You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Xaxaxa ρε φίλε αλήθεια τώρα?!?!? Χαχαχαχα το 1ο σου μνμ ... και λέει αυτά??? τόσο πολύ σου αρεσε ε??? Ε λοιπόν να πούμε εδώ (αφού έτσι το πας) πως η κοπέλα είναι χάλια, καμία σχέση με τις φωτός, είναι μουφα οι φωτος , είναι 100 κιλά κοπέλα και παίρνει και 150 ευρώ το μισάωρο... και είμαι σίγουρος πως και οι παλιοί συνάδελφοι... θα συμφωνήσουν ως απάντηση στο 1ο σου ποστ...Ότι καλύτερο απο μασάζ και σεξ που έχω συναντήσει μέχρι τώρα ..Πολύ ωραιος χώρος και ωραία γυναίκα !!
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
μας επεισες τυπε οκ.Ότι καλύτερο απο μασάζ και σεξ που έχω συναντήσει μέχρι τώρα ..Πολύ ωραιος χώρος και ωραία γυναίκα !!
TinEye Reverse Image Search
TinEye is an image search and recognition company. We are experts in computer vision, pattern recognition, neural networks, and machine learning.
tineye.com
TinEye is an image search and recognition company. We are experts in computer vision, pattern recognition, neural networks, and machine learning.
tineye.com
eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.367
- Πόντοι
- 1.056
Και ξεκινάει μεμας επεισες τυπε οκ.
TinEye is an image search and recognition company. We are experts in computer vision, pattern recognition, neural networks, and machine learning.tineye.com
TinEye is an image search and recognition company. We are experts in computer vision, pattern recognition, neural networks, and machine learning.tineye.com
"ότι καλύτερο "
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πες ταμας επεισες τυπε οκ.
και σύ ζεστός είσαι να κλείσεις ;μας επεισες τυπε οκ.
εγώ απο δευτέρα..
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
απο βδομαδα κι εγω.και σύ ζεστός είσαι να κλείσεις ;
εγώ απο δευτέρα..
ή μαλλον μολις δωσει και κωλο
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Κωλο με 20 ευρώ όλα μαζί εννοείς ε? Χαχααπο βδομαδα κι εγω.
πίπα κώλο θα την πας;απο βδομαδα κι εγω.
Oletiras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2017
- Like
- 3.885
- Πόντοι
- 456
Εγω σε πιστευω φιλε μην ακους τους αλλους ειναι παλιοχαρακτηρες και ζουλευουνε.Ότι καλύτερο απο μασάζ και σεξ που έχω συναντήσει μέχρι τώρα ..Πολύ ωραιος χώρος και ωραία γυναίκα !!
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
Κωλο με 20 ευρώ όλα μαζί εννοείς ε? Χαχα
κι αυτην και τον προμοτορπίπα κώλο θα την πας;
απο βδομάδα να ξέρεις βάζει ο αδωνις τον κώλο ''στο καλάθι του νοικοκύρη''
κι αυτην και τον προμοτορ
μην βιαστείς.
Βρε ψεύτη αφού είναι ψεύτικες φωτογραφίες ποιο κορόιδευεις μαλακάΔυνατο φαίνεται
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.168
- Πόντοι
- 456
είπες τον προμότορα ψεύτη,αν είναι δυνατόν!Βρε ψεύτη αφού είναι ψεύτικες φωτογραφίες ποιο κορόιδευεις μαλακά
manoscooper
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2019
- Like
- 159
- Πόντοι
- 1
Έχει καταλάβει κανείς που έχει δοκιμάσει KleaEklena ότι τις αρέσουν γυναίκες ;
professorqq1
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2022
- Like
- 105
- Πόντοι
- 0
καταρχας εχουμε τηλ γτ ινστα δεν μ απανταει δευτερον προχωραει ξερουμε αν δεν θελετε να γραψετε εδω στειλτε μου ενα μηνυμα οποιος μπορει ευχαριστω !!!Έχει καταλάβει κανείς που έχει δοκιμάσει KleaEklena ότι τις αρέσουν γυναίκες ;
Akatergastos Outlaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 952
- Πόντοι
- 81
αρχ/ελληνικο μασαζ/διπλα στο τζακι
Αγγελία για Υγεία & Ομορφιά και συγκεκριμένα για αρχ/ελληνικο μασαζ/διπλα στο τζακι
www.poulato.gr
Εδώ ξέρουμε κάτι;
Πήρα τηλέφωνο κι ήταν κλειστό.
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.551
- Πόντοι
- 2.256
δε θα βρηκαν να αγοράσουν ξύλα για το τζάκι μάλλοναρχ/ελληνικο μασαζ/διπλα στο τζακι
Αγγελία για Υγεία & Ομορφιά και συγκεκριμένα για αρχ/ελληνικο μασαζ/διπλα στο τζακιwww.poulato.gr
Εδώ ξέρουμε κάτι;
Πέτρος Γεωργίου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2014
- Like
- 192
- Πόντοι
- 6
Είναι παλιά αγγελία. Έχει αναφερθεί χρονια πίσω. Αν θυμάμαι καλά λέγεται Αθηνα και τότε δεν έκανε ούτε φραπεαρχ/ελληνικο μασαζ/διπλα στο τζακι
Αγγελία για Υγεία & Ομορφιά και συγκεκριμένα για αρχ/ελληνικο μασαζ/διπλα στο τζακιwww.poulato.gr
Εδώ ξέρουμε κάτι;
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.199
- Πόντοι
- 4.365
αρχ/ελληνικο μασαζ/διπλα στο τζακι
Εδώ ξέρουμε κάτι;
Η αγγελία μου θυμίζει μία παλιά κοντά στη Κατεχάκη. Στον έκανε πέτρα και σε άφηνε στα κρύα του λουτρού.. αν είναι η ίδια
Νομιζω ηταν καλλιθεα ,ωραιο σωματακι αλλα μονο μασαζ.η μονη που ξεκιναγε το μασαζ ανασκελα!Είναι παλιά αγγελία. Έχει αναφερθεί χρονια πίσω. Αν θυμάμαι καλά λέγεται Αθηνα και τότε δεν έκανε ούτε φραπε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις