Ωραίος.καταλαβαΠάντως οι φωτογραφίες πρέπει να είναι ψεύτικες.
Παίζουν και αλλού. Π.χ.:
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ωραίος.καταλαβαΠάντως οι φωτογραφίες πρέπει να είναι ψεύτικες.
Παίζουν και αλλού. Π.χ.:
Η Αλίκη δουλεύει μέχρι τις 6μμ αυστηρά ίσως γι αυτό δεν απαντάει στο τηλέφωνο! Κατά τα λοιπά, έχω νομίζω ξαναγράψει, εξαιρετική εμφάνιση και συμπεριφορά, θυμάται τις προτιμήσεις του επισκέπτη, ΠΟΛΥ καθαρή (σημαντικό τις μέρες μας), θέλει όμως και ωραίο τρόπο να ζητήσεις αυτά που θέλεις χωρίς εξασφάλιση οτι θα στα προσφέρει αν δεν της πολυαρέσει!έχεις απόλυτο δίκιο!
αλλοι λενε ναι αλλοι οχι,τα γουστα διαφερουν. εγω ειχα περασει καλα προσωπικα,θα ξαναπηγαινα αλλα ειναι πολυ μακρια.Καλησπέρα Βίκυ στεφάνια αξίζει?
αυτό ακριβώς!!!αλλοι λενε ναι αλλοι οχι,τα γουστα διαφερουν. εγω ειχα περασει καλα προσωπικα,θα ξαναπηγαινα αλλα ειναι πολυ μακρια.
Τι κολλημα εχεις φαει ρε τυπε?Κανει καλο μασαζ οταν αρχισει και μιλαει αρχιζουν τα προβληματα
Εχει κομπλεξ επειδη ειναι πορνη .
Δηλαδη της λες οτι θες πιπα και σου λεει λεγεται στοματικο .
Και σου λεει για μενα εχει σημασια πως θα μου ζητησεις κατι λες και ειναι υποψηφια γκομενα μου αμα ειναι να ερθω να πληρωσω για να μου κανει υποδειξεις παω αλλου και ξαναλεω στο μασαζ ειναι πολυ καλη οταν της λες παρτα στομα και βαζει τα χειλια της διπλα στη πουτσα και στον παιζει ειναι καπως αυτα
πολυ σωστη τοποθετηση!Εντάξει ρε συ Ερρίκο. Επειδή είναι πόρνη δεν σημαίνει ότι πρέπει να μιλάμε έτσι. Παρ' τον στο στόμα, πάρε μου πίπα κλπ. Απαιτείται κι ένας στοιχειώδης σεβασμός.
Πολύ μακριάαυτό ακριβώς!!!
θα χρεωνουν το Dirty talking εξτρα σε λίγοΕντάξει ρε συ Ερρίκο. Επειδή είναι πόρνη δεν σημαίνει ότι πρέπει να μιλάμε έτσι. Παρ' τον στο στόμα, πάρε μου πίπα κλπ. Απαιτείται κι ένας στοιχειώδης σεβασμός.
Καλο ακουγετε απο περιγραφη μια εκτονωση ειναι η μπορεις και δευτερηΤΙΡ: Το αφήνεις από τη μεριά της Σιβιτανιδείου που έχει εύκολο πάρκινγκ και το κόβεις με τα πόδια... 10 λεπτά ποδαρόδρομος είναι.
Μη λες τετοια θα παρεξηγηθουν οι αγαπουληδες που πανε με σεβασμο αυτοι οταν καυλωνουν μιλανε με την αγια γραφη μαλλονΡε σεις πάτε καλά?
Θα ντραπώ σε γυναίκα που κάνω sex, να της μιλήσω βρώμικα ή θα ντραπεί εκείνη να κάνει το ίδιο?
Σας σέβομαι όλους που φέρατε αντιρρήσεις αλλά ο ερικός έχει δίκιο!
Ανάλογα την περίσταση βέβαια το πάρτον στο στόμα σου δεν είναι κάτι μεμπτό!
Πραγματικά σε λίγο θα μας χρεώνουν και extra dirty talking.
την μειώνει να την αποκαλείς πόρνη αλλά δεν την μειώνει να δουλεύει ώς πόρνη?Αν η κοπελα δεν θελει να της μιλας ετσι τοτε θα την λεμε πορνη στο φορουμ μεχρι να σβησει ο ηλιος?
Δεν ξαναπας στην κοπελα και τελειωνει η ιστορια ,αυτο με τον ερρικο εχει γινει εμμονη.
την μειώνει να την αποκαλείς πόρνη αλλά δεν την μειώνει να δουλεύει ώς πόρνη?
Κάτι έχετε χάσει εδώ
η προσωπικη μου εμπειρια ειναι που λες για εμμονη αυτη που της την ειπα οταν απο 50 με πιπα και μασαζ ζηταγε 70Αν η κοπελα δεν θελει να της μιλας ετσι τοτε θα την λεμε πορνη στο φορουμ μεχρι να σβησει ο ηλιος?
Δεν ξαναπας στην κοπελα και τελειωνει η ιστορια ,αυτο με τον ερρικο εχει γινει εμμονη.
τη πηρε φιλος με μετριες εντυπωσειςΣυναγωνιστες, Εμπειριες με τη συγκεκριμενη? Γνωστη και ως ΛΙ Κορεατισσα?
Μασάζ προστάτη & ΚΙΝΚΥ παιχνίδια ΑΠΟ 50 Ευρώ
Είμαι η ΛΙ από Κορέα με Αριστοκρατική μορφή, δροσερή με πλούσιες καμπύλες. Κάλεσε με στο 6907 491 508 ή στο 6949 277 861 και έλα στο χώρο μου για μια υπέροχη συντροφιά, να κάνουμε ωραίο μασάζ, Tandra, Body to Body, εκτόνωση αλλά και πολλά άλλα πονηρά που θα σου τα πω από το τηλέφωνο και θα σε...kanesex.com