ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 298
- Πόντοι
- 26
Σοκολάτα δηλαδή ;η μαρία απο νεα ιωνία ...
για όσους δεν ξέρουν είναι μαύρη και αρκετά γεμάτηη (μην πω πολύ)
Σοκολάτα δηλαδή ;η μαρία απο νεα ιωνία ...
για όσους δεν ξέρουν είναι μαύρη και αρκετά γεμάτηη (μην πω πολύ)
ναι Ναυαρινου .Μάλλον είναι το Ναυρίνου 14.
το "ακα" είναι μόνο στο κλαρίνο ? γιατί φτάσανε διάφοροι ψίθυροι στα αυτιά μου ..Ενα δίκαιο το έχεις, αλλά η θεία κάνει σόλο ακα κλαρίνο, καλό μασάζ, βέβαια δεν τραβάει όπως παλια στις υψηλές στροφες..
Δεν ξέρω τι ψυθιριζει ι καθένας..το "ακα" είναι μόνο στο κλαρίνο ? γιατί φτάσανε διάφοροι ψίθυροι στα αυτιά μου ..
(ξέρω ότι μας διαβάζει, παρεπιπτόντως ..)
Πίσσα..Σοκολάτα δηλαδή ;
Και από υπηρεσίες ; Τι λέει;Πίσσα..
Η αγαπητη θεια Ελενη περιοριζεται μονο στο ακα κλαρινο. Ο,τι αλλο ακουσεις ειναι λασπολογιες.το "ακα" είναι μόνο στο κλαρίνο ? γιατί φτάσανε διάφοροι ψίθυροι στα αυτιά μου ..
(ξέρω ότι μας διαβάζει, παρεπιπτόντως ..)
Σε ποια περιοχή είναι ο χώρος της;Και σε ποια τιμή το πρόγραμμα της;Δεν ξέρω τι ψυθιριζει ι καθένας..
Εγώ εγραψα για ακα κλαρίνο αντίστοιχα με την άλλη θεία που κάνει πλαστικο κλαρινο..
Αν διαβάζει ας αναβαθμιστεί σε μασάζ κ ας φέρει μια κορασίδα από το Βλαδιβοστόκ στο τσαρδι της..
Δεν με απασχολεί..Η αγαπητη θεια Ελενη περιοριζεται μονο στο ακα κλαρινο. Ο,τι αλλο ακουσεις ειναι λασπολογιες.
oui....Σοκολάτα δηλαδή ;
μετρια πράματα...κρατάτε τα λεφτά σας...Και από υπηρεσίες ; Τι λέει;
Προγράμματα θεραπευτικού μασάζ
ΜΑΣΕΖ Ελληνίδα προσφέρει προγράμματα θεραπευτικού μασάζ για ηρεμία, τόνωση, ξεκούραση και απαλλαγή άγχους, τιμή 50€, 10.00-21.00www.xe.gr
Γνωρίζει κανείς?
Καλησπέρα θα μου στείλεις το τηλέφωνο?Εχω παει 2 φορες στην κυρια , εναι στο σαλονι του σπιτιου της το μασαζοκρεβατο της καθαρος χωρος και η ιδια 60αρα διατηρημενη δεκτικη στα παζαρια ,την πρωτη πληρωσα 25 ευρω και μετα ενα συμπαθητικο καυλωτικο αν και βιαστικο καπως μασαζ , αρχισε το χαιδεμα στα επιμαχα σημεια της εσπρωξα το κεφαλι και τον πηρε στο στομα , μια χαρα .την επομενη φορα μου εκανε μασαζ αφου την εγδυσα τελειως ξεκινησε μασαζ ενω την δακτυλιαζα μπρος - πισω χωρις διαναρτυριες της αφου με εφτιαξε με πιπουλα της ζτητσα καποτα και πισωκολητο .ΣΥΝΟΛΟ 20 ΕΥΡΩ .Δεν ξαναπηγα λογω αποστασης Νομιζω οτι εχω το τηλεφωνο της οποιος ενδιαφερεται με πμ
Σε ποια αναφέρεται ο φίλος?Καλησπέρα θα μου στείλεις το τηλέφωνο?
Στην λιούμπα νέα ΣμύρνηΣε ποια αναφέρεται ο φίλος?
Σε μια λιτσα από θήρας... ξέρουμε κάτι;;;Σε ποια αναφέρεται ο φίλος?
Από μια αναζήτηση που έκανα πρόκειται για ναυάγιο ρωμαϊκής γαλέρας π. Χ. Που γράφει αισθητικός, μανικιούρ, πεντικιούρ κλπ. Και ότι κάτσει ???Σε μια λιτσα από θήρας... ξέρουμε κάτι;;;