Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (1 μέλη και 39 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
360
Πόντοι
21
Επίσκεψη Ανθούπολη Περιστέρι σε θεραπεύτρια με εναλλακτικές θεραπείες στο facebook, κόστος 20 ευρω η ωρα με πετσέτα μπροστά αλλά πολύ όμορφη παρουσία..
Πως 8α την βρουμε φιλε?

Tsapoukaisex

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Κριτικές
27
Like
1.716
Πόντοι
1.071
Επίσκεψη Ανθούπολη Περιστέρι σε θεραπεύτρια με εναλλακτικές θεραπείες στο facebook, κόστος 20 ευρω η ωρα με πετσέτα μπροστά αλλά πολύ όμορφη παρουσία..
Που τα την βρούμε συναγωνιστή ;;
κανει αποκλειστικά μονο μασαζ ;;;

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
… και … εκτός από την όμορφη παρουσία τίποτα άλλο ? Μόνο πετσέτα μπροστά ? Το μετά τις τελείες … έχει σημασία Kokomo

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.539
Πόντοι
2.256
Όμορφη παρουσία στην περιοχή Ανθούπολη - Περιστέρι με όνομα προφίλ Εναλλακτικές Θεραπείες στο facebook είναι η Νατάσα. Μόνο μασάζ και μάλιστα πολύ καλό μασάζ.
Δεν σε αφήνει να βγάλεις εσώρουχο αλλά μερικοί δεν καταλαβαίνουν οπότε τους καλύπτει με την πετσέτα. Μου έκανε εντύπωση η χαμηλή τιμή Παλιά το είχε 25 και το πήγε 30. Τώρα μόνο 20;; Τι να πω , μάλλον αναδουλειές!!!

Η Εβελίνα νομίζω είναι μια κυρία που προσφέρει μασάζ μόνη της αλλά και μασάζ με 4 χέρια μαζί με την κόρη της. Αυστηρά και μόνο μασάζ .

Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
360
Πόντοι
21
Όμορφη παρουσία στην περιοχή Ανθούπολη - Περιστέρι με όνομα προφίλ Εναλλακτικές Θεραπείες στο facebook είναι η Νατάσα. Μόνο μασάζ και μάλιστα πολύ καλό μασάζ.
Δεν σε αφήνει να βγάλεις εσώρουχο αλλά μερικοί δεν καταλαβαίνουν οπότε τους καλύπτει με την πετσέτα. Μου έκανε εντύπωση η χαμηλή τιμή Παλιά το είχε 25 και το πήγε 30. Τώρα μόνο 20;; Τι να πω , μάλλον αναδουλειές!!!

Η Εβελίνα νομίζω είναι μια κυρία που προσφέρει μασάζ μόνη της αλλά και μασάζ με 4 χέρια μαζί με την κόρη της. Αυστηρά και μόνο μασάζ .
Δεν νομιζω να εννοει την Νατασσα εκανα και εγω πριν λιγο καιρο μαζι της και το εχει παει στα 30 ,εκτος αν εκανε καλι τιμη στον φιλο σαν τιμη γνωριμιας .Οπως και να εχει ισχυει αυστηρα μασαζ

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.539
Πόντοι
2.256
Δεν νομιζω να εννοει την Νατασσα εκανα και εγω πριν λιγο καιρο μαζι της και το εχει παει στα 30 ,εκτος αν εκανε καλι τιμη στον φιλο σαν τιμη γνωριμιας .Οπως και να εχει ισχυει αυστηρα μασαζ
Ας μας δώσει το παληκάρι περισσότερες πληροφορίες, έστω και μια περιγραφή της εμφάνισης της κοπέλας και θα καταλάβουμε. Αν δεν ειναι η Νατάσα και ειναι κάποια καινούρια να τη δοκιμάσουμε

kbm

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Like
185
Πόντοι
1

Εχει αναφερθει κ παλιοτερα ! Οντως πολυ ομορφη κοπελα με gothic εμφανιση. Καλο το μασαζ που κανει δεν κανει τπτ μα τπτ παραπανω και δεν προσφερει κ ντουζ φευγεις απο εκει σαν λαδοποντικας

Καντηλανάφτης

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Σεπ 2019
Κριτικές
38
Like
4.758
Πόντοι
5.646

εγώ πιστεύω ότι κατάλαβε ότι με την χαμηλή τιμή θα τραβήξει πελάτες. Σωστή

veneto

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
78
Like
1.355
Πόντοι
6.195
εγώ πιστεύω ότι κατάλαβε ότι με την χαμηλή τιμή θα τραβήξει πελάτες. Σωστή

Άμα προσφέρει μόνο μασάζ , έχουν δημιουργηθεί δεκάδες σπίτια μόνο μασάζ με 15 - 20 ευρώ, χωρίς μπάνιο.
Ακόμα υπάρχουν και χώροι μασάζ με 25 - 35 ευρώ με μπάνιο π.χ. invoid spa.
Αν μιλάμε γα μόνο μασάζ , χωρίς φραπέδες και μπριζόλες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom