Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (3 μέλη και 49 επισκέπτες)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
εχω την διάθεση να πάω να κάνω μια καταδρομική
ελπίζω να μην φάω ξενέρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είσαι μαχίμι και έμπειρος εσύ!
Θα ανταπεξέλθεις! :)

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.395
Πόντοι
7.135
απο εσένα δεν θα ζητήσω να γράψεις γιατί ούτως η άλλως θα το κάνεις!
Προχώρα και να περάσεις όμορφα!
μου ανέφερε στο τηλέφωνο οτι είναι ψηλή με κοντά μαλιά
και εγω ψηλός είμαι της λέω
κατι μου θυμίζει αυτο

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.551
Πόντοι
2.256
και εμένα θα μου λείψετε απο εδω οχι ωμός απο τος χορούς. αγαπουλιδες οταν ερχεστε και πουλάτε αγαπες,, και ερωτες, Γιατί οταν φεύγετε γελανε μαζι σας,ολες εχουν σχέσει. ξερω τι λεω οχι αλλα να προσέχετε
Ειλικρινά δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω με τον άθλιο τρόπο που χειρίζεσαι το γραπτό λόγο ή να κλάψω αντιλαμβανόμενος το επίπεδο αναλφαβητισμού σου.
Αν είσαι κανένας αλβανο-πακιστανάκος οκ δικαιολογείσαι , δεν είναι μητρική σου γλώσσα. Αν όμως είσαι Έλληνας τότε θα πρέπει να ντρέπεσαι και θα σου δώσω μια συμβουλή : "Κόψε λίγο τα μασάζ και με τα λεφτά αυτά, αγόρασε βιβλία να διαβάσεις για να μορφωθείς"

Όσο για τις σχέσεις (ααααααν έχουν) των κοριτσιών που κάνουν μασάζ πραγματικά είναι για λύπηση. Ξέρεις τι είναι να σου γαμάνε τη γκόμενα τόσοι άντρες κάθε μέρα; Αν γελάνε αυτές μια φορά εμείς γελάμε δέκα.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.100
Πόντοι
5.006
Ειλικρινά δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω με τον άθλιο τρόπο που χειρίζεσαι το γραπτό λόγο ή να κλάψω αντιλαμβανόμενος το επίπεδο αναλφαβητισμού σου.
Αν είσαι κανένας αλβανο-πακιστανάκος οκ δικαιολογείσαι , δεν είναι μητρική σου γλώσσα. Αν όμως είσαι Έλληνας τότε θα πρέπει να ντρέπεσαι και θα σου δώσω μια συμβουλή : "Κόψε λίγο τα μασάζ και με τα λεφτά αυτά, αγόρασε βιβλία να διαβάσεις για να μορφωθείς"

Όσο για τις σχέσεις (ααααααν έχουν) των κοριτσιών που κάνουν μασάζ πραγματικά είναι για λύπηση. Ξέρεις τι είναι να σου γαμάνε τη γκόμενα τόσοι άντρες κάθε μέρα; Αν γελάνε αυτές μια φορά εμείς γελάμε δέκα.
Μπορεί να έχει βγάλει το κρυφό σχολειό.

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.551
Πόντοι
2.256

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.551
Πόντοι
2.256
η καταδρομικη εγινε λεπτομερειες αργότερα
παντως δεν
Επειδή διάβασα με ποια έκλεισες ραντεβού, όντως είσαι μεγάλος κασκαντέρ και δεν έχεις άδικα τον τίτλο του σεβαστού στο avatar

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.647
Πόντοι
1.436
Ρε παιδιά δεν υπάρχει καμία που να δουλεύει μετά τις 12 τα μεσάνυχτα?

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.551
Πόντοι
2.256
Ρε παιδιά δεν υπάρχει καμία που να δουλεύει μετά τις 12 τα μεσάνυχτα?
Σε ανεξάρτητη δεν νομίζω να βρεις κάποια, εκτός αν μιλήσετε στο τηλέφωνο και το συμφωνήσετε με το ανάλογο αντίτιμο φυσικά. Τα γραφεία όμως προσφέρουν μεταμεσονύκτιες υπηρεσίες.

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.647
Πόντοι
1.436
Σε ανεξάρτητη δεν νομίζω να βρεις κάποια, εκτός αν μιλήσετε στο τηλέφωνο και το συμφωνήσετε με το ανάλογο αντίτιμο φυσικά. Τα γραφεία όμως προσφέρουν μεταμεσονύκτιες υπηρεσίες.
Οκ ευχαριστώ πολυ

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.551
Πόντοι
2.256
Παρακαλώ vais77, μακάρι να μπορούσα να προσφέρω μεγαλύτερη βοήθεια. Ελπίζω ότι κάποιος θα γνωρίζει κάτι παραπάνω από μένα για να σου προτείνει.

• Like
Αντιδράσεις: vais77

xratsas

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Κριτικές
18
Like
1.926
Πόντοι
1.191
Δεν εχω καταλάβει ακόμη τιποτα εδω σε χώρο δικό τους μονο στεφανια άλικη Ελένη που ζηταν το τηλέφωνο μια φωτεινή διαφήμιση τους κανετε και οποία δεν γουστάρετε την κράζετε.Μάλλον θα αποχωρήσω απο την σελίδα
η ελενη που λες που βρισκεται?

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.551
Πόντοι
2.256
η ελενη που λες που βρισκεται?
Πιθανολογώ ότι αναφέρεται στην γιαγιά Ελένη, πάλαι ποτέ μεγάλο όνομα στο χώρο του μασάζ, η οποία έχει δικό της χώρο στην Καλλιθέα και ζητάνε σωρηδόν το τηλέφωνό της

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.495
Πόντοι
456
Πιθανολογώ ότι αναφέρεται στην γιαγιά Ελένη, πάλαι ποτέ μεγάλο όνομα στο χώρο του μασάζ, η οποία έχει δικό της χώρο στην Καλλιθέα και ζητάνε σωρηδόν το τηλέφωνό της
Θα μπορούσα να έχω και εγώ το τηλ. Της κας Ελένης?????????????

Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
360
Πόντοι
21
Παρακαλώ vais77, μακάρι να μπορούσα να προσφέρω μεγαλύτερη βοήθεια. Ελπίζω ότι κάποιος θα γνωρίζει κάτι παραπάνω από μένα για να σου προτείνει.
Εγω θυμαμαι μονο την Βικυ Στεφανια να κανει κ σχετικα αργα αλλα σε φαση 11-12 οχι πιο αργα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom