Akatergastos Outlaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 952
- Πόντοι
- 81
Αν το είχα θα το μοίραζα.Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
στειλε το τηλεφωνο με Pm και θα σε ενημερωσω!!
Αν το είχα θα το μοίραζα.Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
στειλε το τηλεφωνο με Pm και θα σε ενημερωσω!!
αγαπητε συναγωνιστη θα μου εδινες κι εμενα το τηλεφωνο της ΜΑΓΚΥΣ γιατι το εχασα!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !!
Σας το έστειλαΑν το είχα θα το μοίραζα.
αληθεια , εκεινη η Νανσυ που εχει παει? Γνωριζει κανεις?Συναγωνιστή ξέρω ότι ξεθάβω μήνυμα μετά από μήνα, αλλά άκουγα συνέχεια για την Λιούμπα και δεν ήξερα ότι ήταν στον κυρ Βασίλη.. Ωραίος ο τύπος τα λέγαμε.
Είχα κόλλημα με τη μουνάρα τη Νάνσυ και δεν θυμάμαι τίποτα άλλο από εκεί. Δώσε λίγο περιγραφή από τότε μπας και καταλάβω ποια ήταν..
ειναι γραφειομουφα μεγαλη
αλβανος ειναι που χειριζεται το ινσταγκραμ και προαγει μαλλον γυναικες
Την έχω δει καιρό τώρα και είναι κορμάρα! Θα πάω και θα σου πωπενηντάρα με ορέξεις για διάφορα γούστα κ εμπειρίες. σε δικό μου διακριτικό χώρο σέ περιμένω ... ♥ Λένα Λευκορωσίδα αριστοκρατική πενηντάρα - Love List
αγγελίες σεξ από callgirl, άνδρες gay, aggelies gia trans με μεγάλα προσόντα, γυναίκες milf με kinky διαθέσεις και πολλές προτάσεις για σεξ..www.lovelist.com.gr
Τι ξέρουμε για την κυρία;;;
Έγινε και η επανάληψη,για μια ώρα μου είπε 70€ με μασάζ και δύο εκτονώσεις.Αλλα επειδή εγώ δεν παίζω δύο εκτονώσεις σε μια ώρα προτίμησα λίγο παραπάνω μάσαζ το οποίο ήταν αρκετά καλό και μια εκτόνωση στα 60€ και διάρκεια γεμάτα 45 λεπτά.Όταν κάνεις την επανάληψη γράψε να μας πεις τι έγινε,γιατί με ενδιαφέρει!!!
Έτσι φαίνεται και στο προφίλ της στο Instagram και κάποιες φορές έγραψε με θυμό ότι κάνει μόνο μασαζ … το ότι σε φωτογραφίες και μικρά βίντεο κάνει ματάκι ή αποκαλύπτει λιγο στήθος μάλλον για παιχνίδι το πάειΕχω την εντύπωση οτι την παρεξηγήσαμε και κανει όντως κανονικό μασαζ
Κι ο σύζυγος από τον Κορυδαλλό;Αν πάρεις τηλ
Πιστεύω θα δίνει γενικά φραπέ. Αλλά τώρα που θα σκάσουμε όλοι οι βλάχοι θα παίζει την παρθένα.
Το ξέρει; Συμφωνεί;Κι ο σύζυγος από τον Κορυδαλλό;
Για ποια μιλαμε?Έγινε και η επανάληψη,για μια ώρα μου είπε 70€ με μασάζ και δύο εκτονώσεις.Αλλα επειδή εγώ δεν παίζω δύο εκτονώσεις σε μια ώρα προτίμησα λίγο παραπάνω μάσαζ το οποίο ήταν αρκετά καλό και μια εκτόνωση στα 60€ και διάρκεια γεμάτα 45 λεπτά.
αν επαιζε μονη θα την επερνα….Nai. Μελαχρινή με ωραίο κορμί... Πολύ καυλιαρα
Εγώ6944599197καλησπερα στα παιδιά. , αργυρουπολη χώρο έχεις κανει κανείς επίσκεψη Μελινα
Περαματιωτη μυνηματα δεν δεχεσαι;Συμφωνω με τον @Whatever4 Τη Μάγκυ εννοει.
οποιος εχει τηλ απο τις 2Έχεις τηλέφωνα φίλε
Τι εννοείς... προσωπικά μηνυματα;; Μια χαρά τα δέχομαι.... Γιατί ρωτάς;;Περαματιωτη μυνηματα δεν δεχεσαι;