Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

mitsosoft

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2012
Like
158
Πόντοι
1
Νομιζω ηταν καλλιθεα ,ωραιο σωματακι αλλα μονο μασαζ.η μονη που ξεκιναγε το μασαζ ανασκελα!
Ναι αυτή είναι στην Λυκούργου αν θυμάμαι καλά την οδό

Βάζει κατά καιρούς αγγελίες στο car.gr και χρυσή ευκαιρία

Akatergastos Outlaw

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
5
Like
947
Πόντοι
81
Τελευταία τροποποίηση:

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Εγώ βαρέθηκα την ασυνέπεια στην τήρηση των ραντεβού:

Παραδεγμα 1ο: - Γειά σου Ιουλία. Να περάσω στις 9;;
- Όχι δεν μπορω είμαι κλεισμένη φουλ
Και ξαφνικά εκεί που κάνεις κάτι άλλο χτυπάει τηλέφωνο στις 8μιση και σου λέει μπορείς να έρθεις τώρα;

Παράδειγμα 2ο - Γειά σου Ιουλία. Να περάσω στις 9;;
- Ναι έλα.

Και στις 9 παρα 10, χτυπάει τηλέφωνο και σου λέει... Μπορείς να καθυστερήσεις 30 με 40 λεπτά;

Αυτά ίσως να τα κάνει μόνο στους παλιούς πελάτες της που έχει άνεση... Δεν ξέρω πως συμπεριφέρεται στους καινούριους.

απαράδεκτα αυτά εφόσον συμβαίνουν και αντιεπαγγελματικά....
Να μην πω για τη γνωστή πιτσιρίκα μασαζοβίζιτα που διαβάζω ότι στεινει πελάτες για ώρες .... Ντάξει δεν λέμε να συμβουν μία στο τόσο ή κάτι να τύχει αλλά αν γίνονται συνέχεια για μένα πρέπει να πέφτει μαύρο... Στην τελική υπάρχουν επιλογές πολλές, να μάθουν να τηρούν τα ωράρια....

mitsosoft

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2012
Like
158
Πόντοι
1
Παίζει φραπές; μπανιο πριν μετά;
Επίσης, γυμνός;

Μπορείς να κάνεις ντουζ πριν και μετά. Όσες φορές είχα πάει ήμουν γυμνός με πετσέτα. Έχω να πατήσω πολύ καιρό κανά 2.5-3 χρόνια αλλά φραπές δεν έπαιζε, είχα ρωτήσει κιόλας αλλά είχε πει ότι δεν κάνει.

Kostas2023

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2023
Like
18
Πόντοι
0
Που να ξέρω ρε συ;; Εγω τον σκατοπρόμοτορα κράζω. Γράφτηκε χθες.. Στο πρώτο ποστ που έκανε, βγάζει top την μία και στο δεύτερο post, θάβει την άλλη.
Καλησπέρα το ότι είμαι καινούργιος στο σίτε δεν πάει να πει ότι δεν έχω γνώμη …Έχω δοκιμάσει αρκετές αγγελίες και έχω διαβάσει πολλά σχόλια όσον αφορά το μασάζ και το σεξ και από δίκη μου εμπειρία με αυτά που κάνει εινα η καλύτερη στο είδος της..Οι φωτογραφίες δεν είναι αληθινές όπως στις περισσότερες αγγελίες ..Τώρα μπορείτε να δοκιμάσετε και να κρίνετε ..Παλαιουρες !!

Kostas2023

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2023
Like
18
Πόντοι
0
Xaxaxa ρε φίλε αλήθεια τώρα?!?!? Χαχαχαχα το 1ο σου μνμ ... και λέει αυτά??? τόσο πολύ σου αρεσε ε??? Ε λοιπόν να πούμε εδώ (αφού έτσι το πας) πως η κοπέλα είναι χάλια, καμία σχέση με τις φωτός, είναι μουφα οι φωτος , είναι 100 κιλά κοπέλα και παίρνει και 150 ευρώ το μισάωρο... και είμαι σίγουρος πως και οι παλιοί συνάδελφοι... θα συμφωνήσουν ως απάντηση στο 1ο σου ποστ...
Ε ναι εσείς είστε πιο έμπειροι έχετε δίκιο όποτε λάθος μου που σας έστειλα για βοήθεια …Παλαιουρες

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Ε ναι εσείς είστε πιο έμπειροι έχετε δίκιο όποτε λάθος μου που σας έστειλα για βοήθεια …Παλαιουρες
παπαρια δικαιολογιες και επι πραγματικων γεγονοτων τιποτε...

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Xaxaxa τι πιο έμπειροι και βλακειες φίλε... αφού ετσι το πας και το συνεχίζεις....εμείς λοιπόν που έχουμε πάρει επισης την κοπέλα λέμε όλοι λοιπόν πως οι φωτος είναι fake, είναι χοντρή με χάλια περιποίηση και χαλια πρόγραμμα... thats all.... έγραψες κι εσύ το 1ο σου μήνυμα εβερ κατευθείαν για την κοπέλα που πέρασες τόσο τέλεια... γράφουμε κι εμείς την εμπειρία μας πως ήταν χάλια και δεν αξίζει.... άσε που βρωμάει και το Μουνι της.... απορούμε πως δεν το πρόσεξες εσύ....

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.577
Πόντοι
2.256
Καλησπέρα το ότι είμαι καινούργιος στο σίτε δεν πάει να πει ότι δεν έχω γνώμη …Έχω δοκιμάσει αρκετές αγγελίες και έχω διαβάσει πολλά σχόλια όσον αφορά το μασάζ και το σεξ και από δίκη μου εμπειρία με αυτά που κάνει εινα η καλύτερη στο είδος της..Οι φωτογραφίες δεν είναι αληθινές όπως στις περισσότερες αγγελίες ..Τώρα μπορείτε να δοκιμάσετε και να κρίνετε ..Παλαιουρες !!
Ίσα μωρη παλιοχαμούρα τελειωμενη τσεκαδόρα καραβλαχάρα, που θα ειρωνευτεις κιόλας... Όταν πήγαινες εσύ, εμείς γυρνούσαμε. Πες την αλήθεια. Έπεσαν οι δουλειές και μπήκες να ανεβάσεις λιγάκι τις εισπράξεις σου, αλλα ούτε αυτό δεν μπορείς να κάνεις σωστά

Kostas2023

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2023
Like
18
Πόντοι
0
Ίσα μωρη παλιοχαμούρα τελειωμενη τσεκαδόρα καραβλαχάρα, που θα ειρωνευτεις κιόλας... Όταν πήγαινες εσύ, εμείς γυρνούσαμε. Πες την αλήθεια. Έπεσαν οι δουλειές και μπήκες να ανεβάσεις λιγάκι τις εισπράξεις σου, αλλα ούτε αυτό δεν μπορείς να κάνεις σωστά
Χαχαχαχαχχα τις εισπραξεις λεει το ότι με πέρασες για νταβατζή μου λέει πολλά χαχααχαχ…Καμία είσπραξη παίδες και εγώ πελάτης είμαι ..Απλώς έχω πάει αρκετές φορές και πιστεύω να μιλάμε για την ιδια γιατί είχε δυο μέχρι την τελευταία φορά που πηγα

Kostas2023

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2023
Like
18
Πόντοι
0
Χαχαχαχαχαχ ρεεεεεεε μήπως λέμε για άλλη γιατί έγω αυτή που πήγαινα ήταν αδύνατη ….Είχε δυο γκόμενες μέσα και αυτή που μιλαγα εγώ ήταν αδύνατη και έκανε καλά την δουλειά της..Για αυτό και έγραψα ..!!

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.597
Πόντοι
1.196
Χαχαχαχαχαχ ρεεεεεεε μήπως λέμε για άλλη γιατί έγω αυτή που πήγαινα ήταν αδύνατη ….Είχε δυο γκόμενες μέσα και αυτή που μιλαγα εγώ ήταν αδύνατη και έκανε καλά την δουλειά της..Για αυτό και έγραψα ..!!
Κε Kostas2023, η αγγελία που παρέθεσες όμως την
αναφέρεται συγκεκριμένα κ ΜΌΝΟ σε μια Λάουρα 1,75 και 62κ. με λεπτό σώμα, σωστά? Άρα τι λες για δύο γκόμενες κτκ κτλ ??

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
4.991
Πόντοι
1.706
Ξέρει κανείς για το μωρό; Προχωράει;

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.577
Πόντοι
2.256
Χαχαχαχαχχα τις εισπραξεις λεει το ότι με πέρασες για νταβατζή μου λέει πολλά χαχααχαχ…Καμία είσπραξη παίδες και εγώ πελάτης είμαι ..Απλώς έχω πάει αρκετές φορές και πιστεύω να μιλάμε για την ιδια γιατί είχε δυο μέχρι την τελευταία φορά που πηγα
Ναι, εντάξει. Μας έπεισες.
Κε Kostas2023, η αγγελία που παρέθεσες όμως την
αναφέρεται συγκεκριμένα κ ΜΌΝΟ σε μια Λάουρα 1,75 και 62κ. με λεπτό σώμα, σωστά? Άρα τι λες για δύο γκόμενες κτκ κτλ ??
Ελα μωρε τι κάθεσαι και ασχολείσαι με τον προμοτοράκο της πλάκας... Το έχει καταλάβει ότι έκανε μαλακία και τον πήραν όλοι πρέφα και προσπαθεί να το μαζέψει όπως όπως.
Χρυσαυγή | Beauty & Evexia. Kalhsp;ea ¨εχει πάει κάποιος με χρυαυγή. Ενδιαφέρομαι να πάω διότι με ενδιαφέρει η ενεργειακή θεραπεία και το τάντρα.
χαχαχα ούτε ενεργειοκη θεραπεία, ούτε τάντρα... Μασαζ με λαδάκι και φραπεδάκι σαν όλα αυτα που προσφέορυν ολες αυτές εδώ μέσα.
Μαγνητοφωνάκι με ήχους απο παραλία και κλείσε τα μάτια να αφεθεις στις ιστοριες για νεράϊδες και φρουτάκια που θια σου αραδιάζει όση ώρα θα κάνεις μασάζ. Συστήνεται για τους λάτρεις των gilf & cult καταστασεων. Περισσότερες πληροφοριες στην ΑΝΑΖΉΤΗΣΗ πάνω δεξιά.
Ξέρει κανείς για το μωρό; Προχωράει;
τι να προχωραει ρε το βούρλο.. ούτε στα μηνυματα δεν απαντάει...πάνε κι εσύ μια βόλτα πάνω δεξιά στην αναζήτηση να βρεις περισσότερες πληροφορίες

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
4.991
Πόντοι
1.706
Ναι, εντάξει. Μας έπεισες.

Ελα μωρε τι κάθεσαι και ασχολείσαι με τον προμοτοράκο της πλάκας... Το έχει καταλάβει ότι έκανε μαλακία και τον πήραν όλοι πρέφα και προσπαθεί να το μαζέψει όπως όπως.

χαχαχα ούτε ενεργειοκη θεραπεία, ούτε τάντρα... Μασαζ με λαδάκι και φραπεδάκι σαν όλα αυτα που προσφέορυν ολες αυτές εδώ μέσα.
Μαγνητοφωνάκι με ήχους απο παραλία και κλείσε τα μάτια να αφεθεις στις ιστοριες για νεράϊδες και φρουτάκια που θια σου αραδιάζει όση ώρα θα κάνεις μασάζ. Συστήνεται για τους λάτρεις των gilf & cult καταστασεων. Περισσότερες πληροφοριες στην ΑΝΑΖΉΤΗΣΗ πάνω δεξιά.

τι να προχωραει ρε το βούρλο.. ούτε στα μηνυματα δεν απαντάει...πάνε κι εσύ μια βόλτα πάνω δεξιά στην αναζήτηση να βρεις περισσότερες πληροφορίες
Φαίνεται η αλήθεια είναι.. χαχαχχα

εξολοθρευτής

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Αυγ 2018
Κριτικές
24
Like
1.317
Πόντοι
1.071
καλησπερα θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε που βρίσκεται η άννα η σέρβα 70 χρονών επειδή ενδιαφέρεται ένας γνωστός μου. Και επίσης σκεφτόμουν να πα΄ρω την θεία ελένη καλλιθέα. Αξίζει τον κόπο?

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.882
Πόντοι
456
Αυτες θα πεθανουν και ακομα μασαζ θα κανουν.Μπραβο τους παντως για να εισαι τοσο δημοφιλης στα 70 σου πρεπει να πεταλωνεις τζιτζικια οχι μαλακιες.
:respect:

Akatergastos Outlaw

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
5
Like
947
Πόντοι
81
καλησπερα θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε που βρίσκεται η άννα η σέρβα 70 χρονών επειδή ενδιαφέρεται ένας γνωστός μου. Και επίσης σκεφτόμουν να πα΄ρω την θεία ελένη καλλιθέα. Αξίζει τον κόπο?
Μακρυά από Άννα Σερβία. Λίγο πριν τα 70, ξεπέτα. Κάπου έχω γράψει κριτική παλιότερα, ψάξε. Δεν αξίζει ούτε τα 30€.
Θεία Ελένη σταθερή αξία, γύρω στα 65, ωραίες υπηρεσίες στα 70€.
Και οι 2 Καλλιθέα.
Asta la Vista baby.

εξολοθρευτής

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Αυγ 2018
Κριτικές
24
Like
1.317
Πόντοι
1.071
kalhsp;era να ρωτήσω η ειρήνη από μάρνης 36 που βρίσκεται? την έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom