Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
998
Πόντοι
96
Πάντως για το Harmony Relaxing Massage Gr στην Καλλιθέα, που αναφέρθηκε πιο πίσω αν προσφέρει τελικά κάτι παραπάνω, κοιτώντας τη φωτό της θεραπεύτριας στην ιστοσελίδα που έχουν βάλει, μόνο εμετό ή αηδία προκαλεί...είναι αυτή γυναίκα τώρα με τόσο κοντό κουρεμένο μαλλί; Σαν άντρας είναι...η μόνη όμορφη μασέρ στην Αθήνα είναι η Νατάσα στο Περιστέρι.
λίγο creepy τα μάτια της ...μπρρρρ

Dimitriskalama

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2021
Like
198
Πόντοι
1
Πρόσφατη επίσκεψη στην Ειρήνη στη Μάρνης. Δύσκολη πόρτα, καθώς όντως πρέπει να είσαι τυχερός για να σου ανοίξει. Μπάσιμο στο κτήριο, ασανσέρ στον 5ο και είσοδος στον χώρο. Η Ειρήνη είναι μια γυναίκα από τη Βουλγαρία 50+ , χαμογελαστή, όμορφη δεν τη λες, χωρις περιττά κιλά, μόνο κοιλίτσα λόγω ηλικίας και προσχαρη. Χώρος παλιός με τα απαραίτητα, μασαζοκρεβατο χωρίς τρυπα, λιγο αβολο. Ντουζακι και ξαπλα. Παντοφλες κοινοχρηστες με υγρασια από πριν, πετσέτα καθαρη, όχι συσκευασμένη. Μασαζ δυνατο αρκετά, κουβεντούλα χαλαρή και ξεκίνημα γλυφοκωλαδας. Γύρισμα από την καλή συνέχισε καλαμάκι όπου κατέθεσα. Ήρεμη κουβεντούλα, ντουζάκι ξανά, ηρθε μετά στο δωμάτιο καθώς ντυνόμουν, είπαμε 2 κουβέντες. Έχει χιούμορ γενικά και είναι άνετη. Μου έλεγε για το ποδήλατο της, τη Βουλγαρία κτλ. Κόστος για διάρκεια μιας ώρας 40€. Λογικά θα ξαναπήγαινα αν εξαιρέσεις το δύσκολο πάρκινγκ και τη δυσκολία για να βρεις ραντεβού, καθώς από ότι μου είπε εχει πολλή δουλειά.
Φίλε εχεις τηλέφωνο?

εξολοθρευτής

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Αυγ 2018
Κριτικές
24
Like
1.366
Πόντοι
1.071
Πρόσφατη επίσκεψη στην Ειρήνη στη Μάρνης. Δύσκολη πόρτα, καθώς όντως πρέπει να είσαι τυχερός για να σου ανοίξει. Μπάσιμο στο κτήριο, ασανσέρ στον 5ο και είσοδος στον χώρο. Η Ειρήνη είναι μια γυναίκα από τη Βουλγαρία 50+ , χαμογελαστή, όμορφη δεν τη λες, χωρις περιττά κιλά, μόνο κοιλίτσα λόγω ηλικίας και προσχαρη. Χώρος παλιός με τα απαραίτητα, μασαζοκρεβατο χωρίς τρυπα, λιγο αβολο. Ντουζακι και ξαπλα. Παντοφλες κοινοχρηστες με υγρασια από πριν, πετσέτα καθαρη, όχι συσκευασμένη. Μασαζ δυνατο αρκετά, κουβεντούλα χαλαρή και ξεκίνημα γλυφοκωλαδας. Γύρισμα από την καλή συνέχισε καλαμάκι όπου κατέθεσα. Ήρεμη κουβεντούλα, ντουζάκι ξανά, ηρθε μετά στο δωμάτιο καθώς ντυνόμουν, είπαμε 2 κουβέντες. Έχει χιούμορ γενικά και είναι άνετη. Μου έλεγε για το ποδήλατο της, τη Βουλγαρία κτλ. Κόστος για διάρκεια μιας ώρας 40€. Λογικά θα ξαναπήγαινα αν εξαιρέσεις το δύσκολο πάρκινγκ και τη δυσκολία για να βρεις ραντεβού, καθώς από ότι μου είπε εχει πολλή δουλειά.
εργάζεται ξανά?

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.247
Πόντοι
2.456

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.247
Πόντοι
2.456

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.091
Πόντοι
736
Και εγώ είχα περάσει από ειρήνη μάρνης πάνω από 5 χρόνια πριν. Αξιόλογη για τα χρήματα που ζητούσε.

εξολοθρευτής

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Αυγ 2018
Κριτικές
24
Like
1.366
Πόντοι
1.071
Τυπε έχεις εξολοθρεύσει ειρήνη στον cult 5o της Μάρνης αφού..
δεν θα μασήσεις στην θεία Ελένη με το σούπερ ντουπερ μασαζοκρεβατο με οθόνη κ σπέσιαλ ινβεντ τριβείο.
:confused::confused::confused:
επίσης τι προτιμάτε ελένη από καλλιθέα η ειρήνη από καλλιθέα?

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.091
Πόντοι
736
Ειρήνη από Καλλιθέα??

Stories