kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Εγγύηση ο @Περαματιώτης φίλε!!!!!Ολόσωστη παρατήρηση!!
Εγγύηση ο @Περαματιώτης φίλε!!!!!Ολόσωστη παρατήρηση!!
Εγγύηση ο @Περαματιώτης φίλε!!!!!
Αυτή τύπε μου είναι γνωστή, έχει αναφερθεί εδώ μέσα, δε θυμάμαι όνομα. Δεν είναι ακριβώς "ώριμη"!!! Το έχει περάσει το στάδιο αυτό προ πολλού!!!! Είχε χώρο πλ. Βικτωρίας κι έκανε ραντεβού στον ίδιο χώρο με μια χοντρή που είχα πάρει εγώ. Σε ερώτηση που έκανα, μου είπε 50 ευρώ μασάζ με τελείωμα στοματικό αλλά δεν ήταν καθόλου του γούστου μου οπότε δεν έχω άλλες πληροφορίες. Σίγουρα υπάρχουν μέλη που ξέρουν. Είναι παλιά στο κουρμπέτι.❤Επαγγελματική περιποίηση❤
Φεύγω 17/6/22 Παρασκευη 7 το απογευμα θα αργήσω να ξανάρθω Ηρακλειο μη χάσεις την ευκαιρία να το γνωρίσεις συνέδρια είναι αξιόλογη με επίπεδο βρίσκομαι στην Αμμουδάρα σε δικό μου χώρο κάνω εξειδικευμένες χειρομαλαξεις έχω εμπειρια είμαι ώριμη Ελληνίδα 50 plus αισθητικός μικροκαμωμένη ξανθιά με...kanesex.com
Κι αυτή από 50!! Ρε συ συνεννοημένες είναι?
Κι Εγώ πολύ θα ήθελα να μαθω. Αν γνωρίζεις κάτι, ενημέρωσε πληζΜύστες και λαγωνικα του σαη χαιρετώ. Ξέρει κανείς ένα κοντοπουτανο Μελίνα που δούλευε στο moments massage αν έχει βγει στην πιάτσα ανεξάρτητη;
Η στεφάνια παίρνει 40€ Την ώρα για μασάζ κ φραπεδια;Συμφωνώ, η Αλίκη δεν ξέρει μασάζ. Απλά προτιμάει να πλασάρεται σαν μασατζού παρά σαν εκδιδώμενη. Σύγκριση με Στεφανία δεν υπάρχει καν (η μία κάνει μασάζ και η άλλη χάδια), και είναι και πιο vfm (40E για ολόκληρη ώρα vs 60E για σκάρτη)
Σωστα φιλε μου !!Η στεφάνια παίρνει 40€ Την ώρα για μασάζ κ φραπεδια;
Αδερφέ ξέρεις αν παίζει τίποτα από Κερατσινι και κοντινές περιοχές ;
Και όμως είναι και πολύ καλό,αντίστοιχο σχεδόν με αυτό που είχα κάνει στο tantric godess temple στην Βαρκελώνη!Καλά... το έχουνε βρει καινουρια καραμέλα όλες και λένε tantra... οκ εντάξει "πουλάει" αυτή η καραμέλα. ... Αλλα δεν είναι αυτό Tantra.
Είναι το κλασικό "Moments" στην περιοχη ΦΙΞ, σε ενα σοκάκι που ειναι κάθετο στην αρχή της Συγγρού. 40ευρω η ωρα ειναι νομιζω +10 της κοπέλας. Εχει αναφερθει δεκάδες φορές πιο πισω.KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Antriana92
Browse listings and information of seller Antriana92kanesex.com
Γεια σε όλους.. γνωρίζει κανένας τίποτα περί της αγγελίας;; Εδώ και καιρό διαβάζω ξανά διαβάζω... Μηνύματα δεν απαντούν και τηλ 2 φορές, δεν κατάφερα να επικοινωνήσω. Αν κάποιος έχει να δώσει πληροφορίες τι και πως, ευχαριστώ!!
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα προσπαθήσω να ψάξω παλιότερες πληροφορίες!Είναι το κλασικό "Moments" στην περιοχη ΦΙΞ, σε ενα σοκάκι που ειναι κάθετο στην αρχή της Συγγρού. 40ευρω η ωρα ειναι νομιζω +10 της κοπέλας. Εχει αναφερθει δεκάδες φορές πιο πισω.
Δεν ξέρω για άλλους. Εγώ πάντως δεν ξέρω να σου πω. Είναι πολύ μακρυά απο μένα αυτό το μέρος για να το επισκεφτώ.Γνωριζει καποιος λεπτομερεις για τη νεα κοπελα του ***** στο Μαρουσι;
Δεν ξερω τι ρόλο βαράει αυτή εδώ. Πρώτη φορά την ακούω. Ομως από αυτά που γράφει στο προφιλ της με κάνουν να μην θελοω να την επισκεφτω. Δεν απαντάει σε όσους δεν εχουν την κανονική τους φωτογραφία στο προφίλ τους, ενω παράλληλα η ίδια δεν έχει φωτογραφία δική της στο προφιλ. Και όχι μονο αυτό, αλλα όταν της ζητούν φωτογραφία "τους μαλώνει" .Καλημέρα ! Εχει δοκιμάσει κάποιος ; Khaleesì massage
έχει όντως δικό της χώρο? γιατί κάτι είδα για Priamos hotel !Καλημέρα ! Εχει δοκιμάσει κάποιος ; Khaleesì massage
δεν ξερω......παντως εχει φωτο στον χωρο της.έχει όντως δικό της χώρο? γιατί κάτι είδα για Priamos hotel !