μου εβγαλε οτι εχεις περιορισμο στο να δεχεσαι π.μ.Τι εννοείς... προσωπικά μηνυματα;; Μια χαρά τα δέχομαι.... Γιατί ρωτάς;;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (1 μέλη και 39 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 140410
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2013
- Like
- 360
- Πόντοι
- 21
Πως 8α την βρουμε φιλε?Επίσκεψη Ανθούπολη Περιστέρι σε θεραπεύτρια με εναλλακτικές θεραπείες στο facebook, κόστος 20 ευρω η ωρα με πετσέτα μπροστά αλλά πολύ όμορφη παρουσία..
Gerrykirky
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2019
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
;;;Πως 8α την βρουμε φιλε?
Tsapoukaisex
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.716
- Πόντοι
- 1.071
Που τα την βρούμε συναγωνιστή ;;Επίσκεψη Ανθούπολη Περιστέρι σε θεραπεύτρια με εναλλακτικές θεραπείες στο facebook, κόστος 20 ευρω η ωρα με πετσέτα μπροστά αλλά πολύ όμορφη παρουσία..
κανει αποκλειστικά μονο μασαζ ;;;
Στην Νατασα πηγες ?Πως 8α την βρουμε φιλε?
Διαγραμμένο μέλος 140410
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2013
- Like
- 360
- Πόντοι
- 21
Στην Νατασα εχω παει ,αλλα δεν νομιζω να εννοει αυτη ο φιλος !Στην Νατασα πηγες ?
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.834
- Πόντοι
- 736
… και … εκτός από την όμορφη παρουσία τίποτα άλλο ? Μόνο πετσέτα μπροστά ? Το μετά τις τελείες … έχει σημασία KokomoΕπίσκεψη Ανθούπολη Περιστέρι σε θεραπεύτρια με εναλλακτικές θεραπείες στο facebook, κόστος 20 ευρω η ωρα με πετσέτα μπροστά αλλά πολύ όμορφη παρουσία..
Διαγραμμένο μέλος 190818
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2019
- Like
- 128
- Πόντοι
- 0
Έχει πάει κανείς σε μια Εβελίνα Άλιμο/Καλαμάκι;
giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.979
- Πόντοι
- 1.706
Για πε..με ενδιαφέρει και μένα. Πώς τη βρίσκουμε μανΈχει πάει κανείς σε μια Εβελίνα Άλιμο/Καλαμάκι;
Για αλιμο θα με ενδιεφερε κ εμενα παρακαλωΈχει πάει κανείς σε μια Εβελίνα Άλιμο/Καλαμάκι;
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.539
- Πόντοι
- 2.256
Όμορφη παρουσία στην περιοχή Ανθούπολη - Περιστέρι με όνομα προφίλ Εναλλακτικές Θεραπείες στο facebook είναι η Νατάσα. Μόνο μασάζ και μάλιστα πολύ καλό μασάζ.
Δεν σε αφήνει να βγάλεις εσώρουχο αλλά μερικοί δεν καταλαβαίνουν οπότε τους καλύπτει με την πετσέτα. Μου έκανε εντύπωση η χαμηλή τιμή Παλιά το είχε 25 και το πήγε 30. Τώρα μόνο 20;; Τι να πω , μάλλον αναδουλειές!!!
Η Εβελίνα νομίζω είναι μια κυρία που προσφέρει μασάζ μόνη της αλλά και μασάζ με 4 χέρια μαζί με την κόρη της. Αυστηρά και μόνο μασάζ .
Δεν σε αφήνει να βγάλεις εσώρουχο αλλά μερικοί δεν καταλαβαίνουν οπότε τους καλύπτει με την πετσέτα. Μου έκανε εντύπωση η χαμηλή τιμή Παλιά το είχε 25 και το πήγε 30. Τώρα μόνο 20;; Τι να πω , μάλλον αναδουλειές!!!
Η Εβελίνα νομίζω είναι μια κυρία που προσφέρει μασάζ μόνη της αλλά και μασάζ με 4 χέρια μαζί με την κόρη της. Αυστηρά και μόνο μασάζ .
Διαγραμμένο μέλος 140410
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2013
- Like
- 360
- Πόντοι
- 21
Δεν νομιζω να εννοει την Νατασσα εκανα και εγω πριν λιγο καιρο μαζι της και το εχει παει στα 30 ,εκτος αν εκανε καλι τιμη στον φιλο σαν τιμη γνωριμιας .Οπως και να εχει ισχυει αυστηρα μασαζΌμορφη παρουσία στην περιοχή Ανθούπολη - Περιστέρι με όνομα προφίλ Εναλλακτικές Θεραπείες στο facebook είναι η Νατάσα. Μόνο μασάζ και μάλιστα πολύ καλό μασάζ.
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.539
- Πόντοι
- 2.256
Ας μας δώσει το παληκάρι περισσότερες πληροφορίες, έστω και μια περιγραφή της εμφάνισης της κοπέλας και θα καταλάβουμε. Αν δεν ειναι η Νατάσα και ειναι κάποια καινούρια να τη δοκιμάσουμεΔεν νομιζω να εννοει την Νατασσα εκανα και εγω πριν λιγο καιρο μαζι της και το εχει παει στα 30 ,εκτος αν εκανε καλι τιμη στον φιλο σαν τιμη γνωριμιας .Οπως και να εχει ισχυει αυστηρα μασαζ
Όμορφη παρουσία στην περιοχή Ανθούπολη - Περιστέρι με όνομα προφίλ Εναλλακτικές Θεραπείες στο facebook είναι η Νατάσα. Μόνο μασάζ και μάλιστα πολύ καλό μασάζ.
Εχει αναφερθει κ παλιοτερα ! Οντως πολυ ομορφη κοπελα με gothic εμφανιση. Καλο το μασαζ που κανει δεν κανει τπτ μα τπτ παραπανω και δεν προσφερει κ ντουζ φευγεις απο εκει σαν λαδοποντικας
Καντηλανάφτης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 38
- Like
- 4.758
- Πόντοι
- 5.646
εγώ πιστεύω ότι κατάλαβε ότι με την χαμηλή τιμή θα τραβήξει πελάτες. Σωστή
Διαγραμμένο μέλος 140410
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2013
- Like
- 360
- Πόντοι
- 21
Καλημερα ,στειλτε κανα μασαζ να παω να κανω καταδρομικη..δεν γινεται να εχουμε μεινει 4-5 χρονια στα ιδια και τα ιδια.τα βαρεθηκε η ψυχη μου
veneto
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 78
- Like
- 1.355
- Πόντοι
- 6.195
εγώ πιστεύω ότι κατάλαβε ότι με την χαμηλή τιμή θα τραβήξει πελάτες. Σωστή
Άμα προσφέρει μόνο μασάζ , έχουν δημιουργηθεί δεκάδες σπίτια μόνο μασάζ με 15 - 20 ευρώ, χωρίς μπάνιο.
Ακόμα υπάρχουν και χώροι μασάζ με 25 - 35 ευρώ με μπάνιο π.χ. invoid spa.
Αν μιλάμε γα μόνο μασάζ , χωρίς φραπέδες και μπριζόλες.
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.979
- Πόντοι
- 1.706
Μη μου πεις ότι και αυτή κάνει αυστηρά και μόνο μασάζ !???!!!εδω κανείς?www.facebook.com
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις