Επειδή έκανα τη μαλακία και πήγα θα σας μεταφέρω τις εντυπώσεις από την επίσκεψη της παραπάνω αγγελίας.
Πρόκειται για μια γυναίκα ηλικίας κοντά στα 50-55. Βρίσκεται σε διαμέρισμα κοντά στο μετρό Αργυρούπολης.
Στο θέμα της επικοινωνίας.. Είναι φιλική , σου εξηγεί από την αρχή τι κάνει και τι δεν κάνει ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. Μέχρι να φτάσω με είχε πάρει δύο φορές τηλέφωνο. Τη μια για να κάνει επιβεβαίωση στο ραντεβού και την άλλη για να με ρωτήσει που βρίσκομαι επειδή λόγω κίνησης είχα αργήσει . Οπότε όσοι είστε παντρεμένοι δεσμευμένοι, να έχετε το ΝΟΥ σας.
Χώρος και παροχή υπηρεσιών.
Δεν υπάρχει μασαζοκρέβατο, ξαπλώνεις στο διπλό κρεβάτι της κρεβατοκάμαρας που είναι στρωμένο με μια πετσέτα. Που είναι αμφιβόλου καθαριότητας.
Το διαμέρισμα είναι σε μια πολυκατοικία δεκαετίας του 80 , μικρό και παλιό.
Το μπάνιο εξίσου παλιό αλλά σε ανεκτή κατάσταση από θέμα καθαριότητας. Μου έφερε παντόφλες πλαστικές οι οποίες ήταν βρεγμένες το ίδιο και η πετσέτα για το μπάνιο που μου έδωσε ήταν και αυτή χρησιμοποιημένη και ελαφρώς νωπή. Ευτυχώς βρήκα μια στεγνή μέσα στο μπάνιο και έκανα τη δουλειά μου.
Ζητάει να την προπληρώσεις. Το λάδι του μασάζ, ήταν σε γυάλινη συσκευασία γνωστής εταιρείας αλλά το περιεχόμενο αμφιβόλου ποιότητας. Τουλάχιστον ήταν άοσμο. Δεν άφηνε αυτή την ενοχλητική μυρωδιά που αφήνουν άλλα λάδια.
Μασάζ της πλάκας. Ξεκινάει με δυνατό μασάζ στην πλάτη αλλά χωρίς τεχνική με αποτέλεσμα στο δεκάλεπτο να έχει κουραστεί και απλά συνεχίζει να σε πασαλείβει με λάδι πηγαίνοντας από το ένα σημείο στο άλλο ακανόνιστα. Δηλαδή εκεί που κάνει την πλάτη πετάγεται στα πόδια μετά πάλι στην πλάτη, όπου βρει δηλαδή. Τουλάχιστον περνάει από τα επίμαχα σημεία και σε κρατάει καυλωμένο κατά τη διάρκεια του μασάζ.
Μετά από 15 λεπτά πασαλείμματος σου ζητάει να γυρίσεις. Και συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο και στο μπροστινό μέρος του σώματος το πασάλειμμα.
Στο φραπέ τουλάχιστον ασχολείται λίγο παραπάνω.. παίζει με μπαλάκια, χαϊδεύει περιμετρικά την κωλότρυπα αλλά δεν βάζει δάχτυλο όμως, οπότε όσοι γουστάρετε δάχτυλο θα απογοητευτείτε.
Μόλις χύσεις σε παρατάει και φεύγει. Δεν ασχολείται να σε καθαρίσει λίγο όπως κάνουν μερικές άλλες.
Κατά τη διάρκεια του μασάζ μένει με τα εσώρουχα και στο β' γύρο βγάζει το σουτιέν . Αφήνει να χουφτώσεις βυζιά (2αρια αλλά στητά και σφιχτά) και να χαϊδέψεις μουνί πάνω από το εσώρουχο.
Επίσης φοβάται πολύ για τον κορωνοϊό. Αν και εμβολιασμένη (δείχνει πιστοποιητικό αν της το ζητήσεις) φοράει μάσκα καθ' όλη την ώρα της συνεύρεσης και σε υποχρεώνει να τη φοράς και εσύ.
Εχει καλό σώμα, αδύνατη και καλλίγραμμη, προφανώς γυμναζόταν στα νιάτα της, αλλά από πρόσωπο.... χμμ.. ας πούμε ότι ο χρόνος έχει αφήσει τα σημάδια του. Είναι "σπασμένο".
Αν θα ξαναπήγαινα;; Όχι. Το λυπήθηκα το 50άρικο. Την επέλεξα για το κασκαντεριλίκι, γιατί είχα δουλειές εκεί κοντά στην περιοχή οπότε με βόλευε πάρα πολύ και ήμουν "φορτωμένος".
Αλλά δε θα το ξαναέκανα για τα 50€ που ζητάει. Για λιγότερα ναι. Δεν ξέρει μασάζ και δεν τηρεί το χρόνο . Σου λέει για μια ώρα πρόγραμμα , ωστόσο εγώ έκανα μια ώρα από την ώρα που χτύπησα το κουδούνι μέχρι που ξαναβγήκα από την εξώπορτα για να φύγω.
Αυτά τα ολίγα, ελπίζω να βοήθησα. Αν έχω ξεχάσει κάτι ή θέλετε να ρωτήσετε κάτι άλλο γράψτε στα σχόλια από κάτω.