πηγα εγω , οντως πιτιρικα 22-23... ψηλη 1,75 πλας θα ελεγα με ωραιο κορμι και φατσα 7 αρακι θα ελεγα στην καλυτερη, ερασιτεχνης καθως το μασαζ γινεται στο σπιτι της και σε παει βημα βημα τηλεφωνικως εως οτου φτασεις στην εξωπορτα που σου ανοιγει για ν ανεβεις στον οροφο...περιοχη σεπολια... εδω τελειωνουν τα θετικα... παμε στα αρνητικα... μασαζ με μαλακια 50, μασαζ και πιπα με προφθλακτικο 80, μασαζ και πιπα χωρις προφυλακτικο 100, μασαζ και σεξ 120.... μπανιο δεν εκανα, και καλα δεν ειχε ζεστο νερο... εκει ειδα πως παμε για ξεπετα και την ρωτησα ποση ωρα κανει μασαζ... μου απαντησε εεεε δεν κοιταω και το ρολοι... τελος παντων επειδη πηγα που πηγα πηρα το προγραμμα με το 50ρικο γιατι γνωριζ οτι θα κλαψω στο τελος οποτε θα εκλαιγα λιγοτερο... μασαζ γυρω στο δεκαλεπτο ενα τριψιμο στην πλατη και λιγο γαργαλητο στα ποδια... μου εκανε με τα εσωρουχα......δεν εβγαζε το σουτιεν γιατι μου ειπε για να το βγαλει παει στο επομενο προγραμμα με τα 80... βεβαια της το εβγαλα πλαγιομετωπικα και δεν ειχα προβλημα... μου τραβηξε μια μαλακια ξενερωτη... εγω οταν τον παιζω μονος μου το ευχαριστιεμαι περισσοτερο.Δεν θα ξαναπηγαινα...