spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.712
- Πόντοι
- 7.715
το ανακλητρο μαρεσει!!!!!
το ανακλητρο μαρεσει!!!!!
Λοιπόν Τατιάνα ξέρω πως διαβάζεις το σάιτ κόψε τις μαλακιες και περνά στο δωμάτιο άντε με τις φόλες Εκεί μέσα...ήμαρτον παρακάλια θες εσύ χάνεις
Λοιπόν Τατιάνα ξέρω πως διαβάζεις το σάιτ κόψε τις μαλακιες και περνά στο δωμάτιο άντε με τις φόλες Εκεί μέσα...ήμαρτον παρακάλια θες εσύ χάνεις
μαλακιες φιλε σου ελεγεΚαλησπέρα εχω περάσει πριν κανένα μήνα και ανοίγει μια καστανοξανθη με νυχτικο και μου λέει δεν είναι εδώ το μασάζ έχει μεταφερθεί ! Όπως στην θησεως 81 που έλειπε η Άννα και δεν με ήξερε η άλλη στην υποδοχή η γαλανομάτα και μου έλεγε μόνο μασάζ αλλά οι κοπέλες ήταν όλες με τον κωλο εξω !
Πως θα την πείσω ότι πάω για τις υπηρεσίες και δεν είμαι μπάτσος ;
δείχνοντας την αστυνομική σου ταυτότητα και την βέρα σου
δείχνοντας την αστυνομική σου ταυτότητα και την βέρα σου
Καλά μου έκανες αφού έκανα μαλακισμενη ερώτηση !
ταυτοπροσωπια ε1 αφμΠως θα την πείσω ότι πάω για τις υπηρεσίες και δεν είμαι μπάτσος ;
Λειτουργεί ; Τηλ υπάρχει η έστω πρόσφατη επικοινωνία;
οντως..εχει επιστρεψει νομιζω και η βικυ εκει (ηταν στις λιζας για καποιο διαστημα)..λειτουργει αλλα μονο με γνωστους πελατες
εαν πας και χτυπησεις κουδουνι εσυ πχ που μπορει να εχεις να πατησεις εκει 2-3 χρονια το σιγουρο ειναι οτι η δεν θα σου ανοιξουν καθολου ή θα ανοιξουν και θα σου πουν οτι εκει ειναι κατοικια και δεν υπαρχει κανενα μασαζ....
Να σε πάει κάποιος γνωστός του μαγαζιού.Δηλαδή για να γίνεις γνωστός τι πρέπει να κάνεις?
Δηλαδή για να γίνεις γνωστός τι πρέπει να κάνεις?
Να πάς στο the voice!!!!!
Καλή ιδέα......Αλλά,αν δεν γυρίσουν οι "κριτές",τι θα κάνεις?