erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.326
- Πόντοι
- 1.336
Ευχαριστώ πολύ φίλε! Αλλά Ν. Σμύρνη, μόνο με μηχανάκι ή Αύγουστο είναι προσβάσιμη!!!Ν.Σμυρνη πισω απο την Λεοντειο.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Ευχαριστώ πολύ φίλε! Αλλά Ν. Σμύρνη, μόνο με μηχανάκι ή Αύγουστο είναι προσβάσιμη!!!Ν.Σμυρνη πισω απο την Λεοντειο.
Χειροτερη απο κεντρο Αθηνας ειναι η Ν.Σμυρνη.Ευχαριστώ πολύ φίλε! Αλλά Ν. Σμύρνη, μόνο με μηχανάκι ή Αύγουστο είναι προσβάσιμη!!!![]()
Φίλε θες το τηλέφωνο της Λιουμπας.?θαθελα να μου γραψει οποιος το εχει το τηλεφωνο της Λιουμπα .Θελω να την τιμησω πριν αποσυρθει τελειως . Ειμαι γιλφακιας. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!
ΝΑΙΙΙΙΙΙΦίλε θες το τηλέφωνο της Λιουμπας.?
Φίλε αν μπορείς στείλε μου και σε μένα το τηλέφωνο της λιουμπας ευχαριστώΦίλε θες το τηλέφωνο της Λιουμπας.?
Φίλε μου μπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνο της λιουμπας ευχαριστώΘα ήθελα να γράψω τον επικήδειο για μία υπέροχη ανακουφίστρα, την Λιούμπα στη Νέα Σμύρνη. Πρώτη φορά την επισκέπτηκα πριν από δεκαπέντε και βάλε χρόνια, στο σπίτι της στη Νέα Σμύρνη. Μέχρι σήμερα έχουμε βρεθεί πάρα πολλές φορές, ενώ κάποιες φορές έφερνε στο σπίτι της και μία φίλη της, η οποία ήταν πραγματικό διαμάντι . Όμως τα χρόνια πέρασαν , το γέρικο σκαρί της έχει διπλώσει και όσο και να προσπαθεί πλέον δεν αντέχει και δεν μπορεί. Η Λιούμπα προσέφερε, για εμένα μιλώντας, άριστες υπηρεσίες, ειδικά σε ένα χώρο που οι ξεπέτες και οι πονηριές αφθονούν, έκανε πραγματικό μασάζ άνω του τριανταλέπτου, σε χαλάρωνε, ενώ και στις ερωτικές υπηρεσίες έγλυφε από κολοτριπίδα μέχρι λαιμό, δεκτική σε κάθε επιθυμία και γούστο. Οι τιμές της ήταν προσιτές, 40 με 50 ευρώ, ενώ στα συν περιλαμβανόταν και το σπίτι της, ένα ισόγειο διαμέρισμα, (όχι το ποιό καθαρό), όπου έκανες το μπανάκι σου πριν και μετά, χωρίς να επιβαρύνεσαι με δαπάνες στα ξενοδοχεία. Πλέον είναι γριά, ετοιμάζεται για μετακόμιση, εξακολουθεί να προσφέρει υπηρεσίες, όμως ο χρόνος είναι αμείλικτος και ανίκητος. Να είμαστε καλά να τη θυμόμαστε για τις πολύτιμες υπηρεσίες της και να ευχηθούμε να την ακολουθήσουν πολλές άλλες. Υ.Γ. Επιφυλάσσομαι να γράψω και για την άλλη Λούμπα, επίσης κάτοικος στη Νέα Σμύρνη, η οποία και αυτή προσέφερε άριστες (για εμένα πάντοτε) υπηρεσίες!!!
Πάω συχνά ν.σμυρνη. Μήπως κάποιος το τηλέφωνο Ξένιας Δηληγιάννη?Χειροτερη απο κεντρο Αθηνας ειναι η Ν.Σμυρνη.
Το τσαρδί της θείας Ελένης στην μικρή Μόσχα πρέπει να γίνει μουσείο, για να θυμούνται οι παλιοί μύστες & να μαθαίνουν οι νέοι..Η θεία Ελένη στην Καλλιθέα αποφάσισε να σταματήσει την δουλειά νομίζω σωστή η απόφαση της λόγω ηλικίας. Είχε ακόμα φανατικούς πελάτες. Θα τη θυμόμαστε όλοι για τα φοβερά σκηνικά που ζήσαμε σε Στουρνάρη 29 και Συγγρού 45
6907827486. Θα,παω την Παρασκευη. Να ξερετε δεν εχει πολλες ωρες ελευθερες λογω οικογενειακων υποχρεωσρων.Πάω συχνά ν.σμυρνη. Μήπως κάποιος το τηλέφωνο Ξένιας Δηληγιάννη?
Ευχαριστώ
Όταν κάνει το μασάζ βγάζει τίποτα τουλάχιστον ή ειναι με τα ρούχα ;Δε χρειάζεται παρασύνθημα.. Είναι στάνταρ στο πρόγραμμα ο φραπές , τιμιότατος και καβλιάρικος. Η κοπέλα το γουστάρει. Δεν το κάνει διεκπεραιωτικά.
Καλησπέρα ομάδα για ποια κορασίδα λέτε;;Όταν κάνει το μασάζ βγάζει τίποτα τουλάχιστον ή ειναι με τα ρούχα ;
Χουφτώματα επιτρέπει επίσης ;
Δεν νομίζω είναι χάλια δεν βλέπετε!!!Για την xenia deligianni νομίζω
ΟΔεν νομίζω είναι χάλια δεν βλέπετε!!!
Νομιζω εισαι υπερβολικος.Γουστα ειναι αυτα.Δεν νομίζω είναι χάλια δεν βλέπετε!!!
ε οχι και χαλια συναδελφε. Ποσο βαζεις στα 10? Αριστα με τονοΔεν νομίζω είναι χάλια δεν βλέπετε!!!
Για την Ξένια αν λέτε στην Ν.Σμύρνη την έχω πετύχει στην πλατεία άβαφη απεριποιήτη κ έχει γίνει τεράστιαε οχι και χαλια συναδελφε. Ποσο βαζεις στα 10? Αριστα με τονο