You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)
erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.222
- Πόντοι
- 1.336
Θέλει, ναι, αλλά αξιόλογη και αξιέπαινη η προσπάθειά του να μας ενημερώσειΘέλει πολύ προσπάθεια βρε αδερφέ για να καταλάβει κάποιος τι γράφεις και τι θέλεις να πεις...
ekatse_i_koutsi_katsika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 1.222
- Πόντοι
- 201
Προ μηνός συνάντηση που δεν κράτησε πάνω από 15' . Δικό της χώρο δεν έχει. Μάτι που γυαλίζει, επιθετική συμπεριφορά, και σχεδόν καμια σχέση με τις μικρές φωτο που είχε. Είπαμε αντίο με συνοπτικές διαδικασίες...Για περιστέρι την κομμώτρια έχει κανένας εμπειρία ;
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.103
- Πόντοι
- 736
σε εμενα δεν ειχε υπαρξει καθολου επιθετικη παντως, τιμια θα την ελεγα για αυτο που προσφερει. Τωρα αν κατι της ειχε συμβει με τον προηγουμενο και ειχε τα νευρα της ειναι και αυτο στο παιχνιδι, ολες οι μερες και ωρες δεν ειναι ιδιες..Προ μηνός συνάντηση που δεν κράτησε πάνω από 15' . Δικό της χώρο δεν έχει. Μάτι που γυαλίζει, επιθετική συμπεριφορά, και σχεδόν καμια σχέση με τις μικρές φωτο που είχε. Είπαμε αντίο με συνοπτικές διαδικασίες...
εμενα στο τηλ είπε 120 για μασσαζ και μια μαλακία (την κανει αριστοτεχνικά είπε..χαχα)σε εμενα δεν ειχε υπαρξει καθολου επιθετικη παντως, τιμια θα την ελεγα για αυτο που προσφερει. Τωρα αν κατι της ειχε συμβει με τον προηγουμενο και ειχε τα νευρα της ειναι και αυτο στο παιχνιδι, ολες οι μερες και ωρες δεν ειναι ιδιες..
τη ρώτησα πως βγάζει την τιμή των 120; και είπε ξέρεις πόσο έχει μια για να κάνεις σεξ;
πόσο την ρώτησα; 200 είπε..
το έκλεισα.
Μασαζ και χαλαρωση με δωρακι...
Ειμαι η ρενα.. κάνω μασαζακι αισθησιακό και με δυνατό τελείωμα με το κατάλληλο δωρακι ...εχω και δικό μ χώρο.... κάνω καί αυταρχικό ????
kanesex.com
απλα ειμαι κοντα κ ρωταω αν αξιζει εστω για μια φορα
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.103
- Πόντοι
- 736
δεν εχω ιδεα τι εχει παιχτει, δεν ηταν ετσι παντως πριν κανα 8 μημνο που την ειχα συναντησειεμενα στο τηλ είπε 120 για μασσαζ και μια μαλακία (την κανει αριστοτεχνικά είπε..χαχα)
τη ρώτησα πως βγάζει την τιμή των 120; και είπε ξέρεις πόσο έχει μια για να κάνεις σεξ;
πόσο την ρώτησα; 200 είπε..
το έκλεισα.
το γυναικείο μυαλό αδερφέ..ενα τσάκ θέλει!δεν εχω ιδεα τι εχει παιχτει, δεν ηταν ετσι παντως πριν κανα 8 μημνο που την ειχα συναντησει
απ' την άλλη αν αυτή εδώ ζητήσει 50/60 η κομμώτριαδεν εχω ιδεα τι εχει παιχτει, δεν ηταν ετσι παντως πριν κανα 8 μημνο που την ειχα συναντησει
θα πει 300 !
Αθήνα τώρα Καυλιαρα αφρατουλα
είμαι η Christi 42χρ. Χυμωδες γυναίκα με τεράστιες βυζαρες για λίγες μέρες Αθήνα και προσφέρω ερωτικό παιχνίδι σε έναν εχεμυθο χώρο δες προφίλ μου και κάλεσε η στείλε viber για άμεση συνάντηση.699 3053 953
kanesex.com
Καντηλανάφτης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 38
- Like
- 4.803
- Πόντοι
- 5.646
απ' την άλλη αν αυτή εδώ ζητήσει 50/60 η κομμώτρια
θα πει 300 !
Αθήνα τώρα Καυλιαρα αφρατουλα
είμαι η Christi 42χρ. Χυμωδες γυναίκα με τεράστιες βυζαρες για λίγες μέρες Αθήνα και προσφέρω ερωτικό παιχνίδι σε έναν εχεμυθο χώρο δες προφίλ μου και κάλεσε η στείλε viber για άμεση συνάντηση.699 3053 953kanesex.com
σκιάχτηκα
ekatse_i_koutsi_katsika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 1.222
- Πόντοι
- 201
Συγνώμη αλλά 120 όπως λέει και ο φίλος από κάτω, δεν τα παίρνει με τίποτα. Πλάκα κάνουμε; Θα πρέπει να προσφέρει παπάδες για αυτά τα λεφτά...σε εμενα δεν ειχε υπαρξει καθολου επιθετικη παντως, τιμια θα την ελεγα για αυτο που προσφερει. Τωρα αν κατι της ειχε συμβει με τον προηγουμενο και ειχε τα νευρα της ειναι και αυτο στο παιχνιδι, ολες οι μερες και ωρες δεν ειναι ιδιες..
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.103
- Πόντοι
- 736
οντως 120 ειναι πολλα. Τοτε ηταν διαφορετικη η τιμη σιγουρα, δε θυμαμαι ποσο ακριβωςΣυγνώμη αλλά 120 όπως λέει και ο φίλος από κάτω, δεν τα παίρνει με τίποτα. Πλάκα κάνουμε; Θα πρέπει να προσφέρει παπάδες για αυτά τα λεφτά...
ekatse_i_koutsi_katsika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 1.222
- Πόντοι
- 201
Βαριά βαριά τα 80 maximum για την συγκεκριμένη...
Διαγραμμένο μέλος 140410
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2013
- Like
- 361
- Πόντοι
- 21
Καλως τον !!! που εχουμε αγγελικα για αυτη στο περιστερι να δουμε τι μερους του λογου ειναι
την Ελενη την εχω παρει τρεις φορες σε δικο μου χωρο προσωπικα δεν εχω κανενα παραπονο απο την συμπεριφορα της,οντως οι φωτογραφιες που εχει στο προφιλ τηςδεν αντιπροσωπευουν την πραγματικοτητα(αρκετα επεξεργασμενες και σε νεωτερη ηλικια)τωρα οσο αφορα την συμπεριφορα της δεν ξερω τι μπορει να εφταιξε,ισως δεν"ταιριαξατε"ισως να ηταν σε περιεργη μερα ,οι περισσοτεροι απο τους φιλους εδω μεσα παντως εχουν μεινει σε γενικες γραμμες ευχαριστημενοι...Προ μηνός συνάντηση που δεν κράτησε πάνω από 15' . Δικό της χώρο δεν έχει. Μάτι που γυαλίζει, επιθετική συμπεριφορά, και σχεδόν καμια σχέση με τις μικρές φωτο που είχε. Είπαμε αντίο με συνοπτικές διαδικασίες...
ekatse_i_koutsi_katsika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 1.222
- Πόντοι
- 201
Και τα 120 που ζητάει δεν νομίζω πως είναι συμβατά. Με αυτά τα χρήματα παίζεις σε άλλη κατηγορία. Γνώμη μου...την Ελενη την εχω παρει τρεις φορες σε δικο μου χωρο προσωπικα δεν εχω κανενα παραπονο απο την συμπεριφορα της,οντως οι φωτογραφιες που εχει στο προφιλ τηςδεν αντιπροσωπευουν την πραγματικοτητα(αρκετα επεξεργασμενες και σε νεωτερη ηλικια)τωρα οσο αφορα την συμπεριφορα της δεν ξερω τι μπορει να εφταιξε,ισως δεν"ταιριαξατε"ισως να ηταν σε περιεργη μερα ,οι περισσοτεροι απο τους φιλους εδω μεσα παντως εχουν μεινει σε γενικες γραμμες ευχαριστημενοι...
Άκου 60 για φραπέ..πολλά τα 60€ όμως για στρατιωτικό φραπέ
Καλύτερα Ιουλία στο 30αρι με οικοδομικο φραπέ..
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
Μασαζ και χαλαρωση με δωρακι...
Ειμαι η ρενα.. κάνω μασαζακι αισθησιακό και με δυνατό τελείωμα με το κατάλληλο δωρακι ...εχω και δικό μ χώρο.... κάνω καί αυταρχικό ????kanesex.com
απλα ειμαι κοντα κ ρωταω αν αξιζει εστω για μια φορα
καταλαβα...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις