λίγο creepy τα μάτια της ...μπρρρρΠάντως για το Harmony Relaxing Massage Gr στην Καλλιθέα, που αναφέρθηκε πιο πίσω αν προσφέρει τελικά κάτι παραπάνω, κοιτώντας τη φωτό της θεραπεύτριας στην ιστοσελίδα που έχουν βάλει, μόνο εμετό ή αηδία προκαλεί...είναι αυτή γυναίκα τώρα με τόσο κοντό κουρεμένο μαλλί; Σαν άντρας είναι...η μόνη όμορφη μασέρ στην Αθήνα είναι η Νατάσα στο Περιστέρι.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)
Dimitriskalama
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2021
- Like
- 198
- Πόντοι
- 1
Φίλε εχεις τηλέφωνο?Πρόσφατη επίσκεψη στην Ειρήνη στη Μάρνης. Δύσκολη πόρτα, καθώς όντως πρέπει να είσαι τυχερός για να σου ανοίξει. Μπάσιμο στο κτήριο, ασανσέρ στον 5ο και είσοδος στον χώρο. Η Ειρήνη είναι μια γυναίκα από τη Βουλγαρία 50+ , χαμογελαστή, όμορφη δεν τη λες, χωρις περιττά κιλά, μόνο κοιλίτσα λόγω ηλικίας και προσχαρη. Χώρος παλιός με τα απαραίτητα, μασαζοκρεβατο χωρίς τρυπα, λιγο αβολο. Ντουζακι και ξαπλα. Παντοφλες κοινοχρηστες με υγρασια από πριν, πετσέτα καθαρη, όχι συσκευασμένη. Μασαζ δυνατο αρκετά, κουβεντούλα χαλαρή και ξεκίνημα γλυφοκωλαδας. Γύρισμα από την καλή συνέχισε καλαμάκι όπου κατέθεσα. Ήρεμη κουβεντούλα, ντουζάκι ξανά, ηρθε μετά στο δωμάτιο καθώς ντυνόμουν, είπαμε 2 κουβέντες. Έχει χιούμορ γενικά και είναι άνετη. Μου έλεγε για το ποδήλατο της, τη Βουλγαρία κτλ. Κόστος για διάρκεια μιας ώρας 40€. Λογικά θα ξαναπήγαινα αν εξαιρέσεις το δύσκολο πάρκινγκ και τη δυσκολία για να βρεις ραντεβού, καθώς από ότι μου είπε εχει πολλή δουλειά.
εξολοθρευτής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.366
- Πόντοι
- 1.071
εργάζεται ξανά?Πρόσφατη επίσκεψη στην Ειρήνη στη Μάρνης. Δύσκολη πόρτα, καθώς όντως πρέπει να είσαι τυχερός για να σου ανοίξει. Μπάσιμο στο κτήριο, ασανσέρ στον 5ο και είσοδος στον χώρο. Η Ειρήνη είναι μια γυναίκα από τη Βουλγαρία 50+ , χαμογελαστή, όμορφη δεν τη λες, χωρις περιττά κιλά, μόνο κοιλίτσα λόγω ηλικίας και προσχαρη. Χώρος παλιός με τα απαραίτητα, μασαζοκρεβατο χωρίς τρυπα, λιγο αβολο. Ντουζακι και ξαπλα. Παντοφλες κοινοχρηστες με υγρασια από πριν, πετσέτα καθαρη, όχι συσκευασμένη. Μασαζ δυνατο αρκετά, κουβεντούλα χαλαρή και ξεκίνημα γλυφοκωλαδας. Γύρισμα από την καλή συνέχισε καλαμάκι όπου κατέθεσα. Ήρεμη κουβεντούλα, ντουζάκι ξανά, ηρθε μετά στο δωμάτιο καθώς ντυνόμουν, είπαμε 2 κουβέντες. Έχει χιούμορ γενικά και είναι άνετη. Μου έλεγε για το ποδήλατο της, τη Βουλγαρία κτλ. Κόστος για διάρκεια μιας ώρας 40€. Λογικά θα ξαναπήγαινα αν εξαιρέσεις το δύσκολο πάρκινγκ και τη δυσκολία για να βρεις ραντεβού, καθώς από ότι μου είπε εχει πολλή δουλειά.
εξολοθρευτής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.366
- Πόντοι
- 1.071
καλησπέρα πρώτα ο θεός έχω κλείσει ραντεβού με την θεία ελένη. Τι λέτε εσείς?
Τυπε ο θεός μόνο ξέρει..καλησπέρα πρώτα ο θεός έχω κλείσει ραντεβού με την θεία ελένη. Τι λέτε εσείς?
εξολοθρευτής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.366
- Πόντοι
- 1.071
εχεις περασει?Τυπε ο θεός μόνο ξέρει..
Πάνε κάποια χρόνια από τότε..εχεις περασει?
εξολοθρευτής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.366
- Πόντοι
- 1.071
εντυπωσεις?Πάνε κάποια χρόνια από τότε..
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.055
- Πόντοι
- 5.006
Καλές τοτεεντυπωσεις?
eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.365
- Πόντοι
- 1.056
οταν λες τοτε απ 5μηνο κ πισω η δυο χρονια κ πισω ?Καλές τοτε
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.055
- Πόντοι
- 5.006
Πολλά χρόνια πισωοταν λες τοτε απ 5μηνο κ πισω η δυο χρονια κ πισω ?
Τυπε έχεις εξολοθρεύσει ειρήνη στον cult 5o της Μάρνης αφού..εντυπωσεις?
δεν θα μασήσεις στην θεία Ελένη με το σούπερ ντουπερ μασαζοκρεβατο με οθόνη κ σπέσιαλ ινβεντ τριβείο.
εξολοθρευτής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.366
- Πόντοι
- 1.071
επίσης τι προτιμάτε ελένη από καλλιθέα η ειρήνη από καλλιθέα?Τυπε έχεις εξολοθρεύσει ειρήνη στον cult 5o της Μάρνης αφού..
δεν θα μασήσεις στην θεία Ελένη με το σούπερ ντουπερ μασαζοκρεβατο με οθόνη κ σπέσιαλ ινβεντ τριβείο.
6906460675 Ναταλία. Με σούπερ κωλάρα σε περιμένω στο χώρο μου ξερουμε κατι για εδω πηρα τηλ κ μου ειπε 60
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Τούμπανο φαίνεται..6906460675 Ναταλία. Με σούπερ κωλάρα σε περιμένω στο χώρο μου ξερουμε κατι για εδω πηρα τηλ κ μου ειπε 60
lasusurela
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 723
- Πόντοι
- 361
σου είναι εύκολο σε πμ το τηλ της θείας ?καλησπέρα πρώτα ο θεός έχω κλείσει ραντεβού με την θεία ελένη. Τι λέτε εσείς?
eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.365
- Πόντοι
- 1.056
Θα στο στείλουμεσου είναι εύκολο σε πμ το τηλ της θείας ?
Καλη φαινεται αλλα υπηρχε κ μια αγγελια ιδια "ναταλια;λεγοτανε η κοπελα απο χολαργο κ δεν ξερω αν ειναι η ιδια..ας μας διαφωτισει καποιος..Τούμπανο φαίνεται..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις