θα παω εγω σημερα !!!!!! θα εχω μια τσαντα με μυγοσκοτοστρες και θα το παιζω πλασιε !!!!!!!!
αι στα διαλα με τις μαλακισμενες!!!!!!!!!!
Από τα κορυφαία βυζάκια που έχουν περάσειΝα πεις χαιρετισμούς στην φίλη μου την Τατιάννα..........εχω χρόνια να την δω.........