Ποια ειναι η λενα ρε παιδια?Τελικά η Λένα από Κορυδαλλό προσφέρει φραπέ ή όχι?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 74 άτομα (4 μέλη και 70 επισκέπτες)
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 363
- Πόντοι
- 21
Ένα καβλακι που κάνει μασάζ στο χώρο της... Κ λέει ότι δεν κάνει φραπέ.. Αλλά στο ινστα όλο βυζι μας δείχνει...Ποια ειναι η λενα ρε παιδια?
Lalito
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2019
- Like
- 307
- Πόντοι
- 21
Υπαρχει κανα λινκ?Ένα καβλακι που κάνει μασάζ στο χώρο της... Κ λέει ότι δεν κάνει φραπέ.. Αλλά στο ινστα όλο βυζι μας δείχνει...
babapoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα. Μπορεί κανείς το τηλ της θειας Ελένης από Καλλιθέα?
Ευχαριστώ πολύ.
Ευχαριστώ πολύ.
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.834
- Πόντοι
- 736
Ναι ,αλλά έχει και ένα νεαρό μαζί της σε πολλές φωτογραφίεςΈνα καβλακι που κάνει μασάζ στο χώρο της... Κ λέει ότι δεν κάνει φραπέ.. Αλλά στο ινστα όλο βυζι μας δείχνει...
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.069
- Πόντοι
- 42.697
θεία Ελενη +30 697 462 6214Διαβαζωντας παλαιότερες αναρτησεις για την θεια Ελενη, συμπεραίνω ότι δεν θα μαθουμε ποτε το τηλεφωνο της διότι πλεον η θεια Ελενη είναι ιδέα χαχαχαχαχααχαχ (αστειευομαι το θελω, ας μου το στειλει κάποιος)
Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.472
- Πόντοι
- 736
Μπορεις να μου στειλεις το insta της κοπελας φιλε μου? Με ενδιαφερει!!Ένα καβλακι που κάνει μασάζ στο χώρο της... Κ λέει ότι δεν κάνει φραπέ.. Αλλά στο ινστα όλο βυζι μας δείχνει...
θεία Ελενη +30 697 462 6214
Ευχαριστω!!!Διαβαζωντας παλαιότερες αναρτησεις για την θεια Ελενη, συμπεραίνω ότι δεν θα μαθουμε ποτε το τηλεφωνο της διότι πλεον η θεια Ελενη είναι ιδέα χαχαχαχαχααχαχ (αστειευομαι το θελω, ας μου το στειλει κάποιος)
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.823
- Πόντοι
- 4.496
Ναι καλά!!! Στην επόμενη σελίδα θα γράφουν "μήπως είναι εύκολο το τηλ της θείας σε πμ;;;;;"θεία Ελενη +30 697 462 6214
mariosr125
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 386
- Πόντοι
- 21
Ειναι η δαναη που δουλευε στο βιπ πριν απο 4 μήνεςΔεν ξέρω για άλλους. Εγώ πάντως δεν ξέρω να σου πω. Είναι πολύ μακρυά απο μένα αυτό το μέρος για να το επισκεφτώ.
Δεν ξερω τι ρόλο βαράει αυτή εδώ. Πρώτη φορά την ακούω. Ομως από αυτά που γράφει στο προφιλ της με κάνουν να μην θελοω να την επισκεφτω. Δεν απαντάει σε όσους δεν εχουν την κανονική τους φωτογραφία στο προφίλ τους, ενω παράλληλα η ίδια δεν έχει φωτογραφία δική της στο προφιλ. Και όχι μονο αυτό, αλλα όταν της ζητούν φωτογραφία "τους μαλώνει" .
Απο κει και πέρα ψάξε στην αναζήτηση αν υπάρχουν αναφορές για αυτήν. Αν δεν υπάρχουν, μπορείς να κάνεις την αρχη να πας εσυ να δοκιμάσεις και να ενημερώσεις την μασαζοκοινότητα
Pater Georgios
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2022
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Θα ήθελα πληροφορίες σχετικά με την κοπέλα.Ένα καβλακι που κάνει μασάζ στο χώρο της... Κ λέει ότι δεν κάνει φραπέ.. Αλλά στο ινστα όλο βυζι μας δείχνει...
Επίσκεψη στη θεία Ελένη πριν 10 μέρες περίπου, το πρόγραμμα είναι γνωστό σε όλους, μπάνιο πριν και μετά, μασάζ με τηλεόραση στο κρεβάτι κτλ. Λίγο πονάνε τα 70, αλλά τι να κάνουμε... και η γυναίκα δίνει πόνο, δεν κοροϊδεύει και στο μασάζ και στον αγώνα! Αυτά συναγωνιστές.
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
2 γύροι? 1ος γύρος,μετά μασαςζ και μετά 2ος γύρος?Επίσκεψη στη θεία Ελένη πριν 10 μέρες περίπου, το πρόγραμμα είναι γνωστό σε όλους, μπάνιο πριν και μετά, μασάζ με τηλεόραση στο κρεβάτι κτλ. Λίγο πονάνε τα 70, αλλά τι να κάνουμε... και η γυναίκα δίνει πόνο, δεν κοροϊδεύει και στο μασάζ και στον αγώνα! Αυτά συναγωνιστές.
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Μήπως έχει κανείς το τηλ της θείας Ελένης? Χαχαχαχαθεία Ελενη +30 697 462 6214
Ναι, φίλε, πρώτος γύρος μασάζ και δεύτερος καλαμάκι με μπριζόλα2 γύροι? 1ος γύρος,μετά μασαςζ και μετά 2ος γύρος?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις