Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (9 μέλη και 55 επισκέπτες)

Akatergastos Outlaw

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
5
Like
948
Πόντοι
81
Δεν νομίζω να παρέλειψα κάτι στην κριτική μου. Τηλέφωνο της Μαρίας στην προηγούμενη σελίδα αναφέρει συναγωνιστής.

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.459
Πόντοι
2.256
Δεν έχει καμία άλλη πληροφορία.

Ορίστε το προφίλ, μπορεί να κάνω και λάθος ή ίσως να το συζητάμε και σε λάθος νήμα.

Επανέρχομαι γιατί με έτρωγε να μάθω πληροφορίες.
Εχει χώρο στην Καλλιθέα. Χρεώνει 20€ για 40 λεπτά. Όταν ρώτησα αν το μασαζ γίνεται με εσώρουχο ή γυμνός και αν υπάρχει κάποιο δωράκι στο τέλος, με μπλόκαρε.
Αν κάποιος είναι πιο "καταφερτζής' στο γραπτό λόγο και μπορεί να μάθει περισσότερα, ας της στείλει μήνυμα και να μας ενημερώσει. Μέχρι τότε, για μένα ,η νεαρά κατατάσσεται στα ΔΕΝ.

Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
360
Πόντοι
21
Επανέρχομαι γιατί με έτρωγε να μάθω πληροφορίες.
Εχει χώρο στην Καλλιθέα. Χρεώνει 20€ για 40 λεπτά. Όταν ρώτησα αν το μασαζ γίνεται με εσώρουχο ή γυμνός και αν υπάρχει κάποιο δωράκι στο τέλος, με μπλόκαρε.
Αν κάποιος είναι πιο "καταφερτζής' στο γραπτό λόγο και μπορεί να μάθει περισσότερα, ας της στείλει μήνυμα και να μας ενημερώσει. Μέχρι τότε, για μένα ,η νεαρά κατατάσσεται στα ΔΕΝ.
Περασμα απο την κοπελα προχτες ,μιας και λεω πως και να μην γινει τπτ δεν βαριεσαι 20 ευρω ηταν αυτα..πρωτη φορα λυπηθηκα τα λεφτα μου τοσο πολυ ! χωρος στην καλλιθεα σε ενα ημιυπογειο και μασαζ σε κρεβατι βρωμικο με ιχνη απο πατατακια ντοριτος πανω ! η κοπελα δε γυρω στο 1,65 και περιπου στα 100 κιλα ! το ερωτημα ειναι γτ δεν εφυγα ; μια αηδια σκετη και οταν στο τελος της ειπα να τν βγαλω εξω μ ειπε πως οχι

Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
360
Πόντοι
21
Αν πας ενημέρωσε αν και πιστεύω ότι είναι στα δεν!
πηγα χτες στην κοπελα ,ομορφο κοριτσι με ωραιο σωμα ! 40 ευρω το μασαζ το οποιο θεωρησα αρκετα ικανοποιητικο για τα δικα μου γουστα ! μασαζ με εσωρουχο αν και δεν ρωτησα αν γινεται χωρις. Δεν αφησε και Περιθώρια η συγκεκριμένη κοπέλα!
Απ' ότι φαίνεται ανηκει στα δεν.

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
998
Πόντοι
96
πηγα χτες στην κοπελα ,ομορφο κοριτσι με ωραιο σωμα ! 40 ευρω το μασαζ το οποιο θεωρησα αρκετα ικανοποιητικο για τα δικα μου γουστα ! μασαζ με εσωρουχο αν και δεν ρωτησα αν γινεται χωρις. Δεν αφησε και Περιθώρια η συγκεκριμένη κοπέλα!
η τιμή , για ξερό μασάζ, εξωφρενική.
το μασάζ, με βρακί υποχρεωτικό, για μένα, απαράδεκτο.

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Καλά ένα ωραίο μασαζ ( τουλάχιστον ) , αλλά αυτό με το εσώρουχο λίγο ενοχλητικό . Δεν Σκέπτονται ότι μπορεί να λερωθεί με το λάδι και άντε μετά να ξεπλένεις … ντουζ μετά προσφέρθηκε ή όχι και αυτό ?
Ας βάζουν μια μικρή πετσέτα στην περιοχή άσχετα αν πιάνουν κάτι

georgekara

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2009
Like
228
Πόντοι
26
πως βρισκουμε την κοπελα;
μονο απο ινστα;υπαρχει τηλ;
σε ποια περιοχη ειναι;

asslove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2022
Like
5
Πόντοι
0

Ίσως σε μια δεύτερη επίσκεψη να είναι πιο άνετη

Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
360
Πόντοι
21
Ίσως σε μια δεύτερη επίσκεψη να είναι πιο άνετη
Την ειδα καπως σφιγμενη ,μπορει και αν ρωτουσα για χωρις εσωρουχο να μην ειχε θεμα για να ειμαι ξεκαθαρος ! η κοπελα ειναι στον Πειραια ,ντους εκανα μετα αλλα η πετσετα δεν ηταν σφραγισμενη και παντοφλες δεν ειχε ! ο χωρος παρολα αυτα ειναι καλος και καθαρος με ωραιο μασαζοκρεββατο ! επισης ναι στο ινστα της εστειλα και κανονισαμε απο εκει κ μ ειπε την διευθυνση ! δεν μ εδωσε τηλεφωνο

Hlias

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
991
Πόντοι
86
Πέρασα και εγώ προχθές από το μαγαζί στον Πειραιά. Εγώ έκανα με μία μελαχροινή λεπτή κοπέλα ηλικίας περίπου 35 ετών. Το μασάζ πολύ καλό, όμως εγώ έφαγα πόρτα σε οτιδήποτε παρακάτω, αν και το ζήτησα...Δεν έκλαψα το 40 αρι, διότι απόλαυσα το μασάζ! Συνεννόηση μέσω insta.

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Πέρασα και εγώ προχθές από το μαγαζί στον Πειραιά. Εγώ έκανα με μία μελαχροινή λεπτή κοπέλα ηλικίας περίπου 35 ετών. Το μασάζ πολύ καλό, όμως εγώ έφαγα πόρτα σε οτιδήποτε παρακάτω, αν και το ζήτησα...Δεν έκλαψα το 40 αρι, διότι απόλαυσα το μασάζ! Συνεννόηση μέσω insta.
Αυτή η λεπτή μελαχρινη που αναφέρεις είναι η ίδια που είναι στο Instagram ή άλλη ? Ρωτάω για να καταλάβω αν υπάρχει πάνω από μια θεραπεύτρια ή όχι

Xristosti

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Like
72
Πόντοι
0
Αυτή η λεπτή μελαχρινη που αναφέρεις είναι η ίδια που είναι στο Instagram ή άλλη ? Ρωτάω για να καταλάβω

Αυτή η λεπτή μελαχρινη που αναφέρεις είναι η ίδια που είναι στο Instagram ή άλλη ? Ρωτάω για να καταλάβω αν υπάρχει πάνω από μια θεραπεύτρια ή όχι
πέρασα και εγώ από το εν λόγο σπίτι,μου έκανε μασάζ μια αδύνατη κοπέλα όμορφη γύρο στα 30 μέτριο μασάζ,από ότι μου είπε κάνουν και άλλες 2 κοπέλες μασάζ εκεί η μια κάνει ταιλανδεζικο στο στρώμα και η άλλη κάνει λομι λομι..τώρα στο θέμα μας έκανε μασάζ έβγαλα και μποξερακι αλλά δεν προχώρησε

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.459
Πόντοι
2.256
πέρασα και εγώ από το εν λόγο σπίτι,μου έκανε μασάζ μια αδύνατη κοπέλα όμορφη γύρο στα 30 μέτριο μασάζ,από ότι μου είπε κάνουν και άλλες 2 κοπέλες μασάζ εκεί η μια κάνει ταιλανδεζικο στο στρώμα και η άλλη κάνει λομι λομι..τώρα στο θέμα μας έκανε μασάζ έβγαλα και μποξερακι αλλά δεν προχώρησε
αν δε σου κανει κοπο γράψτο και στο νήμα Μασαζ που ΔΕΝ γαμάς. Να υπάρχει εκει η πληροφορία, γιατί υπάρχουν ορισμένοι που ψάχνουν σκέτο μασαζ. Χωρίς .."παρελκόμενα"

manoscooper

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2019
Like
159
Πόντοι
1
Ποιο είναι το ινστα που γίνεται επικοινωνία ;

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.459
Πόντοι
2.256

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.635
Πόντοι
1.436
Ξέρουμε κάποια κοπελα που να κάνει μασάζ αργά το βράδυ?

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.125
Πόντοι
5.916
μια δανάη μασάζ που κυκλοφορεί έχει και δικό της χώρο και γενικά έχει κάποιος εμπειρία με δαύτην???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom