lasusurela
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 750
- Πόντοι
- 361
παιδιά η θεία στην Καλλιθέα είναι ?
παρακαλω το τηλ της ελενηςαδερφέ ένα τηλ κ εγω για τον θρύλο την θεια ελενη
εχει μπει ποστ με το τηλεφωνο της πολλες φορες.Ρε μάγκες το τηλ της θείας Ελένης γιατί δεν το κάνετε ποστ εδώ? Υπαρχει λόγος?
Αδερφέ σε 214 τελειώνει ο αριθμός της ετσι? Το βρηκα από παλια ποστ αλλά για επιβεβαίωση...δεν το βάζω και εγώ ολόκληρο το τηλ από σεβασμό στην ΜΗΤΈΡΑ του πάθους, μη πω τη μητέρα της μητερας του παθουςΘεία Ελένη 65-70 πολύ καθαρή πολύ γκαυλιφατσα πάντα περιποιημένη πάντα με διάθεση , δε σηκώνει πολλά πολλά ( και καλά κάνει ) κάθε φορά που παω φεύγω με χαμογελάρα, το καλύτερο μασάζ πιπαρα μέχρι τα λαρύγγια , όσοι δεν έχουν θέμα με ηλικία περνάνε σούπερ ,80 ευρώ νονιζω, παρκινγκ εύκολο
εγω εγωπαίδες όποιος ενδιαφέρεται έχω το τηλέφωνο της ζωζώκας!
Εαν γινεται και σε εμενα. Ευχαριστωπαίδες όποιος ενδιαφέρεται έχω το τηλέφωνο της ζωζώκας!
Και εγώ αν γίνεται ευχαριστώπαίδες όποιος ενδιαφέρεται έχω το τηλέφωνο της ζωζώκας!
Το ίδιο ρώτησα κι εγώΡε σεις υπαρχει καπου φωτο της θειας ελενης?! Πως ειναι το "μωρο"??
Κι εγώ !!παίδες όποιος ενδιαφέρεται έχω το τηλέφωνο της ζωζώκας!
Όντως ζωζωκα = ζωή = ταντρα ζωή?Κι εγώ !!
Ποια είναι αυτή?? Χαχαχχα η Τάντραζοε??
νομιζω οχι , αλλα μια δομικη θα σε κανει αλλον ανθρωπο χαχαΡε σεις υπαρχει καπου φωτο της θειας ελενης?! Πως ειναι το "μωρο"??
Νομίζω ο ο καθ' ύλην αρμόδιος να σου απαντήσει είναι ο @ΠεραματιώτηςΡε μάγκες το τηλ της θείας Ελένης γιατί δεν το κάνετε ποστ εδώ? Υπαρχει λόγος?
εχει γραφτει τοσες φορες σε τοσες σελιδες που χανεται , πρεπει να γινεται πιν στα ποστΡε μάγκες το τηλ της θείας Ελένης γιατί δεν το κάνετε ποστ εδώ? Υπαρχει λόγος?