nikos_poly1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 265
- Πόντοι
- 21
Είχα ένα τηλέφωνο που τελειώνει σε 1503
Για στείλε αν μπορείςΚαλησπέρα θα μου στείλεις το τηλέφωνο?
Για στείλε πλζΕίχα ένα τηλέφωνο που τελειώνει σε 1503
Λιτσα είχα πάει πριν κάνα χρόνο και μου είπε εκτόνωση μόνο με το χέρι..Από μια αναζήτηση που έκανα πρόκειται για ναυάγιο ρωμαϊκής γαλέρας π. Χ. Που γράφει αισθητικός, μανικιούρ, πεντικιούρ κλπ. Και ότι κάτσει ???
Μπορείς να μου στείλεις τηλ;Λιτσα είχα πάει πριν κάνα χρόνο και μου είπε εκτόνωση μόνο με το χέρι..
Πήγα τύπε. Πολύ καλτ σκηνικό. Αμφιβόλου καθαριότητας. Δεν έκατσα έφυγα.Εγώ τις Λίτσας έχω ένα που τελειώνει σε 552,δεν ξέρω αν παιζει
Χαχαχα, συγγνώμη, μπερδεψα τα μπουτια μου με τις αγγελίες! Άλλο ήθελα να στείλω...Ρε συ @SotirisCP3 σοβαρά τώρα;;;
Έχω γράψει κριτική 2 σελίδες πίσω, στην οποία μου έχεις κάνει like
Μασέζ με δικό τους χώρο - Page 202 - bourdela.com forum
Άντε να δω τώρα τι ξέρετε για τις κοπέλες(1 έως 2 κοπελες μονο) που έχουν δικό τους χώρο μάσες πάντα.στα βόρεια νότια ανατολικά ή δυτικά πάντα μιλάμε για κοπέλες με δικό τους χώρο ΟΧΙ για μαγαζιά :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:www.bourdela.com
ποτε πηγες?προσφατα?Πήγα τύπε. Πολύ καλτ σκηνικό. Αμφιβόλου καθαριότητας. Δεν έκατσα έφυγα.
Ναιποτε πηγες?προσφατα?
χαλια πολλα...?ουτε για την καλτιλα?
Στα όρια..ρε φίλε το κρεβάτι είναι από ύφασμα και δεν παίζει να έχει καθαριστεί ποτέ. Σαν να σου κάνουν μασαζ σε κάθισμα λεωφορείου.χαλια πολλα...?ουτε για την καλτιλα?
Κανεις καμία πληροφορία;Φυσιοθεραπευτήρια
ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ έμπειρη, διπλωματούχος, αναλαμβάνει θεραπευτικό μασάζ, μυοχαλαρωτικό, 35€, λεμφικό 40€ και Αγιουρβέδα, στο χώρο της, περιοχές Αττι...www.xe.gr
Έχει χωθεί κανεις εδώ;
Υπήρχε μια άλλη κοπελιά σε αυτό το στενό... καμία σχέση με το άθλημα του μασάζ δεν είχε βέβαια... είχε κόκκινο μαλλί καρέ τσουπωτό σώμα και τεράστια βυζιά. Συστηνόταν ως Χριστίνα αν δεν κάνω λάθοςΣε μια λιτσα από θήρας... ξέρουμε κάτι;;;