aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.166
- Πόντοι
- 456
αναφέρθηκε αλλά δεν βρήκα κριτικές ,θετικές ;μασαζ με φραπε στο τελος.σε ενα στενο στην αλεξανδρας.εχει αναφερθει πολλες φορες...........
αναφέρθηκε αλλά δεν βρήκα κριτικές ,θετικές ;μασαζ με φραπε στο τελος.σε ενα στενο στην αλεξανδρας.εχει αναφερθει πολλες φορες...........
6932516553 καλησπέρα το τηλέφωνο της αδελφής της Καρολίνας της μαύρηςΟ γνωστος σε ολους μασαζακιας Περαματιωτης που χαθηκε?Και με την ευκαιρια αν εχει καποιος το τηλ.της αδελφης της Καρολινας θα το ηθελα.Ευχαριστω.
Ποια είναι αυτή?? Μήπως είναι αυτή που ήταν στην Γλυφάδα σε τύπου "μασάζ"?6932516553 καλησπέρα το τηλέφωνο της αδελφής της Καρολίνας της μαύρης
Έχεις τίποτα να προτείνεις όσο γίνεται σε μεγάλη ηλικία και μασαζάκι στο προγράμμα δεν νε ενδιαφέρει η εμφάνιση6932516553 καλησπέρα το τηλέφωνο της αδελφής της Καρολίνας της μαύρης
Ναι αυτή είναιΠοια είναι αυτή?? Μήπως είναι αυτή που ήταν στην Γλυφάδα σε τύπου "μασάζ"?
Υπάρχει κάποια πληροφορία για αυτή τελικά?Καλη φαινεται αλλα υπηρχε κ μια αγγελια ιδια "ναταλια;λεγοτανε η κοπελα απο χολαργο κ δεν ξερω αν ειναι η ιδια..ας μας διαφωτισει καποιος..
την εχεις παρει;Έχεις τίποτα να προτείνεις όσο γίνεται σε μεγάλη ηλικία και μασαζάκι στο προγράμμα δεν νε ενδιαφέρει η εμφάνιση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι αυτή είναι
Θεια Ελενη Καλλιθεα.Έχεις τίποτα να προτείνεις όσο γίνεται σε μεγάλη ηλικία και μασαζάκι στο προγράμμα δεν νε ενδιαφέρει η εμφάνιση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι αυτή είναι
Την έχω πάρει παλιά κάτι άλλοΘεια Ελενη Καλλιθεα.
Σε αυτό το λεβελ σέρβις λίγο χλωμόΤην έχω πάρει παλιά κάτι άλλο
Είσαι σίγουρος ότι αυτή κάνει παιγνίδια?...Έχεις γκουγκλάρει το τηλέφωνο της??? αυτή ήταν υποψήφια νομαρχιακή σύμβουλος με το Σγουρό και είναι μικροβιολόγος. Μαρία Κάλαγκμπορ το όνομα της.....κάτι δεν μας λες καλά6932516553 καλησπέρα το τηλέφωνο της αδελφής της Καρολίνας της μαύρης
Paula Paolina
Paula Paolina is on Facebook. Join Facebook to connect with Paula Paolina and others you may know. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected.www.facebook.com
Paula paolina τι φάση...??? Έχει και τηλ...
Καλημέρα, πολύ σωστά τα λες, για να δούμε τι θααα μας πει ο άλλος κύριοςΕίσαι σίγουρος ότι αυτή κάνει παιγνίδια?...Έχεις γκουγκλάρει το τηλέφωνο της??? αυτή ήταν υποψήφια νομαρχιακή σύμβουλος με το Σγουρό και είναι μικροβιολόγος. Μαρία Κάλαγκμπορ το όνομα της.....κάτι δεν μας λες καλά
Μα κι αυτές που έχει δεν φαίνεται είναι θολές... όπως και ναχει έχει κανείς εμπειρία???Δεν νομίζω να έχει δικές της φωτογραφίες
Και εμενα ετσι μου ειπε οτι τωρα ασχολειται με την πολιτικη.Είσαι σίγουρος ότι αυτή κάνει παιγνίδια?...Έχεις γκουγκλάρει το τηλέφωνο της??? αυτή ήταν υποψήφια νομαρχιακή σύμβουλος με το Σγουρό και είναι μικροβιολόγος. Μαρία Κάλαγκμπορ το όνομα της.....κάτι δεν μας λες καλά
Ίσως το άλλο είναι χόμπι χαχαΚαι εμενα ετσι μου ειπε οτι τωρα ασχολειται με την πολιτικη.
όχι τώρα, ήταν υποψήφια πριν 4 χρόνια. Δεν νομίζω να σου είπε ότι πριν έκανε μασαζ. Βρήκε ο άλλος ένα τηλέφωνο και το πόσταρεΚαι εμενα ετσι μου ειπε οτι τωρα ασχολειται με την πολιτικη.