καταλαβα...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (2 μέλη και 60 επισκέπτες)
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
Tι καταλαβες?την φωτο ειδα και ξερασα...καταλαβα...
petroszzr
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2016
- Like
- 320
- Πόντοι
- 26
Μπορει καποιος να στειλει pm το τηλ της Ειρηνης στο κολωνακι?
Ειπατε ειναι καλη στο μασαζ ε?
Ευχαριστω παιχτες
Συνημμένα
captain922
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 860
- Πόντοι
- 81
Πιθανόν πριν από 8 μήνες το τηλέφωνο να μην χτύπαγε τόσο συχνά όσο τον τελευταίο 1-1,5 μήνα. Φαίνεται από την ώρα που κυκλοφόρησε εδώ η αγγελία πέσανε ολα τα λυκόρνια μαζεμένα (πρώτη φορά είναι?) και είτε προσπαθεί με αυτό τον τρόπο να αποφύγει αρκετούς είτε άλλαξε τελείως πολιτική γιατί ένας συνάδελφος πιο πάνω έγραψε αναλυτικά τι χρέωνε.δεν εχω ιδεα τι εχει παιχτει, δεν ηταν ετσι παντως πριν κανα 8 μημνο που την ειχα συναντησει
petroszzr
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2016
- Like
- 320
- Πόντοι
- 26
οχι.δεν ειναι ομορφη.ξερει απο μασαζ.αυτα.αν θες μικρη κ ωραια πηγαινε στεφανια.ειναι η μοναδικη ωραια και μικρη απο τα μασαζ με δικο τους χωρο.ολες οι αλλες ειναι ανω των 50.απο αυτες που εχω παει εγω!Βλεπετε αυτη μυστη μου?
Lalito
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2019
- Like
- 307
- Πόντοι
- 21
Ωραιος φιλος...εχω παει με στεφανια..ολα καλα!οχι.δεν ειναι ομορφη.ξερει απο μασαζ.αυτα.αν θες μικρη κ ωραια πηγαινε στεφανια.ειναι η μοναδικη ωραια και μικρη απο τα μασαζ με δικο τους χωρο.ολες οι αλλες ειναι ανω των 50.απο αυτες που εχω παει εγω!
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Τι... χρεώνει η Ειρήνη??
60 euro 1hΤι... χρεώνει η Ειρήνη??
Akatergastos Outlaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 952
- Πόντοι
- 81
Τι... χρεώνει η Ειρήνη??
Προσφατη επισκεψη στην Ειρηνη στο Κολωνακι. Ραντεβού κλειστηκε τελευταια στιγμη, τηλεφωνο από κατω και μου ανοιξε. Η κοπελα είναι μια 50αρα ψηλη, αδυνατη, ξερακιανη θα ελεγα. Φορουσε ένα τιραντακι, χωρις σουτιεν, πεσμενο στηθος νουμερο 1. Σαλβαρι αερινο και παντοφλα μπασκετικη. 1η εντυπωση δεν με ενεπνευσε. Κουβεντα χαλαρη, χωρος συμπαθητικος,καθαρος. Μπηκα για μπανιο, μου εδωσε παντοφλες (χρησιμοποιημένες, από τον προηγουμενο, με υγρασία ακομα) και πετσετα (όχι σφραγισμενη, αλλα καθαρη) ντουζακι και βουρ στο μασαζοκρεβατο. Αβολο γιατι δεν ειχε την τρυπα για το κεφαλι. Πρόγραμμα στα 40 με εκτονωση χειρονακτικη στο τελος. Μου ανεφερε και στα 30 χωρις εκτονωση, μονο μασαζ και στα 50 αθλητικο μασαζ δυνατο που δεν το κανει το καλοκαιρι, γιατι λεει δεν κανει. Σε ερωτηση δικη μου αν κανει παραπανω εκτόνωσεις η κατι άλλο, μου τονιζε πως είναι επαγγελματιας μασερ, τα πτυχια της τοιχοκολλημενα σε εμφανες σημειο. Μετριο μασαζ μπρούμυτα που δεν βολευομουν, επειτα χάιδεμα σε αρχιδια από πισω, γυρισμα χαλαρο μασαζ και μαλακια περιτεχνη χωρις να σε κοιταει. Ολη την ωρα που τον επαιζε ειτε χαζευε ταβανι, ειτε ειχε κλειστα τα ματια, κατι αναμεσα στο το απολαμβανω η στο βαριέμαι. Συνολικη εμπειρια, δεν ξερω αν θα ξαναπαω. Επισης να αναφερω δυσκολο παρκάρισμα, λογω Κολωνακιου και με φοβο μην μου παρουν πινακίδες κτλ.
Ποσταρω μια παλιά μου κριτική.
Έχει κανείς σας εμπειρία από το massage harmony LIFE GR στην Καλλιθέα? Ρωτάω γιατί πήγα με τηλέφωνο από γνωστό μέλος(δεν ήξερα ότι ήταν "μαγαζί") Κι ενώ με είχε ενημερώσει πως παίζει και φραπές τελικά δεν πήρα τίποτα. Ρώταω απλά από περιέργεια μήπως θέλει 2ο ραντεβού κλπ ή μήπως με έστειλε το μέλος να κάνω εγώ το κασκαντεριλικι
Καλησπέρα συναγωνιστές!
Θέλω να ρωτήσω αν έχει κάνει επίσκεψη κανείς στη Κυρια.
Μασαζ και χαλαρωση με δωρακι...
Ειμαι η ρενα.. κάνω μασαζακι αισθησιακό και με δυνατό τελείωμα με το κατάλληλο δωρακι ...εχω και δικό μ χώρο.... κάνω καί αυταρχικό ????
kanesex.com
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.541
- Πόντοι
- 456
εκει στα βλαχικα της βαρης μπορει να ξερουν κατιΚαλησπέρα συναγωνιστές!
Ειμαι η ρενα.. κάνω μασαζακι αισθησιακό και με δυνατό τελείωμα με το κατάλληλο δωρακι ...εχω και δικό μ χώρο.... κάνω καί αυταρχικό ????kanesex.com
ΑΣΤΟ αδερφέ ....είναι ''σούμο'' εντελώς σε τέτοιο σημείο που δεν μπορεί να κανει μασσάζ απ το πάχοςΚαλησπέρα συναγωνιστές!
Ειμαι η ρενα.. κάνω μασαζακι αισθησιακό και με δυνατό τελείωμα με το κατάλληλο δωρακι ...εχω και δικό μ χώρο.... κάνω καί αυταρχικό ????kanesex.com
σε 5 λεπτά θα σε πάει κατ' ευθείαν για φραπέ η πίπα ...και χαίρεται (50-70 ευρά)
εχεις ΤΦ να στειλεις σε dm ? ειμε φανατικός των SBBWΑΣΤΟ αδερφέ ....είναι ''σούμο'' εντελώς σε τέτοιο σημείο που δεν μπορεί να κανει μασσάζ απ το πάχος
σε 5 λεπτά θα σε πάει κατ' ευθείαν για φραπέ η πίπα ...και χαίρεται (50-70 ευρά)
Μασάζ από 20ευρω
Ελληνίδα κυρία με εμπειρία στο χαλαρωτικό μασάζ σε περιμένω κατόπιν ραντεβού στο χώρο μου. Παρέχεται πρόγραμμα μισης ώρας μασάζ σε όλο το σώμα και μια εκτόνωση με το χέρι 20 ευρώ καθημερινά 12.00 με 9 βράδυ. Τιμή 20ευρω τηλ 6987424139
kanesex.com
Συναγωνιστές Καλησπέρα ξέρει κανείς εαν δουλεύει ακόμα η Μαίρη από Χαλάνδρι; Ή εαν έχει πάει αλλού έχεις κανείς τηλ να μου στείλει dm?
Akatergastos Outlaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 952
- Πόντοι
- 81
Κάλεσα το τηλέφωνο της κλειστό.Μασάζ από 20ευρω
Ελληνίδα κυρία με εμπειρία στο χαλαρωτικό μασάζ σε περιμένω κατόπιν ραντεβού στο χώρο μου. Παρέχεται πρόγραμμα μισης ώρας μασάζ σε όλο το σώμα και μια εκτόνωση με το χέρι 20 ευρώ καθημερινά 12.00 με 9 βράδυ. Τιμή 20ευρω τηλ 6987424139kanesex.com
Συναγωνιστές Καλησπέρα ξέρει κανείς εαν δουλεύει ακόμα η Μαίρη από Χαλάνδρι; Ή εαν έχει πάει αλλού έχεις κανείς τηλ να μου στείλει dm?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις