Tην φρόσω που ήταν στο grace λες;Νομίζω αυτό είναι το σωστό νήμα να ρωτήσω τους συναγωνιστές αν έχει κάποιος τηλέφωνο από Φροσω-Κατερινα στο Γαλάτσι. Να είστε καλά μάγκες.
*την έδιωξε η κυρα grace...πριν λίγους μήνες..
Tην φρόσω που ήταν στο grace λες;Νομίζω αυτό είναι το σωστό νήμα να ρωτήσω τους συναγωνιστές αν έχει κάποιος τηλέφωνο από Φροσω-Κατερινα στο Γαλάτσι. Να είστε καλά μάγκες.
Για την αλικη απ το χολαργο ειχαν γραφτει καλες κριτικεςΜακρια κρυοκωλη Κρητικια περιοριζεται στα χαδακια μασαζ οσο για το δευτερο μερος ανυπαρκτο ....
αστα φιλε πεταξα τα χρηματα λες και περισσευαν ....Για την αλικη απ το χολαργο ειχαν γραφτει καλες κριτικες
Χαλασε και αυτη ;
Κι εγώ το ιδιοαστα φιλε πεταξα τα χρηματα λες και περισσευαν ....
Για την αλικη απ το χολαργο ειχαν γραφτει καλες κριτικες
Χαλασε και αυτη ;
Στείλε μου το Facebook της να δοκιμάσω καταδρομική.Μια Ντινα μασέζ που έχει προφίλ στο facebook έχει κανείς ιδέα τι παίζει?
Γιατί δεν θέλουν να τις κάψουν εδώ και δεν μιλάνε εύκολασίγουρα κάπου υπάρχει αυτή και δουλεύει.
και σίγουρα κάποιοι ξέρουν.
τώρα , γιατί δεν λένε, οι ίδιοι ξέρουν.
Η Φρόσω τώρα είναι μόνη της αν θυμάμαι καλά που είχαν αναφερθεί εδώ πριν λίγο καιρόTην φρόσω που ήταν στο grace λες;
*την έδιωξε η κυρα grace...πριν λίγους μήνες..
Ντινα μασέζ είναι το όνομα στο facebookΣτείλε μου το Facebook της να δοκιμάσω καταδρομική.
Σίγουρα είναι πιο δύσκολο για μια κοπέλα που δουλεύει ανεξάρτητα και μόνη της να διαφημίσει ανοιχτά. Από την άλλη αν μεγαλώσει ο κύκλος της θα βγάζει και περισσότερα λεφτά. Οπότε ελπίζω να μας εμπιστευτεί κάποιος και να μας δώσει τηλέφωνο, να το στηρίξουμε το κορίτσι.Γιατί δεν θέλουν να τις κάψουν εδώ και δεν μιλάνε εύκολα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η Φρόσω τώρα είναι μόνη της αν θυμάμαι καλά που είχαν αναφερθεί εδώ πριν λίγο καιρό
Παλιά σοβιετικα σκαριά που έδωσαν χαρά σε αμέτρητους μύστες..Θα ήθελα να γράψω τον επικήδειο για μία υπέροχη ανακουφίστρα, την Λιούμπα στη Νέα Σμύρνη. Πρώτη φορά την επισκέπτηκα πριν από δεκαπέντε και βάλε χρόνια, στο σπίτι της στη Νέα Σμύρνη. Μέχρι σήμερα έχουμε βρεθεί πάρα πολλές φορές, ενώ κάποιες φορές έφερνε στο σπίτι της και μία φίλη της, η οποία ήταν πραγματικό διαμάντι . Όμως τα χρόνια πέρασαν , το γέρικο σκαρί της έχει διπλώσει και όσο και να προσπαθεί πλέον δεν αντέχει και δεν μπορεί. Η Λιούμπα προσέφερε, για εμένα μιλώντας, άριστες υπηρεσίες, ειδικά σε ένα χώρο που οι ξεπέτες και οι πονηριές αφθονούν, έκανε πραγματικό μασάζ άνω του τριανταλέπτου, σε χαλάρωνε, ενώ και στις ερωτικές υπηρεσίες έγλυφε από κολοτριπίδα μέχρι λαιμό, δεκτική σε κάθε επιθυμία και γούστο. Οι τιμές της ήταν προσιτές, 40 με 50 ευρώ, ενώ στα συν περιλαμβανόταν και το σπίτι της, ένα ισόγειο διαμέρισμα, (όχι το ποιό καθαρό), όπου έκανες το μπανάκι σου πριν και μετά, χωρίς να επιβαρύνεσαι με δαπάνες στα ξενοδοχεία. Πλέον είναι γριά, ετοιμάζεται για μετακόμιση, εξακολουθεί να προσφέρει υπηρεσίες, όμως ο χρόνος είναι αμείλικτος και ανίκητος. Να είμαστε καλά να τη θυμόμαστε για τις πολύτιμες υπηρεσίες της και να ευχηθούμε να την ακολουθήσουν πολλές άλλες. Υ.Γ. Επιφυλάσσομαι να γράψω και για την άλλη Λούμπα, επίσης κάτοικος στη Νέα Σμύρνη, η οποία και αυτή προσέφερε άριστες (για εμένα πάντοτε) υπηρεσίες!!!
Έχει εξαφανιστεί. Το τηλ της μάλλον δεν ισχύει πλέον, κι εγώ πολύ θα ήθελα να την ξαναβρώΝομίζω αυτό είναι το σωστό νήμα να ρωτήσω τους συναγωνιστές αν έχει κάποιος τηλέφωνο από Φροσω-Κατερινα στο Γαλάτσι. Να είστε καλά μάγκες.
θαθελα να μου γραψει οποιος το εχει το τηλεφωνο της Λιουμπα .Θελω να την τιμησω πριν αποσυρθει τελειως . Ειμαι γιλφακιας. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!Θα ήθελα να γράψω τον επικήδειο για μία υπέροχη ανακουφίστρα, την Λιούμπα στη Νέα Σμύρνη. Πρώτη φορά την επισκέπτηκα πριν από δεκαπέντε και βάλε χρόνια, στο σπίτι της στη Νέα Σμύρνη. Μέχρι σήμερα έχουμε βρεθεί πάρα πολλές φορές, ενώ κάποιες φορές έφερνε στο σπίτι της και μία φίλη της, η οποία ήταν πραγματικό διαμάντι . Όμως τα χρόνια πέρασαν , το γέρικο σκαρί της έχει διπλώσει και όσο και να προσπαθεί πλέον δεν αντέχει και δεν μπορεί. Η Λιούμπα προσέφερε, για εμένα μιλώντας, άριστες υπηρεσίες, ειδικά σε ένα χώρο που οι ξεπέτες και οι πονηριές αφθονούν, έκανε πραγματικό μασάζ άνω του τριανταλέπτου, σε χαλάρωνε, ενώ και στις ερωτικές υπηρεσίες έγλυφε από κολοτριπίδα μέχρι λαιμό, δεκτική σε κάθε επιθυμία και γούστο. Οι τιμές της ήταν προσιτές, 40 με 50 ευρώ, ενώ στα συν περιλαμβανόταν και το σπίτι της, ένα ισόγειο διαμέρισμα, (όχι το ποιό καθαρό), όπου έκανες το μπανάκι σου πριν και μετά, χωρίς να επιβαρύνεσαι με δαπάνες στα ξενοδοχεία. Πλέον είναι γριά, ετοιμάζεται για μετακόμιση, εξακολουθεί να προσφέρει υπηρεσίες, όμως ο χρόνος είναι αμείλικτος και ανίκητος. Να είμαστε καλά να τη θυμόμαστε για τις πολύτιμες υπηρεσίες της και να ευχηθούμε να την ακολουθήσουν πολλές άλλες. Υ.Γ. Επιφυλάσσομαι να γράψω και για την άλλη Λούμπα, επίσης κάτοικος στη Νέα Σμύρνη, η οποία και αυτή προσέφερε άριστες (για εμένα πάντοτε) υπηρεσίες!!!
Έχουμε τγλθαθελα να μου γραψει οποιος το εχει το τηλεφωνο της Λιουμπα .Θελω να την τιμησω πριν αποσυρθει τελειως . Ειμαι γιλφακιας. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!
Δεν θα το έλεγα ακριβώς ότι ανήκει στην κατηγορία "...το δικό τους χώρο" αλλά τέλος πάντων.Επίσκεψη στον συγκεκριμένο χώρο https://yourmassageworld.com/el
Στο Παλαιό Φάληρο δοκιμή με Λίντα 1 ώρα 50 ευρο έκανα μασάζ χωρίς μποξερακι με πετσέτα περίεργα περάσματα αλλά δεν έκανα ερώτηση αν προχωράει μετά είδα ότι υπαρχαν στο δωμάτιο και μωρομαντιλα έχεις κάποιος εμπειρία από το συγκεκριμένο χώρο ?
50 ευροΔεν θα το έλεγα ακριβώς ότι ανήκει στην κατηγορία "...το δικό τους χώρο" αλλά τέλος πάντων.
Πόσα έδωσες για τη μία ώρα;
Θνξ50 ευρο