To στελνεις και μενα; χαχαΜήπως έχει κανείς το τηλ της θείας Ελένης? Χαχαχαχα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.834
- Πόντοι
- 736
Έτσι σκέτο ?? Κάποια άλλη πληροφορία που βάζει αγγελίες κλπ κλπΓνωρίζει κάποιος για μια Alice Gouva με χώρο Αμπελόκηπους τι παίζει;
Στο fb με αυτό το όνομα. Έχει Χώρο λεει Λ Αλεξάνδρας.Έτσι σκέτο ?? Κάποια άλλη πληροφορία που βάζει αγγελίες κλπ κλπ
Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.590
- Πόντοι
- 29.667
Ναταλία. Πολύ σέξυ κορμάρα με σούπερ βυζάρες σε περιμένω στο χώρο μου
Είμαι η Ναταλία μια γυναίκα που κάνω τα πάντα στο κρεβάτι (εκτός πρωκτικό). Είμαι πολύ καυλιάρα και ξέρω πως να σε τρελάνω. Έλα στις βυζάρες μου και δεν θα χάσεις Μαζί με την πολύ ωραία πίπα, κάνω και body to body, tantra μασάζ, χαλαρωτικό και ερωτικό μασάζ. ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ 100%...
kanesex.com
ΤΟΝΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ
ΚΥΡΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ covid free ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΙΡΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ. ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ. ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΜΠΑΝΙΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΙΣΗΣ ΩΡΑΣ ΑΠΟ 20€ ΚΑΙ ΩΡΑΣ ΑΠΟ 40€. ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 11 ΠΡΩΙ ΜΕ...
kanesex.com
Τι ξέρουμε για τις κυρίες;;;
για την δευτερη ενδιαφερομαι και γω...αν ξερει καποιος ευχαριστωΝαταλία. Πολύ σέξυ κορμάρα με σούπερ βυζάρες σε περιμένω στο χώρο μου
Είμαι η Ναταλία μια γυναίκα που κάνω τα πάντα στο κρεβάτι (εκτός πρωκτικό). Είμαι πολύ καυλιάρα και ξέρω πως να σε τρελάνω. Έλα στις βυζάρες μου και δεν θα χάσεις Μαζί με την πολύ ωραία πίπα, κάνω και body to body, tantra μασάζ, χαλαρωτικό και ερωτικό μασάζ. ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ 100%...kanesex.com
ΤΟΝΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ
ΚΥΡΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ covid free ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΙΡΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ. ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ. ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΜΠΑΝΙΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΙΣΗΣ ΩΡΑΣ ΑΠΟ 20€ ΚΑΙ ΩΡΑΣ ΑΠΟ 40€. ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 11 ΠΡΩΙ ΜΕ...kanesex.com
Τι ξέρουμε για τις κυρίες;;;
Alice queen υπαρχει δικο της νημαΓνωρίζει κάποιος για μια Alice Gouva με χώρο Αμπελόκηπους τι παίζει;
eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.369
- Πόντοι
- 1.056
Θεία Ελένη και ΤεαΣταθερή @ξί@ η θεία Ελένη..
Ξυπνήστε λαδοκορες..
Σε ένα
αυτό θα άξιζεε πολύ
Stelios_el_Conquistador
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 16
- Like
- 580
- Πόντοι
- 310
Οι Πυρφόροι θα τιμωρηθούν για την δήθεν αλληλεγγύη τους σε μίσανδρες δημοσιεύσεις τέτοιου τύπου!Τετοιες μλκς ανεβαζει ολη την ωρα
Και οι γνωστοι πυρφοροι που με like
Νομιζουν οτι τους εχει σε εκτιμηση
???
Τυπε η τεα είναι άνω των 60;Θεία Ελένη και Τεα
Σε ένα
αυτό θα άξιζεε πολύ
eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.369
- Πόντοι
- 1.056
ΟχιΤυπε η τεα είναι άνω των 60;
Εγώ το είπα απ θέμα υπερεσιων νομίζω η τεα είναι κατω απ 40 ( νομίζω)
Τυπε δεν ξέρω αν η θεία μπορεί να κάνει διπλό με 25 χρόνια μικρότερη της..Οχι
eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.369
- Πόντοι
- 1.056
Συμφωνώ μαζί σουΤυπε δεν ξέρω αν η θεία μπορεί να κάνει διπλό με 25 χρόνια μικρότερη της..
Αλλά σκέψου να βρεθεί καμία νέα στν χώρο με τις υπερεσιες αυτών των δύο ( πολύ δύσκολο )
Συμφωνώ μαζί σου
Αλλά σκέψου να βρεθεί καμία νέα στν χώρο με τις υπερεσιες αυτών των δύο ( πολύ δύσκολο )
Είναι οφθαλμοφανές ότι όλες οι παλιές "μαούνες" έχουν αρχίσει να δουλεύουν πληθωριστικά καθώς έχουν επηρεαστεί από την άνοδο στις τιμές των καυσίμων. Να προτιμήσετε νέες πουλαδες που τον πάνε μαρούλι με τα γυμνά τους, νεανικά χέρια
45+ κυριοι η ΤεαΟχι
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.170
- Πόντοι
- 456
Kατά δήλωσή της σε μένα 44.Οχι
eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.369
- Πόντοι
- 1.056
Εντάξει όσο είναι η γυναίκα δεν μας χαλάει αυτόKατά δήλωσή της σε μένα 44.
Peterparapan77
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2021
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα στην ομαδα. Αν και εχει ξαναναφερθει στην ομαδα η κ. Kauma ειδα οτι ανεβαινει Αθηνα ( οπως λεει στο προφιλ της) 11,12,13 Απριλιου. Αν καποιος την προτιμησει για φραπεδακι, ας ενημερωσει
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις