Πέτρος Γεωργίου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2014
- Like
- 192
- Πόντοι
- 6
Καρολίνα μου μοιάζει η φάση. Θα συμφωνήσω και εγωΚαλημέρα ! Εχει δοκιμάσει κάποιος ; Khaleesì massage
Καρολίνα μου μοιάζει η φάση. Θα συμφωνήσω και εγωΚαλημέρα ! Εχει δοκιμάσει κάποιος ; Khaleesì massage
Σε Μπιλ η Πρίαμο Ηλιούπολης....60-80 ευρώ.....αυτά μου πεδεν ξερω......παντως εχει φωτο στον χωρο της.
ναι η γνωστή γυρολόγος με τις μάπα υπηρεσίες..Καρολίνα μου μοιάζει η φάση. Θα συμφωνήσω και εγω
Αυτή παίζει Συγγρού Νέα Σμυρνη και ενδιάμεσα μόνη της .. το έχει ξανακάνειΚαρολίνα μου μοιάζει η φάση. Θα συμφωνήσω και εγω
Σίγουρα δεν είναι η μαύρη του exotic massageΚαρολίνα μου μοιάζει η φάση. Θα συμφωνήσω και εγω
Από εξωτερική εμφάνιση πως είναι?Πολυ σωστος ο συναγωνιστης, να συμπληρωσω πως η Ιουλια ειναι απο τις πιο τιμιες μασατζουδες, δουλευει μεχρι και το τελευταιο σεντ, οικονομικη με δικο της χωρο, 30ευρω για μια ολοκληρη ωρα, μασαζ και εκτονωση, δεν κλεβει δευτερολεπτο.
Τελευταια εχει βελτιωσει και τη χειρομαλλαξη, οχι τιποτα φοβερο και τρομερο αλλα διεκρινα μια σχετικη προοδο, βασικα εχει γινει πιο τρυφερη με το "εργαλειο".
Τελος να ξερετε πως φευγοντας απο την Ιουλια το κορμι σας θα ποναει, ισως περισσοτερο απ'οσο ποναγε οταν πηγατε, μετα απο 2-3 ωρες θα καταλαβαιτε τη διαφορα, απ'την επομενη μερα δε, θα "πετατε"..........
Εκτός Στεφανίας τίποτα άλλο...σε βορεια προαστεια προτεινει ο κοσμος τιποτε καλο ?
σε βορεια προαστεια προτεινει ο κοσμος τιποτε καλο ?
Εκτός Στεφανίας τίποτα άλλο...
Να το κάνω πιο κατανοητό. Από όσο γνωρίζω δεν υπάρχει άλλη πλην Στεφανίας στα βόρεια προάστεια... Αυτό εννοούσα. Όσο για το αν είναι καλή ή όχι φίλε Περαματιώτη, αυτό υπόκειται στην κρίση του κάθε ανθρώπου που είναι διαφορετική και υποκειμενική. Και δεν σχολίασα καθόλου το αν και πόσο καλή. Ελπίζω να σε έπεισα...Συναγωνιστή, αν δεν έχουμε να απαντήσουμε κάτι σοβαρό για να βοηθήσουμε τον κόσμο καλύτερα να μην απαντάμε καθόλου.
Καλημέρα σαςΑπο την περιγραφή που δίνεις την Μάγκυ μαλλον εννοεις... Δες λίγο τα pm σου
Καλημέρα, χρόνια πολλά, οι φωτογραφίες που έχει δεν την αντιπροσωπευουν να υποθέσω.!!Μωρό μου σε περιμένω στον διακριτικό μου χώρο
Με λένε Λάουρα, έχω ύψος 1,75 και 62 κιλά. Όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες μου διαθέτω λεπτό σώμα σε συνδυασμό με καμπύλες και πεταχτό κώλο με μαύρα μακριά μαλλιά. Περιοχή Νέος Κόσμος Μου αρέσει το σεξ και στο κρεβάτι μου γίνονται όλα τα παιχνίδια που μπορείς να φανταστείς. Με ένα τηλεφώνημα...kanesex.com
Καθηστερημένη κριτική, περίπου 3 μήνες μετά.
Ο χόρος της είναι στη Μ. Βόδα. Είναι ένα ψυχρό και άδειο διαμέρισμα, καθαρό ωστόσο. Η Λάουρα είναι μια γυναίκα γύρω στα 45, ψηλή, λεπτή και μελαχρινή, με ένα πανέμορφο (για τα δικά μου γούστα) μελαγχολικό πρόσωπο. Ο χρόνος αφήνει τα σημάδια πάνω στο πρόσωπό της, αλλά εχεί αυτή την ώριμη, γοητευτική γυναικεία ομορφιά. Δεν είναι το στυλ της Ρωσίδας με το πονηρό βλέμα, είναι το στυλ της Ρωσίδας με το σοβαρό και μελαγχολικό βλέμα. Προσωπικά, όσο γοητευτική και αν τη βρήκα, κάτι σεξουαλικό δεν μου έβγαζε. Φαινόταν υπερβολικά κυριλέ για τέτοιο επάγγελμα.
Το μασάζ της είναι καλό. Όχι πολύ δυνατό, ούτε χάδι. Νομίζω ότι της ζήτησα να περάσουμε στο κρεβάτι για τα υπόλοιπα χωρίς να το πει η ίδια. Κρεβάτι και μασαζοκρέβατο είναι στον ίδιο χώρο. Στο σεξ είναι φουλ υποτακτική, αλλά όχι από βαρεμάρα, καθώς το απολαμβάνει πραγματικά. Απλά θέλει να αρχίσεις λίγο προσεκτικά, αλλά μετά μπορείς να ανεβάσεις πολύ την ένταση και θα το εκτιμήσει. Υπόψιν ότι δεν ειναι και πολύ ενεργητική, κυρίως κάθεται και το απολαμβάνει, αλλά δεν προσποιείται καθόλου σε αυτό.
Ευγενική στα υπόλοιπα, προφανώς κλειστή και εσωστρεφής. Κλασική Ρωσίδα δηλαδή, δεν θα στο παίξει φίλη και τέτοια, θέλει τον χρόνο της για να λυθεί. Λογικά πρέπει να είναι από αυτές που δεν ανέχονται καθόλου υφάκι και μάγκικες συμπεριφορές. Όχι ότι είμαι έτσι, απλώς μου φάνηκε ότι αν πας να της τον παίξεις κάποιος, σε στέλνει όπως ήρθες. Αν την σεβαστείς και την προσέξεις, θα την κάνεις να αναστενάξει στο κρεβάτι.
Αυτά για την Λάουρα. Δεν ταιριάξαμε ιδιαιτέρως καθώς την βρήκα υπερβολικά χαμηλών τόνων και ήσυχη για τα γούστα μου οπότε δεν θα ξαναπάω. Όμως είναι καλή σε αυτό που είναι, συνεπώς κρατάει ένα στάνταρ ώστε ακόμα κι αν δεν ταιράξετε δεν θα έχεις περάσει άσχημα και τα λεφτά σου δεν θα τα κλάψεις.
πιο πισω συναγωνιστης εχει ηδη ενημερωσει..Καλημέρα, χρόνια πολλά, οι φωτογραφίες που έχει δεν την αντιπροσωπευουν να υποθέσω.!!
Καλημέρα, για ποια λες?Έγινε και η επανάληψη,για μια ώρα μου είπε 70€ με μασάζ και δύο εκτονώσεις.Αλλα επειδή εγώ δεν παίζω δύο εκτονώσεις σε μια ώρα προτίμησα λίγο παραπάνω μάσαζ το οποίο ήταν αρκετά καλό και μια εκτόνωση στα 60€ και διάρκεια γεμάτα 45 λεπτά.
Αυτό που λες τώρα πράγματι ειναι πιο κατανοητό. Αλλα υπάρχουν κι άλλες μασαζοπουτάνες στα βόρεια πρόάστια. Ο φίλος που ρωτάει ας ψάξει πληροφορίες στην αναζήτηση να δοκιμάσει και να κρίνει ο ίδιος ποια ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του.Να το κάνω πιο κατανοητό. Από όσο γνωρίζω δεν υπάρχει άλλη πλην Στεφανίας στα βόρεια προάστεια... Αυτό εννοούσα. Όσο για το αν είναι καλή ή όχι φίλε Περαματιώτη, αυτό υπόκειται στην κρίση του κάθε ανθρώπου που είναι διαφορετική και υποκειμενική. Και δεν σχολίασα καθόλου το αν και πόσο καλή. Ελπίζω να σε έπεισα...
Εννοείς να είναι μόνη στον χώρο της ή και μαζί με άλλες σε μασατζίδικο;Καλημέρα σε όλη την ομάδα των ψαγμένων ανεξάρτητων
Υπάρχει η δυνατότητα να προτείνει κάποιος καμιά καλή περίπτωση?
Ευχαριστώ!
Ψυχρή ψηλή ΡωσίδαΓνωρίζει κάποιος από εξωτερική εμφάνιση την ΙΟΥΛΙΑ από περιστέρι ? Ευχαριστω εκ των προτέρων