n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 240.036
- Πόντοι
- 46.232
δηλαδη δεν θα τα πούμε...
...ακριβώς...!!δηλαδη δεν θα τα πούμε...
...είναι γνωστό ότι δεν κάνει "θεραπείες" εκτός και αν έκανε εξαίρεση σήμερα ημέρα της γιορτής της...Τατιανα μωρο μου τι θα γινει?? Θα κατσεις να σε μπριζολιασουμε???
Τατιανα μωρο μου τι θα γινει?? Θα κατσεις να σε μπριζολιασουμε???
...είναι γνωστό ότι δεν κάνει "θεραπείες" εκτός και αν έκανε εξαίρεση σήμερα ημέρα της γιορτής της...
Τατιανα μωρο μου τι θα γινει?? Θα κατσεις να σε μπριζολιασουμε???
Οχι καυλιαρη, ΔΕΝ ντρεπομαι... Οταν την πρωτο-συναντησα την καταχουφτωσα στο σαλονι με το προσχημα οτι θα αγορασωκαλά δεν ντρέπεσαι?
Οχι καυλιαρη, ΔΕΝ ντρεπομαι... Οταν την πρωτο-συναντησα την καταχουφτωσα στο σαλονι με το προσχημα οτι θα αγορασω
θεραπειες πολλες!!!!!!!!
Οταν μου ειπε οτι δεν μπαινει, αλλα θα δουμε.... ΧΑΙΡΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!
...και του ποσού που πλήρωσες...!!Τώρα μού θύμισες την πρώτη μου φορά εκεί, πριν από 2.5+ χρόνια (δεν ήμουν μέλος του σάιτ).
Κάνουν οι κοπέλες την παρέλασή τους, και εγώ ρωτάω την Τατιάνα αν περνάει στα δωμάτια.
Μού απαντά "Δεν κάνω μασάζ εγώ".
Της απαντώ: "Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις μασάζ. Άλλα πράγματα θέλω να σού κάνω στο δωμάτιο".
Μού απαντά: "Σε παρακαλώ πολύ. Δεν κάνουμε τέτοια πράγματα εδώ..."
Ήμουν σκοπίμως λίγο προκλητικός (δεν το συνηθίζω) γιατί καταλάβαινα τι θα γινόταν (=το πολύ-πολύ να έπαιρνα φραπέ με όποια πέρναγα -και όντως έτσι έγινε) κι άρα δεν είχα να χάσω και τίποτα.
Μπα, σήμερα είναι της Αγίας Τατιάνας; Δεν το γνώριζα. Χρόνια σου πολλά Τάτυ (μάς διαβάζεις -το ξέρω).
Εκεί είναι.Τα πάντα όλα.H Λένα Λιθουανή είναι ακόμη εδώ ;
προσφέρει μέχρι φραπέ η πάει και πιο πέρα ;
Εκεί είναι.Τα πάντα όλα.
Ναι γιατί ερωτηματικός;
γιατι το μαγαζι ανηκει στα δεν....οταν λες τα παντα ολα....Ναι γιατί ερωτηματικός;
γιατι το μαγαζι ανηκει στα δεντονπαιρνουμεμονοαποταρουθούνια...
Eκτός απο κοκορέτσι όλα τα άλλα σερβίρονται ;)γιατι το μαγαζι ανηκει στα δεν....οταν λες τα παντα ολα....
Πήγες χθες στο πάρτι που κάνανε;
...εγω ειμαι ΜΟΝΟ της μπριζολας...οποτε ΔΕΝ παταω....Eκτός απο κοκορέτσι όλα τα άλλα σερβίρονται ;)Πήγες χθες στο πάρτι που κάνανε;
Ολα τα κοριτσάκια ήταν μασκαρεμένα τα χρυσούλια μου
μπα... ειμαι εκτος εδραςΠήγες χθες στο πάρτι που κάνανε;
Ολα τα κοριτσάκια ήταν μασκαρεμένα τα χρυσούλια μου