Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
ελα ντε...
αυτη ειναι ρε μαγκες η γιαγια που θελετε ολοι το τηλεφωνο?
ελα ντε...
αυτη ειναι ρε μαγκες η γιαγια που θελετε ολοι το τηλεφωνο?
ρε συ ειλικρινα.. απορώ με σένα.. τόσα χρόνια ενεργό μέλος με εμπειρία με πολύ δυνατή παρουσία με 37 κριτικές στο ενεργητικό σου και κάνεις κάτι χαζές ερωτήσεις λές και γράφτηκες χθες στο φορουμ.. .Ξέρετε καμία που να παίζει μπάλα και πολύ αργά το βράδυ πχ μετά τις 23:00....???
κατι τετοιο λειπει οντωςΞέρετε καμία που να παίζει μπάλα και πολύ αργά το βράδυ πχ μετά τις 23:00....???
Βασικά σκεφτόμουν πιο πριβε.. δηλαδή όχι να έρθει σπίτι μου αλλά να πάω εγώ σε σπίτι.. όχι χοτελ...Κανειι η τεα και καποια γραφεια αλλα χρεωνουν εξτρα late night massage
Υπάρχει κάποιο λινκ για την κοπέλα στα ίδια λεφτά θα έτρωγες κ μπριζολακιΣκευτηκα να χαλαρωσω με μασαζ στον δικο τους χωρο ,μετα απο καποια τηλ κατεληξα σε μια ουκρανη στην πλατεια αττικης.Πηρα τηλ να κλεισω ραντεβου μου ανοιξε μια μελαχρινη γυρω στα 35 μιλφ χωρος παντακαθαρος ωραιο μπανιο μασαζοκρεββατο εδωσα 80 εκανα το ντουζ και ξα πλωσα για το επωμενο σταδιο καλο μασαζ τησ ειπα να πιεσει λιγο μετα με γυρισε ανασκελα και με τελειωσε με ενα φραπε ειδα και αλλα ερωτικα βοηθηματα αλλα δεν με ενδιαφερουν strapon δονητες,δεν εκανα σεχ δεν προλαβα τελειωσα γρηγορα . Αυτα για την κοπελα.
Αγγελία?Σκευτηκα να χαλαρωσω με μασαζ στον δικο τους χωρο ,μετα απο καποια τηλ κατεληξα σε μια ουκρανη στην πλατεια αττικης.Πηρα τηλ να κλεισω ραντεβου μου ανοιξε μια μελαχρινη γυρω στα 35 μιλφ χωρος παντακαθαρος ωραιο μπανιο μασαζοκρεββατο εδωσα 80 εκανα το ντουζ και ξα πλωσα για το επωμενο σταδιο καλο μασαζ τησ ειπα να πιεσει λιγο μετα με γυρισε ανασκελα και με τελειωσε με ενα φραπε ειδα και αλλα ερωτικα βοηθηματα αλλα δεν με ενδιαφερουν strapon δονητες,δεν εκανα σεχ δεν προλαβα τελειωσα γρηγορα . Αυτα για την κοπελα.
Δεν το λες και ευκαιρίαΣκευτηκα να χαλαρωσω με μασαζ στον δικο τους χωρο ,μετα απο καποια τηλ κατεληξα σε μια ουκρανη στην πλατεια αττικης.Πηρα τηλ να κλεισω ραντεβου μου ανοιξε μια μελαχρινη γυρω στα 35 μιλφ χωρος παντακαθαρος ωραιο μπανιο μασαζοκρεββατο εδωσα 80 εκανα το ντουζ και ξα πλωσα για το επωμενο σταδιο καλο μασαζ τησ ειπα να πιεσει λιγο μετα με γυρισε ανασκελα και με τελειωσε με ενα φραπε ειδα και αλλα ερωτικα βοηθηματα αλλα δεν με ενδιαφερουν strapon δονητες,δεν εκανα σεχ δεν προλαβα τελειωσα γρηγορα . Αυτα για την κοπελα.
+30 697 462 6214Ρε σεις υπαρχει καπου φωτο της θειας ελενης?! Πως ειναι το "μωρο"??
Nαι,6931246895love listΑγγελία?
καλα δεν εισαι ο μονος που δεν γαμησες. ο αλλος ουτε που την ειδε καν. μαλλον πουλαει τρελλα η μανταμ.Σκευτηκα να χαλαρωσω με μασαζ στον δικο τους χωρο ,μετα απο καποια τηλ κατεληξα σε μια ουκρανη στην πλατεια αττικης.Πηρα τηλ να κλεισω ραντεβου μου ανοιξε μια μελαχρινη γυρω στα 35 μιλφ χωρος παντακαθαρος ωραιο μπανιο μασαζοκρεββατο εδωσα 80 εκανα το ντουζ και ξα πλωσα για το επωμενο σταδιο καλο μασαζ τησ ειπα να πιεσει λιγο μετα με γυρισε ανασκελα και με τελειωσε με ενα φραπε ειδα και αλλα ερωτικα βοηθηματα αλλα δεν με ενδιαφερουν strapon δονητες,δεν εκανα σεχ δεν προλαβα τελειωσα γρηγορα . Αυτα για την κοπελα.
Καλησπέρα συνάδελφοι είχα όρεξη που λέτε για κασκαντεριλικια να μην βαδίσω στα γνωστά μονοπάτια και άνοιξα τις αγγελίες να βρω κάτι οικονομικό γιατί κάσκαντερ κασκαντέρ αλλά μην τα κλαίμε κιόλας έτσι βρήκα την παρακάτω αγγελία
Έχω πανέμορφο φυσικό στήθος. Με ένα τηλεφώνημα στο 6976898334 θα με κάνεις δική σου. - Αγγελίες Σεξ | Openday
αγγελίες σεξ σε όλη την Ελλάδα. Γυναίκες callgirl και άνδρες zigolo, αγγελίες massage από γυναίκες bigtits στο χώρο τους, αγγελίες τρανς.www.openday.gr
Παίρνω τηλέφωνο δεν το σηκώνει και μετά από λίγο από άλλο τηλέφωνο με παίρνει και μου λέει καλησπέρα με πήρατε ναι λέω ενδιαφέρομαι για το μασάζ οκ λέει είμαι νέο κόσμο τέλεια λέω είμαι κοντά πόσο παρακαλώ κοστίζει η συνεδρία 80 λέει άντε να στο κάνω 60 οκ λέω έρχομαι σε ένα τέταρτο είμαι κοντά ααα μου λέει επειδή είναι αργά θα το κάνουμε 80 στραβωνω λέω δεν πειράζει άλλη μέρα τότε που θα είναι νωρίς το κλείνουμε. Τσουπ μήνυμα και μου γράφει θες να έρθεις σημεα... ναι λέω και μου δίνει διεύθυνση ξεκινάω σε δέκα με δεκαπέντε λεπτά θα είμαι εκεί τι κανω. Οκ απαντάει.
Αφού έκανα 10 λεπτά να βρω να παρκάρω γιατί νέος Κόσμος είναι αυτός φτάνω στην διεύθυνση που μου είχε δώσει και τις γράφω έφτασα....δεν απαντάει παίρνω δύο τηλέφωνα και περιμένω πέρασαν δέκα λεπτά και τις γράφω φεύγω δεν γίνεται να περιμένω άλλο λίγο πριν φτάσω στο αυτοκίνητο για να φύγω μου απαντάει και τις λέω που είσαι περιμένα από κάτω....και τι γυριζει και μου λέει...λες ψέματα στείλε φωτό από την είσοδο ααααα δεν θα τα πάμε καλά λέω από μέσα μου αλλά κάνε υπομονή αφού φτάσαμε τις στέλνω φωτο μου λέει στείλε και εσένα να σε δω τις στέλνω και φωτό μου μαλάκια έκανα αλλά τεσπα , μου λέει ωραίο αγόρι είσαι βρε τις κάνω άστα αυτά θα ανοίξεις τι θα γινει;;;; Και μου απαντάει αύριο ελα....δεν πας καλά τις κάνω δεν υπάρχει περίπτωση άντε γεια .....μου κάνει ήρθε ο άντρας μου δεν γίνεται....μπλέξαμε με τρελή λέω μπλοκάρω αριθμούς και έφυγα.....
Περιέγραψα όσο ποιο σύντομα τι έγινε η γυναίκα είναι παλαβή προσοχή συνάδελφοι δεν ξέρω άλλος αν είχε εμπειρία να μας πει.
οταν ξαναπαω θα φαω το μπριζολακι.Υπάρχει κάποιο λινκ για την κοπέλα στα ίδια λεφτά θα έτρωγες κ μπριζολακι
Αυτό θα πει επιτυχία...Κριτική από μένα για δύο κυρίες πρώτη η Μαρία η μαυρουλα Άνω Κυψέλη εμφάνιση, με πολλά κιλά μασάζ άστα να πάνε, τσιμπουκι, μπάνιο και δρόμο γρήγορα κόστος 30. Στέλλα, λέει νότια αλλά είναι Πειραιά, εμφάνιση με παραπάνω κιλά σε σχέση με τις φωτογραφίες από kanesex. Πήρα πρόγραμμα επαγγελματικό όπως λέει με μαλακια στο τέλος, άμα είναι έτσι το επαγγελματικό τι να πω κόστος 50, καμία δεν είχε κρεβάτι μασάζ , η Μαρία γύρω στα 35 η Στέλλα 50+
οταν ξαναπαω θα φαω το μπριζολακι.
τρελλα
Αγγελίες?Κριτική από μένα για δύο κυρίες πρώτη η Μαρία η μαυρουλα Άνω Κυψέλη εμφάνιση, με πολλά κιλά μασάζ άστα να πάνε, τσιμπουκι, μπάνιο και δρόμο γρήγορα κόστος 30. Στέλλα, λέει νότια αλλά είναι Πειραιά, εμφάνιση με παραπάνω κιλά σε σχέση με τις φωτογραφίες από kanesex. Πήρα πρόγραμμα επαγγελματικό όπως λέει με μαλακια στο τέλος, άμα είναι έτσι το επαγγελματικό τι να πω κόστος 50, καμία δεν είχε κρεβάτι μασάζ , η Μαρία γύρω στα 35 η Στέλλα 50+