Akatergastos Outlaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 948
- Πόντοι
- 81
Δεν νομίζω να παρέλειψα κάτι στην κριτική μου. Τηλέφωνο της Μαρίας στην προηγούμενη σελίδα αναφέρει συναγωνιστής.
Επανέρχομαι γιατί με έτρωγε να μάθω πληροφορίες.Δεν έχει καμία άλλη πληροφορία.
Ορίστε το προφίλ, μπορεί να κάνω και λάθος ή ίσως να το συζητάμε και σε λάθος νήμα.
Αννα ΛΒ
Αννα ΛΒ is on Facebook. Join Facebook to connect with Αννα ΛΒ and others you may know. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected.www.facebook.com
Περασμα απο την κοπελα προχτες ,μιας και λεω πως και να μην γινει τπτ δεν βαριεσαι 20 ευρω ηταν αυτα..πρωτη φορα λυπηθηκα τα λεφτα μου τοσο πολυ ! χωρος στην καλλιθεα σε ενα ημιυπογειο και μασαζ σε κρεβατι βρωμικο με ιχνη απο πατατακια ντοριτος πανω ! η κοπελα δε γυρω στο 1,65 και περιπου στα 100 κιλα ! το ερωτημα ειναι γτ δεν εφυγα ; μια αηδια σκετη και οταν στο τελος της ειπα να τν βγαλω εξω μ ειπε πως οχιΕπανέρχομαι γιατί με έτρωγε να μάθω πληροφορίες.
Εχει χώρο στην Καλλιθέα. Χρεώνει 20€ για 40 λεπτά. Όταν ρώτησα αν το μασαζ γίνεται με εσώρουχο ή γυμνός και αν υπάρχει κάποιο δωράκι στο τέλος, με μπλόκαρε.
Αν κάποιος είναι πιο "καταφερτζής' στο γραπτό λόγο και μπορεί να μάθει περισσότερα, ας της στείλει μήνυμα και να μας ενημερώσει. Μέχρι τότε, για μένα ,η νεαρά κατατάσσεται στα ΔΕΝ.
πηγα χτες στην κοπελα ,ομορφο κοριτσι με ωραιο σωμα ! 40 ευρω το μασαζ το οποιο θεωρησα αρκετα ικανοποιητικο για τα δικα μου γουστα ! μασαζ με εσωρουχο αν και δεν ρωτησα αν γινεται χωρις. Δεν αφησε και Περιθώρια η συγκεκριμένη κοπέλα!Αν πας ενημέρωσε αν και πιστεύω ότι είναι στα δεν!
η τιμή , για ξερό μασάζ, εξωφρενική.πηγα χτες στην κοπελα ,ομορφο κοριτσι με ωραιο σωμα ! 40 ευρω το μασαζ το οποιο θεωρησα αρκετα ικανοποιητικο για τα δικα μου γουστα ! μασαζ με εσωρουχο αν και δεν ρωτησα αν γινεται χωρις. Δεν αφησε και Περιθώρια η συγκεκριμένη κοπέλα!
Απ' ότι φαίνεται ανηκει στα δεν.
Καλά ένα ωραίο μασαζ ( τουλάχιστον ) , αλλά αυτό με το εσώρουχο λίγο ενοχλητικό . Δεν Σκέπτονται ότι μπορεί να λερωθεί με το λάδι και άντε μετά να ξεπλένεις … ντουζ μετά προσφέρθηκε ή όχι και αυτό ?πηγα χτες στην κοπελα ,ομορφο κοριτσι με ωραιο σωμα ! 40 ευρω το μασαζ το οποιο θεωρησα αρκετα ικανοποιητικο για τα δικα μου γουστα ! μασαζ με εσωρουχο αν και δεν ρωτησα αν γινεται χωρις. Δεν αφησε και Περιθώρια η συγκεκριμένη κοπέλα!
πως βρισκουμε την κοπελα;πηγα χτες στην κοπελα ,ομορφο κοριτσι με ωραιο σωμα ! 40 ευρω το μασαζ το οποιο θεωρησα αρκετα ικανοποιητικο για τα δικα μου γουστα ! μασαζ με εσωρουχο αν και δεν ρωτησα αν γινεται χωρις. Δεν αφησε και Περιθώρια η συγκεκριμένη κοπέλα!
Φαντάζομαι Instagram για αρχήπως βρισκουμε την κοπελα;
μονο απο ινστα;υπαρχει τηλ;
σε ποια περιοχη ειναι;
πηγα χτες στην κοπελα ,ομορφο κοριτσι με ωραιο σωμα ! 40 ευρω το μασαζ το οποιο θεωρησα αρκετα ικανοποιητικο για τα δικα μου γουστα ! μασαζ με εσωρουχο αν και δεν ρωτησα αν γινεται χωρις. Δεν αφησε και Περιθώρια η συγκεκριμένη κοπέλα!
Την ειδα καπως σφιγμενη ,μπορει και αν ρωτουσα για χωρις εσωρουχο να μην ειχε θεμα για να ειμαι ξεκαθαρος ! η κοπελα ειναι στον Πειραια ,ντους εκανα μετα αλλα η πετσετα δεν ηταν σφραγισμενη και παντοφλες δεν ειχε ! ο χωρος παρολα αυτα ειναι καλος και καθαρος με ωραιο μασαζοκρεββατο ! επισης ναι στο ινστα της εστειλα και κανονισαμε απο εκει κ μ ειπε την διευθυνση ! δεν μ εδωσε τηλεφωνοΊσως σε μια δεύτερη επίσκεψη να είναι πιο άνετη
Αυτή η λεπτή μελαχρινη που αναφέρεις είναι η ίδια που είναι στο Instagram ή άλλη ? Ρωτάω για να καταλάβω αν υπάρχει πάνω από μια θεραπεύτρια ή όχιΠέρασα και εγώ προχθές από το μαγαζί στον Πειραιά. Εγώ έκανα με μία μελαχροινή λεπτή κοπέλα ηλικίας περίπου 35 ετών. Το μασάζ πολύ καλό, όμως εγώ έφαγα πόρτα σε οτιδήποτε παρακάτω, αν και το ζήτησα...Δεν έκλαψα το 40 αρι, διότι απόλαυσα το μασάζ! Συνεννόηση μέσω insta.
Αυτή η λεπτή μελαχρινη που αναφέρεις είναι η ίδια που είναι στο Instagram ή άλλη ? Ρωτάω για να καταλάβω
πέρασα και εγώ από το εν λόγο σπίτι,μου έκανε μασάζ μια αδύνατη κοπέλα όμορφη γύρο στα 30 μέτριο μασάζ,από ότι μου είπε κάνουν και άλλες 2 κοπέλες μασάζ εκεί η μια κάνει ταιλανδεζικο στο στρώμα και η άλλη κάνει λομι λομι..τώρα στο θέμα μας έκανε μασάζ έβγαλα και μποξερακι αλλά δεν προχώρησεΑυτή η λεπτή μελαχρινη που αναφέρεις είναι η ίδια που είναι στο Instagram ή άλλη ? Ρωτάω για να καταλάβω αν υπάρχει πάνω από μια θεραπεύτρια ή όχι
αν δε σου κανει κοπο γράψτο και στο νήμα Μασαζ που ΔΕΝ γαμάς. Να υπάρχει εκει η πληροφορία, γιατί υπάρχουν ορισμένοι που ψάχνουν σκέτο μασαζ. Χωρίς .."παρελκόμενα"πέρασα και εγώ από το εν λόγο σπίτι,μου έκανε μασάζ μια αδύνατη κοπέλα όμορφη γύρο στα 30 μέτριο μασάζ,από ότι μου είπε κάνουν και άλλες 2 κοπέλες μασάζ εκεί η μια κάνει ταιλανδεζικο στο στρώμα και η άλλη κάνει λομι λομι..τώρα στο θέμα μας έκανε μασάζ έβγαλα και μποξερακι αλλά δεν προχώρησε
Ποιο είναι το ινστα που γίνεται επικοινωνία ;πέρασα και εγώ από το εν λόγο σπίτι,μου έκανε μασάζ μια αδύνατη κοπέλα όμορφη γύρο στα 30 μέτριο μασάζ,από ότι μου είπε κάνουν και άλλες 2 κοπέλες μασάζ εκεί η μια κάνει ταιλανδεζικο στο στρώμα και η άλλη κάνει λομι λομι..τώρα στο θέμα μας έκανε μασάζ έβγαλα και μποξερακι αλλά δεν προχώρησε
Δεν γίνεται να στο πουμε. Είναι μυστικό. Μας ζήτησε να το δίνουμε μόνο σε μέλη που ξέρουν να διαβάζουν.Ποιο είναι το ινστα που γίνεται επικοινωνία ;
KleaeklenaΠοιο είναι το ινστα που γίνεται επικοινωνία ;
Τιμή για τον χώρο της;μια δανάη μασάζ που κυκλοφορεί έχει και δικό της χώρο και γενικά έχει κάποιος εμπειρία με δαύτην???