Νέα

Ματζαγριωτάκη 56 , Καλλιθέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 531
  • Εμφανίσεις 74K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Η γνωμη σας για το καταστημα

• Αψογο!

Ψήφοι: 8 6,4%
  • Πολυ καλο

Ψήφοι: 5 4,0%
  • Καλο

Ψήφοι: 13 10,4%
  • Μετριο

Ψήφοι: 29 23,2%
  • Ετσι κι ετσι...

Ψήφοι: 22 17,6%
  • Χειριστο

Ψήφοι: 48 38,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    125

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Χτυπάω που λέτε το κουδούνι που γράφει Κέντρο Ομορφιάς πριν είκοσι μέρες,
ανοίγει περιχαρής η Τάνια,
χαριεντίσματα, φιλιά,καφεδάκι,είχε και κάτι μπαγιάτικα μπισκότα........πείναγα, τα έφαγα.
-Πολύ ησυχία της λέω, δουλεύουνε οι λαδοκόρες έ;
-Οχι μου λέει, δεν έχουμε αρκετή κίνηση.
-Σκέφτομαι κακό αυτό.Ας τις δουμε της λέω παρ'αυτά
Τί το ήθελα, δύο κοπέλες η γνωστή πλέον Αννυ(κοντα στην σύνταξη αν δεν την εχει πάρει πλέον) και μια καοινούργια Ελληνίδα Κατερίνα.
-Της λέω μάλιστα, που είναι οι άλλες;
επακολούθησε ο γνωστός διάλογος, αυτές είναι,γιατί τόσες λίγες,..........κτλ.
Εφυγα.
Καλά σαράντα.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Έπρεπε να μου πεις να έλθω παρέα....να σε βοηθήσω στη βρώση! :grin:

Μέγα ατόπημα. :rolleyes:
Ηταν και μπισκότα σικάλεως για την σιλουέτα.  :headbang:
Σας ζητώ ταπεινά συγγνώμη,
ετσι και αλλιώς τίποτε άλλο για βρώση δεν είχει, για να σας ειδοποιήσω να συνδράμετε  :grin:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ηταν και μπισκότα σικάλεως για την σιλουέτα.  :headbang:
Σας ζητώ ταπεινά συγγνώμη,
ετσι και αλλιώς τίποτε άλλο για βρώση δεν είχει, για να σας ειδοποιήσω να συνδράμετε  :grin:

Αφού είχε διαμορφωθεί έτσι η κατάσταση, σειρά μου να ζητήσω συγγνώμη! Καλά εκάμνατε και δεν με ειδοποιήσατε.

Την επόμενη φορά που θα εκδράμετε εις τα ιδρύματα, ας προσέλθωμεν μαζί στο Θ81. Το μενού εκεί, είναι νοστιμότερον και πιό εύπεπτον!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Αφού είχε διαμορφωθεί έτσι η κατάσταση, σειρά μου να ζητήσω συγγνώμη! Καλά εκάμνατε και δεν με ειδοποιήσατε.

Την επόμενη φορά που θα εκδράμετε εις τα ιδρύματα, ας προσέλθωμεν μαζί στο Θ81. Το μενού εκεί, είναι νοστιμότερον και πιό εύπεπτον!
Θα αναμένω την ειδοποίηση σας με ανυπομονησία.

news

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Την "Άννα" πως την κλείνεις και πόσο θέλει το "φροντιστήριο" για μία ώρα? Έχει δοκιμάσει κάποιος? Διαβάζω ότι μόνο με ραντεβού έρχεται... Τιμές? Μου είπε φίλος ότι πήγε με 60 ευρώ για μία ώρα (μέχρι φραπέ) αλλά δεν του πολυάρεσε η σερβιτόρα...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Κανένα νέο απο εδώ έχουμε ή όλα είναι παλιά;

cptnP

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2012
Like
24
Πόντοι
1
περασα τελος ιουλιου λογω εγγυτητας περιοχης που μενω, αν και ειχα να παω σχεδον ενα χρονο. τιμη για φουλ προγραμμα (1 ωρα) μασαζ και τα παντα ολα 80 ευρω. πηρα την βικυ την οποια την επαιρνα πριν 2 χρονια αλλα ειχε σταματησει (απο οτι καταλαβα λογω εγκυμοσυνης) αλλα επανηλθε στους στιβους. ικανοποιητικο μασαζ, πολυ καλο κορμι (φοβερο στηθος 3αρι φυσικο) και λογω χημειας πολυ καλο σερβις ενεκα και παλιος γνωριμος. το ροστερ ειχε ακομα μια ανοτιλικη με κοντο μαλλι αδυνατη (ονομα δεν θυμαμαι) και η τατιανα μου ειπε οτι υπαρχει και μια ελληνιδα ονοματι αγαπη η οποια δουλευε εκεινη την ωρα.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Μια "Λιθουανή" ονοματι "Λένα"  :tits: υπάρχει ακόμα εδω???

Επισκέπτης
εχουν ερθει καινουργια κομματια.Μια πιτσιρικα και μια κοκκινομαλα 40ρα...Αλλα αλογο..τα γαμισια... :zfuck: :pipa1: :kissass:

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
εχουν ερθει καινουργια κομματια.Μια πιτσιρικα και μια κοκκινομαλα 40ρα...Αλλα αλογο..τα γαμισια... :zfuck: :pipa1: :kissass:

Αν το μαγαζί δεν έχει αλλάξει στυλάκι να πάνε να γαμηθούν μόνα τους τα άλογα. Από εμένα έχει φάει χι τόσο το μαγαζί όσο και η ... Τατιάνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom