Isidoro$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.525
- Πόντοι
- 456
οι οποίοι όταν ήταν χαμηλόβαθμοι...έσκυψαν κι αυτοίλογικά σε κάθε προαγωγή θα τα ξετρυπανε οι ανώτεροι τους.
οι οποίοι όταν ήταν χαμηλόβαθμοι...έσκυψαν κι αυτοίλογικά σε κάθε προαγωγή θα τα ξετρυπανε οι ανώτεροι τους.
Αχ, συγνώμη που σου χάλασα τη φαντασίωση. Για πες τώρα, μαζεύουν κι άλλους βλάκες στη στοά σου; Ή είσαι ειδική περίπτωση;Μαλλον μπερδεύεις την συμφωνία με την πρόθεση μου να σε ξεφορτωθώ...
Βλέπω έχετε και επίπεδο εκεί στη στοά. Και δεν καταλαβαίνω, γιατί να με βρίσεις; Επειδή δε σου άρεσε που σου είπα ότι η μασονία είναι μια ακόμα μορφή θρησκείας; Επειδή σου είπα ότι κατά τη γνώμη μου είσαι θρήσκος; Αν θες να με βρίσεις επειδή δε σου αρέσει η γνώμη μου, πάει να πει ότι η γνώμη μου τσούζει.Γιατί ρε αδερφέ κωλοτριβεσαι να ακούσεις γαμωσταυριδια βραδιάτικα;
ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά σε τι αναφέρεστε;Μην ασχολείσθε με θεμα που δεν γνωρίζετε και δεν σας αρμόζει ..... αφιερώστε τον χρόνο σας σε πλέον προσιτά θέματα .....
Σε αποκάλεσα βλάκα γιατί με ειρωνεύτηκες. Να μιλάς καλύτερα, ώστε να σου μιλάνε και καλύτερα. Και με ειρωνεύτηκες επειδή δε σου κάθισαν καλά αυτά που είπα. Ξανά, συγνώμη που σου χάλασα τη φαντασίωση. Και σταμάτα να ξεφτιλίζεσαι λέγοντας χαζομάρες, ότι με εκδιώξατε και ανοησίες. Πριν δημοσιεύσεις κάτι, διάβασε τι έγραψες. Γιατί μετά τα διαβάζουν και οι άλλοι και σχηματίζουν γνώμη. Και το ποιος το συνεχίζει το βλέπω. Τέλος πάντων, το ξαναλέω, γιατί εκεί που πηγαίνεις δε θα τολμήσει κανείς να σου το πει: το να πιστεύεις έτσι γενικά και αόριστα σε ένα ανώτερο ον, στην ουσία του δε σε κάνει λιγότερο θρήσκο από τους χριστιανούς. Ντεϊσμός ονομάζεται και θα σου πω τη γνώμη του Ρίτσαρντ Ντώκινς για τους ντεϊστές: είναι διανοητική δειλία. Είναι παιδί του Διαφωτισμού - μάλιστα οι πρώτοι ντεϊστές ήταν οι Εγκυκλοπαιδιστές - ο Ντιντερό και οι φίλοι του. Εκείνες οι ιδέες ήταν τότε, στα 1750 πρωτοποριακές, αλλά σήμερα είναι εντελώς ξεπερασμένες.Γιατί με αποκαλέσεις βλακα, εκτός κι αν δεν καταλαβαίνεις τι γράφεις (που μάλλον είναι και το πιθανότερο).
Τέλος πάντων, επειδή μάλλον είσαι κάποιος που τον εκδιωξαμε ως ανάξιο και βρήκε ευκαιρία να βγάλει τον νταλκά του, εγώ το κόβω εδώ..
Αν θες να συνεχίσεις, επειδή σαββατόβραδο δεν έχεις να κάνεις κάτι καλύτερο, be my guest, και τραγούδα μόνος σου...
Χαλάρωσε, ρε τύπε. Ούτε το παπαδαριό αλλά ούτε και οι άθεοι κατέχουν την απόλυτη αλήθεια.Για εμένα, που το βλέπω από την εξωτερική πλευρά (δηλαδή από εκείνη ενός άθεου) αυτές οι αντιλήψεις δεν είναι κάτι το πρωτοποριακό. Το να πιστεύεις σε μια ανώτερη δύναμη, απρόσωπη και χωρίς όνομα για εμένα δεν έχει καμία διαφορά από το να είσαι χριστιανός.
άπαξ και μπήκες και μετάνιωσες στην πορεία και θέλεις να αποχωρίσεις, θα φύγεις από εκεί μόνο σε φέρετρο
μπήκε ένας φίλος μου στους Lions και τώρα θέλει δεν θέλει αφού μπήκε στο χορό χορεύει και ας ήθελε να κάνει αλλιώς
παλια ηθελα να γινω μασονος γιατι σε μια ταινια ειχα δει οτι ειχε γινει και ο Μοτσαρτ.
αλλα δν εγινα γιατι εχω μικρο πουλι.
αργοτερα εμαθα οτι χρειαζετε να εχεις αρκετα λεφτα που ουτε απο αυτα εχω.
μετα εμαθα οτι στην ελληνικη στοα ο καθε μαλακας ψευτο καλλιτεχνης γινεται μασονος
ετυχε να πιασω και μια χαζογκομενα και τα παρατησα.
τωρα που με παρατησε η γκομενα προσεξα οτι το κτιριο τους στην Αθηνα δεν εχει χωρο σταθμευσης
ελπιζω να καταλαβατε
επιτελους με καταλαβαινεις!!Έτσι ακριβώς είναι
Αντιεμβολιαστής, Ελ, Νεφελίμ, ξανθόν γένος και τα σχετικά;Τεκτονική Στοά: «Θεματοφύλακας του Συντάγματος» ο βομβιστής - Δείτε τα κηρύγματα μίσους του στα social media
Ο 61χρονος που συνελήφθη εξαπέλυε κηρύγματα μίσους στα social media - Μιλούσε για τον «πολέμαρχο του Θεού», «σατανικές κυβερνήσεις» και για την… «εκδίκηση του Καποδίστρια»www.protothema.gr
Ξεκαθαρα μελος του Bou
Λάκης η αργυροτόξος?Τεκτονική Στοά: «Θεματοφύλακας του Συντάγματος» ο βομβιστής - Δείτε τα κηρύγματα μίσους του στα social media
Ο 61χρονος που συνελήφθη εξαπέλυε κηρύγματα μίσους στα social media - Μιλούσε για τον «πολέμαρχο του Θεού», «σατανικές κυβερνήσεις» και για την… «εκδίκηση του Καποδίστρια»www.protothema.gr
Ξεκαθαρα μελος του Bou
Μαλλον θα ειναι κωλομπαραδες για να μην θελουν γυναικες αναμεσα τουςΕίχε μια ωραία εκπομπή χθες στο άλφα με ρεπορτάζ από μασονικη στοά..Ωραία μου φάνηκε..Θέλω να ρωτήσω πως μπορεις να γίνεις μασόνος?Πρέπει να είσαι πλούσιος? Εσεις έχετε καμία εμπειρία από μασονία?Πάει κανένας στις τελετές της στοάς?Πολύ θετικό είναι ότι δε δέχοντε γυναίκες για μέλη τους..
δεν ειναι προυποθεση να εισαι πλουσιος θα σε κανουν αρκει να εχεις ικανοτητες και προοπτικη για εξελιξη,για να γινεις πρεπει να σε προτεινει καποιος.Είχε μια ωραία εκπομπή χθες στο άλφα με ρεπορτάζ από μασονικη στοά..Ωραία μου φάνηκε..Θέλω να ρωτήσω πως μπορεις να γίνεις μασόνος?Πρέπει να είσαι πλούσιος? Εσεις έχετε καμία εμπειρία από μασονία?Πάει κανένας στις τελετές της στοάς?Πολύ θετικό είναι ότι δε δέχοντε γυναίκες για μέλη τους..
σορρυ αλλα θα παρεις τ'αρχιδια μου τοτε.Δηλαδή αν είσαι απλός υπάλληλος των 700ευρω μπορεί να γίνει μασόνος?αμα είσαι φανατικος και πιστός στη μασονία??