anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.175
- Πόντοι
- 506
ΟχιΗ Αλίκη από Χολαργό είναι αυτή...???
ΟχιΗ Αλίκη από Χολαργό είναι αυτή...???
Με αυτην εχει κανεις εμπειρια ;
Αν πας ενημέρωσε αν και πιστεύω ότι είναι στα δεν!Με αυτην εχει κανεις εμπειρια ;
γράψε μία το τηλέφωνο της γιαγιάς μου ρε συ 693........
Υ.Γ. Έχει parkinson και άνοια μαζί αλλά κατά τα άλλα τούρμπο για τα 90 της χρόνια.
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Έχεις τη καλοσύνη να μου στείλεις το τηλέφωνο της Μαρίας της Μαυρουδής η να με κατατοπίσεις που θα το βρω γιατί μένω κοντά της και θα ήθελα να τη δοκιμάσω. Ευχαριστώ πολύ και Καλή Πρωτοχρονιά...Πρόσφατη επίσκεψη στη Μαρία τη μαυρουλα που ήταν στη Νέα Ιωνία και πλέον στην Άνω Κυψέλη. Κλείσιμο ραντεβού τελευταία στιγμή, παρκάρισμα σχετικά εύκολο μάλλον λόγω πρωινόμεσημεριανης ώρας και τηλ όταν ήμουν στην πόρτα. Μου ανοίγει και για κακή μου τύχη πέφτω στη διαχεριστρια της πολυκατοικίας, η οποία φώναζε πως χτυπάνε την πόρτα και με ρώταγε ποιος είμαι εγώ κτλ. Πάλι καλά βγήκε η Μαρία και της λέει σε εμένα έρχεται, είπαμε 2 μαλακίες και οι 3 και μπήκα στο διαμέρισμα. Η κοπέλα χαμογελαστή, αρκετά κιλά παραπάνω, όχι προκλητικά ντυμένη, με φόρμες και να το θέσω πολύ ευγενικά, δεν την προσέχεις έξω. Πετσέτα, σφραγισμενες παντοφλες, ντουζάκι και ξάπλα στο κρεβάτι της που είχε μια πετσέτα πάνω. Ξαπλα μπρούμυτα, ξεκίνησε μασάζ δυνατό, όταν γύρισα από την καλή, ξεκίνησε χαιδεματα και έπειτα από δική μου προτροπή κλαρίνο. Τελείωμα, μπανάκι λίγο χαζοκουβεντουλα και πουλο. Κόστος 30€.
Συνοψίζοντας, ευγενική, καλή διάθεση, όχι γνώσεις μασάζ, οχι μασαζοκρέβατο, φθηνό κόστος, όχι καλή εμφάνιση. Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να μην ξαναπάω.
Ο δαίμων της αυτόματης διόρθωσης.. Το τηλέφωνο της Μαρίας της Μαυρούλας ψάχνω....Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Έχεις τη καλοσύνη να μου στείλεις το τηλέφωνο της Μαρίας της Μαυρουδής η να με κατατοπίσεις που θα το βρω γιατί μένω κοντά της και θα ήθελα να τη δοκιμάσω. Ευχαριστώ πολύ και Καλή Πρωτοχρονιά...
Καλησπερα εχεις καποιο link?Νατασα εναλλακτικες θεραπειες ειναι καλη περιπτωση οντως αλλα ΜΟΝΟ μασαζ. Αυστηρά.
Απο εμφανιση παντως νταξει εμενα δεν μ αρεσε.... Κοντη αρκετα και αδυνατη μου εμοιαζε πιτσιρικι λυκειου ξερω γω... στυλ ψιλοgoth.... Γενικα οκ ατομο ομως...
Καλησπερα .Πρόσφατη επίσκεψη στη Μαρία τη μαυρουλα που ήταν στη Νέα Ιωνία και πλέον στην Άνω Κυψέλη. Κλείσιμο ραντεβού τελευταία στιγμή, παρκάρισμα σχετικά εύκολο μάλλον λόγω πρωινόμεσημεριανης ώρας και τηλ όταν ήμουν στην πόρτα. Μου ανοίγει και για κακή μου τύχη πέφτω στη διαχεριστρια της πολυκατοικίας, η οποία φώναζε πως χτυπάνε την πόρτα και με ρώταγε ποιος είμαι εγώ κτλ. Πάλι καλά βγήκε η Μαρία και της λέει σε εμένα έρχεται, είπαμε 2 μαλακίες και οι 3 και μπήκα στο διαμέρισμα. Η κοπέλα χαμογελαστή, αρκετά κιλά παραπάνω, όχι προκλητικά ντυμένη, με φόρμες και να το θέσω πολύ ευγενικά, δεν την προσέχεις έξω. Πετσέτα, σφραγισμενες παντοφλες, ντουζάκι και ξάπλα στο κρεβάτι της που είχε μια πετσέτα πάνω. Ξαπλα μπρούμυτα, ξεκίνησε μασάζ δυνατό, όταν γύρισα από την καλή, ξεκίνησε χαιδεματα και έπειτα από δική μου προτροπή κλαρίνο. Τελείωμα, μπανάκι λίγο χαζοκουβεντουλα και πουλο. Κόστος 30€.
Συνοψίζοντας, ευγενική, καλή διάθεση, όχι γνώσεις μασάζ, οχι μασαζοκρέβατο, φθηνό κόστος, όχι καλή εμφάνιση. Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να μην ξαναπάω.
Καλησπέρα χρόνια πολλά .Μήπως μπορείς να μου στείλεις το τφ της ΜαρίαςΠρόσφατη επίσκεψη στη Μαρία τη μαυρουλα που ήταν στη Νέα Ιωνία και πλέον στην Άνω Κυψέλη. Κλείσιμο ραντεβού τελευταία στιγμή, παρκάρισμα σχετικά εύκολο μάλλον λόγω πρωινόμεσημεριανης ώρας και τηλ όταν ήμουν στην πόρτα. Μου ανοίγει και για κακή μου τύχη πέφτω στη διαχεριστρια της πολυκατοικίας, η οποία φώναζε πως χτυπάνε την πόρτα και με ρώταγε ποιος είμαι εγώ κτλ. Πάλι καλά βγήκε η Μαρία και της λέει σε εμένα έρχεται, είπαμε 2 μαλακίες και οι 3 και μπήκα στο διαμέρισμα. Η κοπέλα χαμογελαστή, αρκετά κιλά παραπάνω, όχι προκλητικά ντυμένη, με φόρμες και να το θέσω πολύ ευγενικά, δεν την προσέχεις έξω. Πετσέτα, σφραγισμενες παντοφλες, ντουζάκι και ξάπλα στο κρεβάτι της που είχε μια πετσέτα πάνω. Ξαπλα μπρούμυτα, ξεκίνησε μασάζ δυνατό, όταν γύρισα από την καλή, ξεκίνησε χαιδεματα και έπειτα από δική μου προτροπή κλαρίνο. Τελείωμα, μπανάκι λίγο χαζοκουβεντουλα και πουλο. Κόστος 30€.
Εδώ είστεΚαλησπέρα χρόνια πολλά .Μήπως μπορείς να μου στείλεις το τφ της Μαρ
Καλή χρονιά μύστες!
Εδώ ξέρουμε τίποτα;
δεν αναφέρει τίποτα σχετικό για μασαζ στο προφιλ της.. εσυ βρήκες μάλλον μια άσχετη αγγελία που έχει βάλει σε ομάδα του facebook για εύρεση εργασίας και πιθανότατα η αγγελία της να παραβίαζε τους όρους της ομάδας και να την αφαίρεσαν γιατι δεν την βλέπω .Δεν έχει καμία άλλη πληροφορία.
Ορίστε το προφίλ, μπορεί να κάνω και λάθος ή ίσως να το συζητάμε και σε λάθος νήμα.
Αννα ΛΒ
Αννα ΛΒ is on Facebook. Join Facebook to connect with Αννα ΛΒ and others you may know. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected.www.facebook.com
Έχουμε στοιχεία ;Πρόσφατη επίσκεψη στη Μαρία τη μαυρουλα που ήταν στη Νέα Ιωνία και πλέον στην Άνω Κυψέλη. Κλείσιμο ραντεβού τελευταία στιγμή, παρκάρισμα σχετικά εύκολο μάλλον λόγω πρωινόμεσημεριανης ώρας και τηλ όταν ήμουν στην πόρτα. Μου ανοίγει και για κακή μου τύχη πέφτω στη διαχεριστρια της πολυκατοικίας, η οποία φώναζε πως χτυπάνε την πόρτα και με ρώταγε ποιος είμαι εγώ κτλ. Πάλι καλά βγήκε η Μαρία και της λέει σε εμένα έρχεται, είπαμε 2 μαλακίες και οι 3 και μπήκα στο διαμέρισμα. Η κοπέλα χαμογελαστή, αρκετά κιλά παραπάνω, όχι προκλητικά ντυμένη, με φόρμες και να το θέσω πολύ ευγενικά, δεν την προσέχεις έξω. Πετσέτα, σφραγισμενες παντοφλες, ντουζάκι και ξάπλα στο κρεβάτι της που είχε μια πετσέτα πάνω. Ξαπλα μπρούμυτα, ξεκίνησε μασάζ δυνατό, όταν γύρισα από την καλή, ξεκίνησε χαιδεματα και έπειτα από δική μου προτροπή κλαρίνο. Τελείωμα, μπανάκι λίγο χαζοκουβεντουλα και πουλο. Κόστος 30€.
ενα μαυρο...χάλι...Έχουμε στοιχεία ;
Η φίλη μας φοράει ρούχα στη διάρκεια του μασάζ?η συμμετοχή καλή?Πρόσφατη επίσκεψη στη Μαρία τη μαυρουλα που ήταν στη Νέα Ιωνία και πλέον στην Άνω Κυψέλη. Κλείσιμο ραντεβού τελευταία στιγμή, παρκάρισμα σχετικά εύκολο μάλλον λόγω πρωινόμεσημεριανης ώρας και τηλ όταν ήμουν στην πόρτα. Μου ανοίγει και για κακή μου τύχη πέφτω στη διαχεριστρια της πολυκατοικίας, η οποία φώναζε πως χτυπάνε την πόρτα και με ρώταγε ποιος είμαι εγώ κτλ. Πάλι καλά βγήκε η Μαρία και της λέει σε εμένα έρχεται, είπαμε 2 μαλακίες και οι 3 και μπήκα στο διαμέρισμα. Η κοπέλα χαμογελαστή, αρκετά κιλά παραπάνω, όχι προκλητικά ντυμένη, με φόρμες και να το θέσω πολύ ευγενικά, δεν την προσέχεις έξω. Πετσέτα, σφραγισμενες παντοφλες, ντουζάκι και ξάπλα στο κρεβάτι της που είχε μια πετσέτα πάνω. Ξαπλα μπρούμυτα, ξεκίνησε μασάζ δυνατό, όταν γύρισα από την καλή, ξεκίνησε χαιδεματα και έπειτα από δική μου προτροπή κλαρίνο. Τελείωμα, μπανάκι λίγο χαζοκουβεντουλα και πουλο. Κόστος 30€.