αυτή είναι η Αθηνά.Η αγγελία μου θυμίζει μία παλιά κοντά στη Κατεχάκη. Στον έκανε πέτρα και σε άφηνε στα κρύα του λουτρού.. αν είναι η ίδια
σε εφτιαχνε και μετά ...αντε κόφτον μουρταδέλα.
αυτή είναι η Αθηνά.Η αγγελία μου θυμίζει μία παλιά κοντά στη Κατεχάκη. Στον έκανε πέτρα και σε άφηνε στα κρύα του λουτρού.. αν είναι η ίδια
αυτή είναι η Αθηνά.
Νομιζω ηταν καλλιθεα ,ωραιο σωματακι αλλα μονο μασαζ.η μονη που ξεκιναγε το μασαζ ανασκελα!
και πού είναι τώρα η Αθηνά ? γνωρίζει κανείς ?Μπράβο Αθηνά την έλεγαν.. τι να πω μου είχε βγει η τσαπού όλη έξω από την πετσετούλα κι αυτή τίποτα.. πολύ άκαρδη γυναίκα
και οχι τιποτα αλλο αλλα την γουσταριζα και ψημουνα για ραντεβου αμεσα ....Είσαι φοβερό λαγωνικό, μπράβο σου!
Αννα , για μένα , δεν αξίζει ούτε τζάμπα , ούτε να σε πληρώνει .Καλημέρα, μπορεί κάποιος να μου δώσει πληροφορίες για την granny ΄Άννα Σέρβα και για την Ελίνα από Άγιο Έλευθέριο; Δεν τις έχω συναντήσει ποτέ.
Μια ξανθιά μεγάλη σε ηλικία ήταν εκεί κοντά στην Κατεχάκη σε ένα ισόγειο που μόλις πήγαινες κοίταζε από το μισάνοιχτο παντζούρι???? Αν είναι αυτή είχε μια πιτσιρίκα απίστευτη!!!!!! Ίσως ότι καλύτερο είχα βρει στον χώρο του μασάζ!!!αυτή είναι η Αθηνά.
Και τι κόστος είχε με Αθηνά;και πού είναι τώρα η Αθηνά ? γνωρίζει κανείς ?
τώρα μόλις έμαθα κι εγώ την ύπαρξη της ....Και τι κόστος είχε με Αθηνά;
ενα 50αρι εδινα εγώ...αλλά την έκοψα μετά απο 2 επισκέψεις όταν διαπίστωσα ...ότι ήταν ανένδοτη.Και τι κόστος είχε με Αθηνά;
Ωχχχχ με συγχωρείς αδερφέ έχεις δίκιο τώρα το είδα …Αλήθεια με συγχωρείς !!Σαλτα και γαμήσου μουνόπανο γαμω την κοινωνία σου παλιοξεκωλιάρη , μέγιστε τριμάλακα σκατομπινέ που θα με βρίσεις
Δες ρε μουνόπανο ξανά την προηγουμενη ανάρτησή μου απο απο την πολύ μαλακία έχεις τυφλωθεί και δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις γαμόσπιτε αγράμματε κωλομπαρά.
Η χαρακτηρισμός ΒΟΥΡΛΟ ήταν για την μασαζοπουτάνα της αγγελίας για την οποία ρωτούσε πληροφορίες ο @giorgos stergiou .
Κατάλαβες τώρα ρε βούρλο;;; Εκτός αν εισαι η Χριστίνα της αγγελίας οπότε πρόσεχε με πιο προφιλ μπαίνεις εδώ μέσα γιατί καρφώνεσαι ρε ΒΟΥΡΛΟΟΟΟΟΟ
Άντε κλάσε τώρα να πέσουν οι καπότες από τη σουφρα σου
Αννα , για μένα , δεν αξίζει ούτε τζάμπα , ούτε να σε πληρώνει .
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση.Αννα , για μένα , δεν αξίζει ούτε τζάμπα , ούτε να σε πληρώνει .
Ελίνα, δεν γνωρίζω και αν θέλεις , δώσε ίνφο
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση.
Για την Ελίνα στην σελίδα 248 του παρόντος νήματος υπάρχει η εξής πληροφορία: "
6) Ελίνα, περιοχή Άγιος Ελευθέριος, δουλεύει με δίκη της πελατεία πλέον, ξανθιά κοντό μαλλί και μεγάλο στήθος 5αρι, ηλικία πρέπει να είναι στα 50
Φραπές 30, σεξ 40, μασάζ χάδι με λίγο πασπάλισμα λαδιού, δεν ενδείκνυται για τους μασαζάκηδες"
Ωστόσο την αγγελία ή ίνφο για Άννα Σέρβα αλλά και για Ελίνα που βρίσκουμε;
Σε επικοινωνια που ειχα μου πε στειλε μου το τηλ σου να σε καλεσωΞέρει κανείς για το μωρό; Προχωράει;Xristina Massage-therapist
Xristina Massage-therapist is on Facebook. Join Facebook to connect with Xristina Massage-therapist and others you may know. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and...www.facebook.com
όσον αφορά Άννα, προσυπογράφω απολύτως, και για τον λόγο αυτό δεν έχω πια και τηλέφωνο της..Έχει ξαναρώτηθει για Ελινα και δεν δίνει κάνεις το τηλέφωνο της. Γράφτηκε παλαιότερα ότι παίζει λέει σε κλειστό κύκλο. Εμείς οι υπόλοιποι δηλαδή ας γράφουμε κριτικές και να δίνουμε πληροφορίες χωρίς ανταπόδοση.
Για Άννα Σέρβα έχω γράψει κριτική παλαιότερα, ψάξε και θα βρεις. Ωστόσο, συνοπτικά το λέω μακρυά.
Έχω ασχοληθεί πριν καιρό και μίλησα μαζί της αλλά δε νομίζω να κάνει ραντεβού όλα τις φταίνε η ώρα αν είσαι κοντά μακάρι. Με λίγα λόγια δεν κατάφερα να κλείσω ραντεβούΣε επικοινωνια που ειχα μου πε στειλε μου το τηλ σου να σε καλεσω
Και δε πηρε ποτε
Δεν την ξερω ρε συ αυτή. Πρωτη φορα το ακουω το ονομα, αλλα να ρωτήσω κάτι... Αφού κάνεις που κάνεις τον κόπο να ψάχνεις στις σελίδες των αγγελιών, γιατί δεν την παίρνεις ένα τηλέφωνο κιόλας να μάθεις λεπτομέρειες και να μας προσφέρεις ολοκληρωμένη ενημέρωση;
Στα αστεράκια aggeliessex . gr
Γνωρίζουμε κάτι για τη Βιολέτα που έχει δικό της χώρο;
Προφανώς και έχω πάρει και είναι κλειστό. Στην αναζήτηση δεν βρίσκω κάτι, το όνομα Βιολέτα δεν μου λέει κάτι, οπότε ναι επόμενο βήμα είναι να το προωθήσω εδώ, μήπως γνωρίζει κάποιος. Επίσης, δεν γίνεται όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι να γράφουμε καταδρομικες ή να λέμε αυτή παίζει σε κλειστό κύκλο. Μοιραστείτε εμπειρίες και τηλέφωνα, αν θέλει η πουτάνα θα το σήκωσει. Έχει δαπανηθει χρόνος και χρήμα για τόση πληροφορία. Τέλος πάντως, στο θέμα μας, η αγγελία της είναι από το 2020, οπότε αν ψήνεται κάποιος να απαντήσει ας απαντήσει και να μην λέμε τι θα έπρεπε να κάνει ο καθένας εδώ μέσα.Δεν την ξερω ρε συ αυτή. Πρωτη φορα το ακουω το ονομα, αλλα να ρωτήσω κάτι... Αφού κάνεις που κάνεις τον κόπο να ψάχνεις στις σελίδες των αγγελιών, γιατί δεν την παίρνεις ένα τηλέφωνο κιόλας να μάθεις λεπτομέρειες και να μας προσφέρεις ολοκληρωμένη ενημέρωση;