celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.938
- Πόντοι
- 6.056
Σωστο κι αυτοΕυκολάκι. Θα μου απαντούσε ότι πρόκειται πάλι για εγκληματική οργάνωση.
Σωστο κι αυτοΕυκολάκι. Θα μου απαντούσε ότι πρόκειται πάλι για εγκληματική οργάνωση.
στηριζω Πατριωτικη ΜασωνιαΕυκολάκι. Θα μου απαντούσε ότι πρόκειται πάλι για εγκληματική οργάνωση.
Σωστο κι αυτο
εχω μια προσκληση για αθηναικη λεσχη ψηνεσε να πας?στηριζω Πατριωτικη Μασωνια
οχιεχω μια προσκληση για αθηναικη λεσχη ψηνεσε να πας?
Νομιζω οτι εχουν το ιδιο παθος με τον Κουστω και τους στελνουν να εξερευνησουν το βυθοΠάντως το ότι εξαφανίζεται κόσμος και στις "συνεδριάσεις" της κόζα νόστρα είναι γεγονός. Λέτε να είναι και αυτοί τέκτονες;
εχω μια προσκληση για αθηναικη λεσχη ψηνεσε να πας?Νομιζω οτι εχουν το ιδιο παθος με τον Κουστω και τους στελνουν να εξερευνησουν το βυθο
Νομιζω οτι εχουν το ιδιο παθος με τον Κουστω και τους στελνουν να εξερευνησουν το βυθο
Δεν εχει σασπενς με το σκαφανδρο γι αυτοΝαι.
Σαφώς!
Μόνο που ξεχνάνε να τους φορέσουν σκάφανδρο. Θυμούνται όμως πάντα τα βαρίδια στα πόδια.
Δεν εχει σασπενς με το σκαφανδρο γι αυτο
E μα,σιγα μην τους αφησουν και ελευθερα τα χερια να κολυμπανεΠώωωωω...
Δεν το είχα σκεφτεί.
Πόσες κριτικές χρειάζεται κάποιος για να προταθεί για μέλος;
Έλα τι έχουμε που χάθηκες?Για τον σκωτικό τύπο; Για τον γαλλικό; Για τον αμερικανικό; Ή για τον αραβικό;
Εχει υψηλοτερη βαρυτητα ενα μελος της στοας απο ενα μελος του μπου?Ευγενικα ρωταωΓια τον σκωτικό τύπο; Για τον γαλλικό; Για τον αμερικανικό; Ή για τον αραβικό;
Ποιος είναι ο καλύτερος;Για τον σκωτικό τύπο; Για τον γαλλικό; Για τον αμερικανικό; Ή για τον αραβικό;
Τύπε εγώ έχω κάνει 57 κριτικές .Πόσες κριτικές χρειάζεται κάποιος για να προταθεί για μέλος;
Έλα τι έχουμε που χάθηκες?
Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.Τύπε εγώ έχω κάνει 57 κριτικές .
Δεν με έχει προτείνει κανείς