Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τυπε πως θα χωρέσετε 3 στο μασαζοκρεβατο;Καλησπέρα. Με ενημέρωσε θεία Ελένη ότι κάνει κ διπλό με φίλες της. Έχει πάρει κανείς? Αξίζουν?
Ευχαριστω για ενημερωση
καλησπερα μύστες ξέρουμε κατι για αυτο? εκτόνωση και μασαζ 50
Έχει ή είχε προφίλ στο Mamba. Δεν έχω πάρει αλλά νομίζω ότι είχαν γραφτεί κάποια πράγματα στο σχετικό νήμα, άλλα καλά και άλλα λιγότερο καλά. Κάνει διπλό με Viki/Veronika (φίλη της γνωστής Στέλλας που έχει νήμα εδώ).καλησπερα μύστες ξέρουμε κατι για αυτο? εκτόνωση και μασαζ 50
Τύπε το πρόγραμμα είχε τριβείο;Καλησπέρα στην ομάδα.
Πρόσφατη επίσκεψη "καραντινικη" στην Ελένη.Ειχα να την επισκεφτώ περίπου ένα χρόνο πριν την "ανακαίνιση" και μου φάνηκε και αδυνατισμένη. Παραμένει κορυφή για μένα στο κομμάτι του μασάζ! Ωραία εμπειρία.Καλη προσπάθεια και στον 2ο γύρο μιας και είναι κλασική Ρωσίδα!
70€ το δωράκι για πάνω από μία ώρα.
Όποιος θέλει το τηλ το δίνω πολύ ευχαρίστως σε πμ
Καλή συνέχεια χωστες!
Τύπε το πρόγραμμα είχε τριβείο;Καλησπέρα στην ομάδα.
Πρόσφατη επίσκεψη "καραντινικη" στην Ελένη.Ειχα να την επισκεφτώ περίπου ένα χρόνο πριν την "ανακαίνιση" και μου φάνηκε και αδυνατισμένη. Παραμένει κορυφή για μένα στο κομμάτι του μασάζ! Ωραία εμπειρία.Καλη προσπάθεια και στον 2ο γύρο μιας και είναι κλασική Ρωσίδα!
Καλή συνέχεια χωστες!
Εννοείται φίλε,τι ερώτηση είναι αυτή;Τύπε το πρόγραμμα είχε τριβείο;Καλησπέρα στην ομάδα.
Καλή συνέχεια χωστες!