Akatergastos Outlaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 947
- Πόντοι
- 81
60 νομίζω σε περσινή συνομιλία μας αυτό είχε πει.
60 νομίζω σε περσινή συνομιλία μας αυτό είχε πει.
εχετε δοκιμασει? αξιζει?60 νομίζω σε περσινή συνομιλία μας αυτό είχε πει.
για 60 όχι δεν αξίζει. Λέει ότι είναι μετρ του ταντρα αλλά τελικά μια μαλακία σου τραβάει μόνοεχετε δοκιμασει? αξιζει?
παρε τηλ. η κοιτα σελιδα 316εχεις δοκιμασει? για πες καμια λεπτομερια
Εμφάνιση αυτή που βλέπεις.εχετε δοκιμασει? αξιζει?
Παλιά μου κριτική από το 19. Πλεον στα 60 και αλλαγή nickname σε χρυσοδακτυληΠροσφατη επισκεψη στην Ειρηνη στο Κολωνακι. Ραντεβού κλειστηκε τελευταια στιγμη, τηλεφωνο από κατω και μου ανοιξε. Η κοπελα είναι μια 50αρα ψηλη, αδυνατη, ξερακιανη θα ελεγα. Φορουσε ένα τιραντακι, χωρις σουτιεν, πεσμενο στηθος νουμερο 1. Σαλβαρι αερινο και παντοφλα μπασκετικη. 1η εντυπωση δεν με ενεπνευσε. Κουβεντα χαλαρη, χωρος συμπαθητικος,καθαρος. Μπηκα για μπανιο, μου εδωσε παντοφλες (χρησιμοποιημένες, από τον προηγουμενο, με υγρασία ακομα) και πετσετα (όχι σφραγισμενη, αλλα καθαρη) ντουζακι και βουρ στο μασαζοκρεβατο. Αβολο γιατι δεν ειχε την τρυπα για το κεφαλι. Πρόγραμμα στα 40 με εκτονωση χειρονακτικη στο τελος. Μου ανεφερε και στα 30 χωρις εκτονωση, μονο μασαζ και στα 50 αθλητικο μασαζ δυνατο που δεν το κανει το καλοκαιρι, γιατι λεει δεν κανει. Σε ερωτηση δικη μου αν κανει παραπανω εκτόνωσεις η κατι άλλο, μου τονιζε πως είναι επαγγελματιας μασερ, τα πτυχια της τοιχοκολλημενα σε εμφανες σημειο. Μετριο μασαζ μπρούμυτα που δεν βολευομουν, επειτα χάιδεμα σε αρχιδια από πισω, γυρισμα χαλαρο μασαζ και μαλακια περιτεχνη χωρις να σε κοιταει. Ολη την ωρα που τον επαιζε ειτε χαζευε ταβανι, ειτε ειχε κλειστα τα ματια, κατι αναμεσα στο το απολαμβανω η στο βαριέμαι. Συνολικη εμπειρια, δεν ξερω αν θα ξαναπαω. Επισης να αναφερω δυσκολο παρκάρισμα, λογω Κολωνακιου και με φοβο μην μου παρουν πινακίδες κτλ.
Χωρις εξτραLog into Facebook ξέρουμε κατι για εδώ?
τα 60 € για τον καθέναν είναι κάτι διαφορετικό , αλλά για μένα μεγάλο όχι.εχετε δοκιμασει? αξιζει?
Σωστα πολλα ειναι για μλκτα 60 € για τον καθέναν είναι κάτι διαφορετικό , αλλά για μένα μεγάλο όχι.
Για δες ΣτεφανίαΚαλημερα γνωριζεις καποιος για κυρια μασαζ στο χωρο της νεο ψυχικο λεει οτι κανει και ταντρα μασαζ
Εμφάνιση αυτή που βλέπεις.
Μασάζ αρκετά καλό, αν και το μασαζοκρέβατο δεν έχει τρύπα για το κεφάλι και είναι λίγο άβολο.
Αγγίγματα δεν αφήνει, ενώ αυτή δεν γδύνεται καθόλου (φοράει ότι θα φορούσε αν πήγαινε μέχρι το περίπτερο).
Στο τέλος σου βάζει δάχτυλο και σου τραβάει μαλακία σε ύφος πιο επαγγελματικό και όχι τόσο αισθησιακό.
Ντουζ πριν και μετά το μασάζ.
Κόστος 60 ευρώ για μία ώρα γεμάτη.
Προσωπικά ούτε τρελάθηκα αλλά ούτε έκλαψα και τα λεφτά μου. Για μια φορά έστω για δοκιμή νομίζω αξίζει αν κάποιος γουστάρει τη φάση.
Όταν λες εμφάνιση αυτή που βλέπεις??? Υπάρχει αγγελία με φωτο?Εμφάνιση αυτή που βλέπεις.
Μασάζ αρκετά καλό, αν και το μασαζοκρέβατο δεν έχει τρύπα για το κεφάλι και είναι λίγο άβολο.
Αγγίγματα δεν αφήνει, ενώ αυτή δεν γδύνεται καθόλου (φοράει ότι θα φορούσε αν πήγαινε μέχρι το περίπτερο).
Στο τέλος σου βάζει δάχτυλο και σου τραβάει μαλακία σε ύφος πιο επαγγελματικό και όχι τόσο αισθησιακό.
Ντουζ πριν και μετά το μασάζ.
Κόστος 60 ευρώ για μία ώρα γεμάτη.
Προσωπικά ούτε τρελάθηκα αλλά ούτε έκλαψα και τα λεφτά μου. Για μια φορά έστω για δοκιμή νομίζω αξίζει αν κάποιος γουστάρει τη φάση.
πολύ καλό μασάζ. αλλά όχι πια.Log into Facebook ξέρουμε κατι για εδώ?
στο instagram εννοειΌταν λες εμφάνιση αυτή που βλέπεις??? Υπάρχει αγγελία με φωτο?
Το κλικαρω αλλά δεν μου ανοίγειστο instagram εννοει
από εμφάνιση άστα να πάνε φιλαράκι ,άσε που φέρνει πολύ και σε Λέσβο!Όταν λες εμφάνιση αυτή που βλέπεις??? Υπάρχει αγγελία με φωτο?
Για δες αυτό: Σινώπης 29, ΑμπελόκηποιΚαλημέρα, ξέρει κάποιος κάποια για μασάζ στους Αμπελόκηπους;
Δλδ...? Σταμάτησε, δε κάνει πια μασάζ...?πολύ καλό μασάζ. αλλά όχι πια.