Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

c35

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
234
Πόντοι
21
πηγα εγω , οντως πιτιρικα 22-23... ψηλη 1,75 πλας θα ελεγα με ωραιο κορμι και φατσα 7 αρακι θα ελεγα στην καλυτερη, ερασιτεχνης καθως το μασαζ γινεται στο σπιτι της και σε παει βημα βημα τηλεφωνικως εως οτου φτασεις στην εξωπορτα που σου ανοιγει για ν ανεβεις στον οροφο...περιοχη σεπολια... εδω τελειωνουν τα θετικα... παμε στα αρνητικα... μασαζ με μαλακια 50, μασαζ και πιπα με προφθλακτικο 80, μασαζ και πιπα χωρις προφυλακτικο 100, μασαζ και σεξ 120.... μπανιο δεν εκανα, και καλα δεν ειχε ζεστο νερο... εκει ειδα πως παμε για ξεπετα και την ρωτησα ποση ωρα κανει μασαζ... μου απαντησε εεεε δεν κοιταω και το ρολοι... τελος παντων επειδη πηγα που πηγα πηρα το προγραμμα με το 50ρικο γιατι γνωριζ οτι θα κλαψω στο τελος οποτε θα εκλαιγα λιγοτερο... μασαζ γυρω στο δεκαλεπτο ενα τριψιμο στην πλατη και λιγο γαργαλητο στα ποδια... μου εκανε με τα εσωρουχα......δεν εβγαζε το σουτιεν γιατι μου ειπε για να το βγαλει παει στο επομενο προγραμμα με τα 80... βεβαια της το εβγαλα πλαγιομετωπικα και δεν ειχα προβλημα... μου τραβηξε μια μαλακια ξενερωτη... εγω οταν τον παιζω μονος μου το ευχαριστιεμαι περισσοτερο.Δεν θα ξαναπηγαινα...

ΠυρΚαυλος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2019
Like
1.052
Πόντοι
201
πηγα εγω , οντως πιτιρικα 22-23... ψηλη 1,75 πλας θα ελεγα με ωραιο κορμι και φατσα 7 αρακι θα ελεγα στην καλυτερη, ερασιτεχνης καθως το μασαζ γινεται στο σπιτι της και σε παει βημα βημα τηλεφωνικως εως οτου φτασεις στην εξωπορτα που σου ανοιγει για ν ανεβεις στον οροφο...περιοχη σεπολια... εδω τελειωνουν τα θετικα... παμε στα αρνητικα... μασαζ με μαλακια 50, μασαζ και πιπα με προφθλακτικο 80, μασαζ και πιπα χωρις προφυλακτικο 100, μασαζ και σεξ 120.... μπανιο δεν εκανα, και καλα δεν ειχε ζεστο νερο... εκει ειδα πως παμε για ξεπετα και την ρωτησα ποση ωρα κανει μασαζ... μου απαντησε εεεε δεν κοιταω και το ρολοι... τελος παντων επειδη πηγα που πηγα πηρα το προγραμμα με το 50ρικο γιατι γνωριζ οτι θα κλαψω στο τελος οποτε θα εκλαιγα λιγοτερο... μασαζ γυρω στο δεκαλεπτο ενα τριψιμο στην πλατη και λιγο γαργαλητο στα ποδια... μου εκανε με τα εσωρουχα......δεν εβγαζε το σουτιεν γιατι μου ειπε για να το βγαλει παει στο επομενο προγραμμα με τα 80... βεβαια της το εβγαλα πλαγιομετωπικα και δεν ειχα προβλημα... μου τραβηξε μια μαλακια ξενερωτη... εγω οταν τον παιζω μονος μου το ευχαριστιεμαι περισσοτερο.Δεν θα ξαναπηγαινα...
μαζι σου  κλαιμε  και  εμεις που διαβαζουμε  τα  οσα  περασες φιλε  , επρεπε να  φυγεις  ,  τελικα  καποιες  κουτοπονηρες  γκομενες  ξερουν δεν ξερουν μασαζ  ζητανε  τα  70αρια  τα  80αρια και τα 100αρια  λες και ειναι μαρουλοφυλλα  .

ΠυρΚαυλος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2019
Like
1.052
Πόντοι
201
ενδεχομένως  ναι.. αλλά αν σκεφθείς  ότι κατα 90%  ζητάνε
50 για τρίψιμο -κοροιδία  και φραπέ
40 -50    κάτι άπλυτες για τρίψιμο-κοροιδία και σεξ
60 -70  για χαιδεμα, και σεξ
και γενικά οτιδήποτε κάτω του μετρίου 40-60 ευρώ και κάτω απο  1 ώρα!!

τότε ναι πιστεύω  πως  ενα καλό μασάζ πάνω απο 60 λεπτά και μια καλή  πίπα
είναι στο όριο των 70

π.χ  η  Βίκυ στεφανία(που ξέρει να κάνει μασάζ!)  στο αντίστοιχο πακέτο εκεί είναι.
εχεις απολυτο δικιο  αυτα  ζητανε , αν  ομως  υπαρξει  απο μερους μας  λογικευση  και συνεση  στα  ποσα  που  θα  διαθεσουμε  για να κανουμε  το  κεφι μας τοτε  νομιζω πως  οι τιμες θα  πεσουν σε λογικα  επιπεδα  , και εγω εχω φαει  φολα  με  ακποιες  που ζηταγαν  50αρια  για αυτο επιμενω ....... εμπαργκο  στις  καριολες  μεχρι να λογικευτουν

ΠυρΚαυλος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2019
Like
1.052
Πόντοι
201
oui δοκίμασα εγώ.
λοιπόν 40+ εμφανισιακά καλή ρωσο-ουκρανική σχολή, καθαρή ευγενική.
ο χώρος της πίσω απ' τα δικαστήρια πιθανόν το διαμέρισμά της
παλιό σπίτι με παλιό μπάνιο.. αλλά  ο χώρος του μασάζ αξιοπρεπής και καθαρός , ζεστός με ατμόσφαιρα, χαμηλό φωτισμό και μουσική.
μασάζ πολύ καλό (1-10) 8 ξέρει να κάνει ! απ' ότι μου είπε έχει και δίπλωμα  και ήταν-είναι κανονική δουλειά της.
στο τηλ μου είχε πει  1 ώρα  και 10 λεπτά μασάζ με εκτόνωση(φραπέ) στα 50
και αν ήθελα τελείωμα με στοματικό + 20
και για να δεις ποσο καριολες ειναι μερικες δες εδω το μηνυμα που μαυ εστειλε  σημερα η ..... κυρια.... δεν αναφερει πουθενα  για 70  ευρω  παρα μονο πως  κανει το  προγραμμα  με  50

Γεια σας,έχω δίκο μου χώρο - περιοχη κυψελη.Η διάρκεια του προγράμματος είναι μια ώρα μασάζ σε ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ του ανδρικού κορμιού, με αποτέλεσμα την αισθησιακή εκτόνωση- η τιμή του προγράμματος είναι €50.
Συχνά μου
γίνεται η ερώτηση πώς γίνεται η εκτόνωση, η εκτόνωση γίνεται με το χέρι και το στομα
ΕΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΗ.

Φιλακια
*επίσκεψη στον δικό σου χώρο /ξενοδοχείο είναι δυνατόν ,αλλά πάρα πολύ ακριβό διότι δεν μου αρέσει να μετακινουμαι από τον χώρο μου

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.865
Πόντοι
3.145
και για να δεις ποσο καριολες ειναι μερικες δες εδω το μηνυμα που μαυ εστειλε  σημερα η ..... κυρια.... δεν αναφερει πουθενα  για 70  ευρω  παρα μονο πως  κανει το  προγραμμα  με  50

Γεια σας,έχω δίκο μου χώρο - περιοχη κυψελη.Η διάρκεια του προγράμματος είναι μια ώρα μασάζ σε ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ του ανδρικού κορμιού, με αποτέλεσμα την αισθησιακή εκτόνωση- η τιμή του προγράμματος είναι €50.
Συχνά μου
γίνεται η ερώτηση πώς γίνεται η εκτόνωση, η εκτόνωση γίνεται με το χέρι και το στομα

Φιλακια
*επίσκεψη στον δικό σου χώρο /ξενοδοχείο είναι δυνατόν ,αλλά πάρα πολύ ακριβό διότι δεν μου αρέσει να μετακινουμαι από τον χώρο μου

τι να σου πώ αδερφέ;
ίσως είδε  ότι το 70 αρι δεν ''περπατάει'' και τόκοψε!
εγώ όπως είπα και πιο πάνω 50 έδωσα

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280
ενδεχομένως  ναι.. αλλά αν σκεφθείς  ότι κατα 90%  ζητάνε
50 για τρίψιμο -κοροιδία  και φραπέ
40 -50    κάτι άπλυτες για τρίψιμο-κοροιδία και σεξ
60 -70  για χαιδεμα, και σεξ
και γενικά οτιδήποτε κάτω του μετρίου 40-60 ευρώ και κάτω απο  1 ώρα!!

τότε ναι πιστεύω  πως  ενα καλό μασάζ πάνω απο 60 λεπτά και μια καλή  πίπα
είναι στο όριο των 70

π.χ   η  Βίκυ στεφανία(που ξέρει να κάνει μασάζ!)   στο αντίστοιχο πακέτο εκεί είναι.
η στεφανια ομως αυτο που χανει σε εμφανιση το κερδιζει στο μασαζ

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.232
Πόντοι
5.595
τι να σου πώ αδερφέ;
ίσως είδε  ότι το 70 αρι δεν ''περπατάει'' και τόκοψε!
εγώ όπως είπα και πιο πάνω 50 έδωσα
..ή το πεταει το 70αρι... κ οποιον -ασχετο- πιασει...!!!
Σεξακι παιζει συναδελφε...?

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.865
Πόντοι
3.145
..ή το πεταει το 70αρι... κ οποιον -ασχετο- πιασει...!!!
Σεξακι παιζει συναδελφε...?

αδερφέ  δεν ρώτησα.
για το μασάζ που υποσχόταν πολύ καλό(όντως) και την πίπα πήγα.
αν κρίνω απο εναν καναπέ που είχε δίπλα στο μασαζοκρέβατο και ότι είναι ρωσο ουκρανικής σχολής θα έλεγα ότι μάλλον θα το διαπραγματεύεται

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.611
Πόντοι
496
Δεν μου μίλησε καλά εμένα, με ακύρωσε χωρίς δικαιολογία..

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446

Συχνά μου

Φιλακια

Το ίδιο εμαιλ είχα κι εγώ copy paste προφανώς..

Πέρασα.. το πως είναι εμφανισιακά το είπε ο προηγούμενος συναγωνιστής αλλά και οι φώτο της αγγελίας είναι αληθινές..

Εμένα μου είπε 50 και αν θέλω χωρίς λάστιχο αλλά 10... με είδε πως ζοριστικα και μου είπε καλά μωρέ θα τα βρούμε...

Μου έκανε 1 ώρα καλό μασάζ πραγματικά παντού με το baby doll της και... Αθλητικά... cult καταστάσεις... στο τέλος γύρισα και μου έγλειψε πολύ καλά τις μπάλες και με εκτονωσε με πίπα άνευ... το μόνο κακό βάζει πολύ δόντι και μου έκανε γρατζουνιά στο κεφαλάκι...

Μετά μπάνιο και πληρωμή 50 ευρώ... Σύνολο door to door 1:20 ... φεύγοντας με ρώτησε τι ώρα πήγε και της είπα 1 και κάτι και από το ύφος της κατάλαβα πως ήθελε κάτι παραπάνω... ήρθε ασανσέρ χαιρέτησα και έφυγα...

ΠυρΚαυλος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2019
Like
1.052
Πόντοι
201
Το ίδιο εμαιλ είχα κι εγώ copy paste προφανώς..

Πέρασα.. το πως είναι εμφανισιακά το είπε ο προηγούμενος συναγωνιστής αλλά και οι φώτο της αγγελίας είναι αληθινές..

Εμένα μου είπε 50 και αν θέλω χωρίς λάστιχο αλλά 10... με είδε πως ζοριστικα και μου είπε καλά μωρέ θα τα βρούμε...

Μου έκανε 1 ώρα καλό μασάζ πραγματικά παντού με το baby doll της και... Αθλητικά... cult καταστάσεις... στο τέλος γύρισα και μου έγλειψε πολύ καλά τις μπάλες και με εκτονωσε με πίπα άνευ... το μόνο κακό βάζει πολύ δόντι και μου έκανε γρατζουνιά στο κεφαλάκι...

Μετά μπάνιο και πληρωμή 50 ευρώ... Σύνολο door to door 1:20 ... φεύγοντας με ρώτησε τι ώρα πήγε και της είπα 1 και κάτι και από το ύφος της κατάλαβα πως ήθελε κάτι παραπάνω... ήρθε ασανσέρ χαιρέτησα και έφυγα...

πολυ καλα εκανες  φιλε  και εδειξες  δυσφορια  για  το +10 που ζητησε  να  καταλαβουν  πως δεν  ειμαστε χαζοι  να δινουμε  οτι αυτες  θελουν  κατα  τη  γνωμη μου  για τη συγκεκριμενη ενα  40αρι    για τις  υπηρεσιες που προσφερει  ειναι  μια χαρα  .

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.865
Πόντοι
3.145
η στεφανια ομως αυτο που χανει σε εμφανιση το κερδιζει στο μασαζ

Kαι  αυτή η αλήθεια είναι ότι  κάνει καλό μασάζ και εμφανησιακά δεν είναι κακή  για 40αρα που πιθανότατα είναι

σχετικά με στεφανία τώρα συμφωνώ για το μασάζ αλλά  σωματικά έχει ξεφύγει ειδικά απ' την μέση και κάτω!

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280
Kαι  αυτή η αλήθεια είναι ότι  κάνει καλό μασάζ και εμφανησιακά δεν είναι κακή  για 40αρα που πιθανότατα είναι

σχετικά με στεφανία τώρα συμφωνώ για το μασάζ αλλά  σωματικά έχει ξεφύγει ειδικά απ' την μέση και κάτω!
τι εννοεις 40 χρονων αποκλειεται

FARAW

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαρ 2018
Κριτικές
2
Like
6.358
Πόντοι
1.336
Red passion 69 πήγαινε στην σελίδα 48 έχει μια κριτική ο χρήστης sfakiot για αυτήν να είσαι καλά

danziggr

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2016
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
0

Συχνά μου

Φιλακια

Ακριβώς το ίδιο μυνημα σε εμένα και έλεγε 65!

mariosxnikolaou

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2019
Like
12
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους! Μια πληροφορια σε εναν καινουριο. Υπαρχει κατι για μασαζ στα βορεια; Μαρουσι, κλπ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom