δυστηχως μονο μεσογειων και εχει μονο μια μεγαλοκοπελαΣυναγωνιστές παίζει κανένα μασατζιδικο που παρεχει και εκτόνωση προς τα ανατολικά προάστια ;;; Μασατζιδικο όχι στούντιο .
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)
έχει σταματήσει , τουλάχιστον αυτό λέει , ίσως έχει κρατήσει κάποιους πελάτες επιλεκτικά.Λιούμπα... πρώτη φορά την είδα στο Βασίλη στο Μαρούσι. Πολύ καλή τότε. Γίναμε φίλοι την τιμούσα χρόνια. Είχα πάει και Νέα Σμύρνη στο ημιυπόγειο, έχω χάσει τηλέφωνα πια καθότι 5 χρόνια στα εξωτερικά...?
Αν το είχα θα την τιμούσα τώρα που θα έρθω για γιορτές
Για πιο λες όμως ;δυστηχως μονο μεσογειων και εχει μονο μια μεγαλοκοπελα
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
το πιο ,δηλωνει περισσοτερο,το ποιο ειναι η...αντωνυμια... ..φιλολογος δεν ειμαιΓια πιο λες όμως ;
Το πιο είναι ακλιτο ποσοτικό επίρρημα , ενώ το ποιο ερωτηματική αντωνυμία . Εγώ γράφω με φωνητική εντολή, εσύ όμως που με διορθώνεις να τα λες σωστά και ολοκληρωμένα φιλτατε.το πιο ,δηλωνει περισσοτερο,το ποιο ειναι η...αντωνυμια... ..φιλολογος δεν ειμαι
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
τωρα αν σου εγραφα και...ακλιτο ποσοτικο επιρρημα ,που να ηξερα αν θα καταλαβεις.. αλλα η φωνητικη εντολη,δεκτη..Το πιο είναι ακλιτο ποσοτικό επίρρημα , ενώ το ποιο ερωτηματική αντωνυμία . Εγώ γράφω με φωνητική εντολή, εσύ όμως που με διορθώνεις να τα λες σωστά και ολοκληρωμένα φιλτατε.
Θα καταλάβω μην ανησυχείς! Έχω πάει και εγώ σχολείο, απλά όσο προχωράει η τεχνολογία, δεν βλέπω να προχωράει και το κεφάλαιο φωνητικής που έχουν βάλει στα κινητά μας δυστυχώς. Κανονικά έπρεπε βάση της επόμενης λέξης να διορθώνει αυτόματα.... Αλλά ....τωρα αν σου εγραφα και...ακλιτο ποσοτικο επιρρημα ,που να ηξερα αν θα καταλαβεις.. αλλα η φωνητικη εντολη,δεκτη..
Bobbyράκος
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2021
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Κρίμα. Είναι άραγε στο ίδιο σπίτι το ημιυπόγειο στην Νέα Σμύρνη?έχει σταματήσει , τουλάχιστον αυτό λέει , ίσως έχει κρατήσει κάποιους πελάτες επιλεκτικά.
PA_2007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.645
- Πόντοι
- 456
κάναμε μάθημα γραμματικής,αλλά δεν πήρε απάντηση ο φίλος......η Αλίκη στον ΧολαργόΓια πιο λες όμως ;
Αλίκη
ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΨΗΛΗ ΞΑΝΘΙΑ ΜΕ ΑΨΟΓΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΟ SEX APPEAL. ΌΜΟΡΦΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΧΏΡΟΣ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΟΛΑΡΓΟΣ). 6980 - 986 . 721 ΟΧΙ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ 11.00 – 20.00
kanesex.com
αν ψάξεις πιο πίσω έχει αναφερθεί,σχόλια........ από μάπα μέχρι καλούτσικη,αν έρθεις μόνο με το μετρό,με αυτοκίνητο θα βρεις να παρκάρεις λίγο πιο κάτω από τον Υμηττό.
Πολυχρόνης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 43
- Like
- 4.560
- Πόντοι
- 5.646
κάναμε μάθημα γραμματικής,αλλά δεν πήρε απάντηση ο φίλος......η Αλίκη στον Χολαργό
Αλίκη
ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΨΗΛΗ ΞΑΝΘΙΑ ΜΕ ΑΨΟΓΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΟ SEX APPEAL. ΌΜΟΡΦΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΧΏΡΟΣ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΟΛΑΡΓΟΣ). 6980 - 986 . 721 ΟΧΙ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ 11.00 – 20.00kanesex.com
αν ψάξεις πιο πίσω έχει αναφερθεί,σχόλια........ από μάπα μέχρι καλούτσικη,αν έρθεις μόνο με το μετρό,με αυτοκίνητο θα βρεις να παρκάρεις λίγο πιο κάτω από τον Υμηττό.
Από τις παρουσίες εκεί είναι η καλύτερη
Aν δεν μιλαγε και τοσο πολυ θα ηταν ακομα καλυτερη .Από τις παρουσίες εκεί είναι η καλύτερη
giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.979
- Πόντοι
- 1.706
Αυτό ισχύει για πολλές..Aν δεν μιλαγε και τοσο πολυ θα ηταν ακομα καλυτερη .
Διαγραμμένο μέλος 190818
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2019
- Like
- 128
- Πόντοι
- 0
Τηλέφωνο Λιουμπα παρακαλώ;
Καλησπέρα φίλε μου. Αν έχεις το τηλέφωνο της Λιούμπα θα το εκτιμούσα πολύ να μου το έστελνες.Σ ευχαριστώ πολύ Καλές γιορτεςΛιούμπα... πρώτη φορά την είδα στο Βασίλη στο Μαρούσι. Πολύ καλή τότε. Γίναμε φίλοι την τιμούσα χρόνια. Είχα πάει και Νέα Σμύρνη στο ημιυπόγειο, έχω χάσει τηλέφωνα πια καθότι 5 χρόνια στα εξωτερικά...?
Αν το είχα θα την τιμούσα τώρα που θα έρθω για γιορτές
Bobbyράκος
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2021
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Μακάρι να το είχα. Έχω 5 χρόνια που έλειπα εξωτερικόΚαλησπέρα φίλε μου. Αν έχεις το τηλέφωνο της Λιούμπα θα το εκτιμούσα πολύ να μου το έστελνες.Σ ευχαριστώ πολύ Καλές γιορτες
Bobbyράκος
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2021
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Εγώ σε αυτό στη Μεσογείων έχω πετύχει 3 μεγαλοκοπέλες και η τρίτη ήταν η γνωστή ΑsianΓια πιο λες όμως ;
I saw an ad for this gal on instagram. How would you describe her? Good looking, good massage, good price ?
Athens Massage (@athensmassage3) • Instagram photos and videos
702 Followers, 3 Following, 12 Posts - See Instagram photos and videos from Athens Massage (@athensmassage3)
www.instagram.com
voxir
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2017
- Like
- 45
- Πόντοι
- 0
Εχεις τον αριθμο της?Μπήκε και η θεία Ελένη στο παλμαρε. Εξαιρετικό μασαζ και 2ο μερος, πολύ ευγενική καλοστεκουμενη GILF. Αξίζει κάθε ευρώ. Συστήνεται για τους λάτρεις του ειδους
SotirisCP3
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 889
- Πόντοι
- 81
Hey,I saw an ad for this gal on instagram. How would you describe her? Good looking, good massage, good price ?
Athens Massage (@athensmassage3) • Instagram photos and videos
702 Followers, 3 Following, 12 Posts - See Instagram photos and videos from Athens Massage (@athensmassage3)www.instagram.com
I was interested in that ad too, so i tried to contact them. Both the number and the email (on the site) redirects you to a place called "Massage in Athens" which is a legit site and has a variety of massage types. Probably you can get "stuff" if you book though, as the "likes" on Facebook are 100% man-made, haha
petroszzr
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2016
- Like
- 320
- Πόντοι
- 26
Eιναι στο ιδιο διαμερισμα μαζι με την λι απο κορεα.και οι 2 κανουν καλουτσικο μασαζ αλλα θα σου φανε τον χρονο.....λενε 45 λεπτα κ σε ξεπετανε στα 20 με 25......προσοχη!Εγώ σε αυτό στη Μεσογείων έχω πετύχει 3 μεγαλοκοπέλες και η τρίτη ήταν η γνωστή Αsian
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις