Έχουμε τηλέφωνοΘα ήθελα να γράψω τον επικήδειο για μία υπέροχη ανακουφίστρα, την Λιούμπα στη Νέα Σμύρνη. Πρώτη φορά την επισκέπτηκα πριν από δεκαπέντε και βάλε χρόνια, στο σπίτι της στη Νέα Σμύρνη. Μέχρι σήμερα έχουμε βρεθεί πάρα πολλές φορές, ενώ κάποιες φορές έφερνε στο σπίτι της και μία φίλη της, η οποία ήταν πραγματικό διαμάντι . Όμως τα χρόνια πέρασαν , το γέρικο σκαρί της έχει διπλώσει και όσο και να προσπαθεί πλέον δεν αντέχει και δεν μπορεί. Η Λιούμπα προσέφερε, για εμένα μιλώντας, άριστες υπηρεσίες, ειδικά σε ένα χώρο που οι ξεπέτες και οι πονηριές αφθονούν, έκανε πραγματικό μασάζ άνω του τριανταλέπτου, σε χαλάρωνε, ενώ και στις ερωτικές υπηρεσίες έγλυφε από κολοτριπίδα μέχρι λαιμό, δεκτική σε κάθε επιθυμία και γούστο. Οι τιμές της ήταν προσιτές, 40 με 50 ευρώ, ενώ στα συν περιλαμβανόταν και το σπίτι της, ένα ισόγειο διαμέρισμα, (όχι το ποιό καθαρό), όπου έκανες το μπανάκι σου πριν και μετά, χωρίς να επιβαρύνεσαι με δαπάνες στα ξενοδοχεία. Πλέον είναι γριά, ετοιμάζεται για μετακόμιση, εξακολουθεί να προσφέρει υπηρεσίες, όμως ο χρόνος είναι αμείλικτος και ανίκητος. Να είμαστε καλά να τη θυμόμαστε για τις πολύτιμες υπηρεσίες της και να ευχηθούμε να την ακολουθήσουν πολλές άλλες. Υ.Γ. Επιφυλάσσομαι να γράψω και για την άλλη Λούμπα, επίσης κάτοικος στη Νέα Σμύρνη, η οποία και αυτή προσέφερε άριστες (για εμένα πάντοτε) υπηρεσίες!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Ποια από τις δύο λιουμπεςΗ Λιουμπα είναι μεγαλύτερη απο την θεία ελενη ;;
Α ωραία , εγώ έχω διαβασει για αυτήν στην νέα Σμύρνη ψιλό γκιλφ φάση ! Η άλλη ποια είναι ;;Ποια από τις δύο λιουμπες
erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.218
- Πόντοι
- 1.336
Σου είπε που είανι ο χώρος της?Έχει κανείς δοκιμάσει εδώ . Τυχαία αναζήτηση .
Στο τηλέφωνο μου είπε πως κάνει μασάζ 50€ και 100€ nuru
Μου είπε από έξω για εκτόνωση. Και με δικό της χώρο.
Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 1.884
- Πόντοι
- 206
Μυστες είχα το τηλ της γνωστής Ελένης που δούλευε μπακνανα..κ την έπαιρνα όταν σταμάτησε στα χοτελ..το έχω χάσει οποίος μπορεί κ το έχει ας μου στείλει ένα μήνυμα ευχαριστώ!
ΑΡΑΓΚΟΝ1971
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2009
- Like
- 68
- Πόντοι
- 0
Παίρνω τηλέφωνο και δεν απαντάει βέβαια μετά από κάποια ώρα με παίρνουν με απόκρυψηΣου είπε που είανι ο χώρος της?
ekatse_i_koutsi_katsika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 1.216
- Πόντοι
- 201
Και εσύ δεν απαντάς; Στη χειρότερη να είναι κάποια εισπρακτική... Θα τους διαολοστείλεις και θα εκτονώσεις τα εγκεφαλικά κύτταρα σου!!!Παίρνω τηλέφωνο και δεν απαντάει βέβαια μετά από κάποια ώρα με παίρνουν με απόκρυψη
ΑΡΑΓΚΟΝ1971
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2009
- Like
- 68
- Πόντοι
- 0
Όχι δεν το πρόλαβα ήθελα να δω αν σε παίρνει εκείνη πίσω με απόκρυψηΚαι εσύ δεν απαντάς; Στη χειρότερη να είναι κάποια εισπρακτική... Θα τους διαολοστείλεις και θα εκτονώσεις τα εγκεφαλικά κύτταρα σου!!!
Η μία κάνει μασάζ σε μασαζοκρεβατο η άλλη δεν ξέρωΑ ωραία , εγώ έχω διαβασει για αυτήν στην νέα Σμύρνη ψιλό γκιλφ φάση ! Η άλλη ποια είναι ;;
Εγω ξερω την μια που ειναι στην οδο Θυατειρων πισω απο το αλσος.Η αλλη που λετε σε ποια οδο ειναι?Η μία κάνει μασάζ σε μασαζοκρεβατο η άλλη δεν ξέρω
ΜΑΙΡΗ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ MASSAGE καμιά εμπειρία απο αυτήν; Ευχαριστώ
TASOSDRIVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2014
- Like
- 818
- Πόντοι
- 86
δε μου το ανοιγει ρε φιλε, μπορειs να μου στειλειs το τηλεφ τηs ?ΜΑΙΡΗ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ MASSAGE καμιά εμπειρία απο αυτήν; Ευχαριστώ
Αυτή ξέρω και εγώ αλλά πρέπει να έχει σταματήσειΕγω ξερω την μια που ειναι στην οδο Θυατειρων πισω απο το αλσος.Η αλλη που λετε σε ποια οδο ειναι?
George0009
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2023
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Μάγκες αν κάποιος έχει να προτείνει καμία καλή για μασάζ ας στείλει μήνυμα.
Ευχαριστώ πολύ
Ευχαριστώ πολύ
Nikosofpatra
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2023
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα.θα είμαι Αθήνα αύριο.. έρχομαι από επαρχία...και θέλω να δοκιμάσω την Λιουμπα ν.σμυρνη
.. είμαι gilfakias... Υπάρχει τηλ κλπ ;;;;; Μπορεί κάποιος εστω ινμποξ; Και να δώσει καμία πληροφορία για την μεγάλο κοπέλα;
.. είμαι gilfakias... Υπάρχει τηλ κλπ ;;;;; Μπορεί κάποιος εστω ινμποξ; Και να δώσει καμία πληροφορία για την μεγάλο κοπέλα;
Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 1.884
- Πόντοι
- 206
Η γνωστή Μαίρη δούλευε Αχαρνών 85..καλό κρεβάτι μέτριο σωμαΜΑΙΡΗ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ MASSAGE καμιά εμπειρία απο αυτήν; Ευχαριστώ
badriver8543
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 609
- Πόντοι
- 86
Απο πρόσωπο τι λέει?αξιζει να τη γαμησεις?κανει καλο γαμησι?οταν λες μέτριο σωμά τι εννοείς?εσυ την έχεις γαμησει?Η γνωστή Μαίρη δούλευε Αχαρνών 85..καλό κρεβάτι μέτριο σωμα
Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 1.884
- Πόντοι
- 206
Ναι καλό σεξ γαμευσιμη μιλφΑπο πρόσωπο τι λέει?αξιζει να τη γαμησεις?κανει καλο γαμησι?οταν λες μέτριο σωμά τι εννοείς?εσυ την έχεις γαμησει?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 54
- Εμφανίσεις