You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)
Εγώ τίποτα?Μπορείς να το στείλεις και σε μένα?
erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.188
- Πόντοι
- 1.336
Πόσα ξέρεις!!!?? Πόσα ξέρεις!!??ΤΙΡ: Το αφήνεις από τη μεριά της Σιβιτανιδείου που έχει εύκολο πάρκινγκ και το κόβεις με τα πόδια... 10 λεπτά ποδαρόδρομος είναι.
ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 46
- Like
- 4.263
- Πόντοι
- 5.595
Σε ολους τις ιδιες μαλακιες ελεγε...Εμενα μου λεγε οτι γραφω fake κριτικες οταν της ειπα οτι ολοι ερχονται επειδη εχεις και σεξ στο μενου χαχαχχαχχα
Και ηθελε απο μασαζ πιπα απ τα 50
Στα 70
Σεν εχεις ερθει 2 χρονια και τετοιες μλκς και εσβηνε τα μυνηματα στο viber αν στραβωνεις με ενα πελατη στραβωνεις δεν τον παιρνεις
Οχι να ζητας 70 γνησιο αρπαχτικο
Εγω επειδη της ειχα κανει μια φιλικη παρατηρηση οτι ειναι κρυος ο χωρος της..μου ελεγε κατι παπαριες για παζαρια κλπ.. για να γυρισει την κουβεντα... οτι να ναι...
Αλλα τι περιμενεις απο κοπελα... που κανει σεξ επι χρημασι.. κ δεν παραδεχεται οτι ειναι πουτανα...!!! αλλα λεει οτι ειναι ''ιέρεια του σεξ''...!!!!
Είναι η Ειρήνη που δούλευε στη Φραντζή 4 και ποιο παλιά στη οδος Καλλιρόης διπλά στο βενζινάδικο δεν θυμάμαι νουμερο και δεν ξέρω αν δουλεύειλίγες σελίδες πίσω
έκλεισα για τέταρτη ραντεβού θα εχετε ενημέρωση
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
αν και δεν κατανόησα το νόημα αυτών που έγραψες,να ξέρεις ότι αποχωρήσεις δεν αποχωρήσεις δεν θα χάσει η Βενετιά βελόνι!θα αποχωρήσω απο την σελίδα
Δεν εχω καταλάβει ακόμη τιποτα εδω σε χώρο δικό τους μονο στεφανια άλικη Ελένη που ζηταν το τηλέφωνο μια φωτεινή διαφήμιση τους κανετε και οποία δεν γουστάρετε την κράζετε.Μάλλον θα αποχωρήσω απο την σελίδα
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 4.280
Nαι αστην να τραγουδαει το γιουβαρλάκι με ποδιαΣε ολους τις ιδιες μαλακιες ελεγε...
Εγω επειδη της ειχα κανει μια φιλικη παρατηρηση οτι ειναι κρυος ο χωρος της..μου ελεγε κατι παπαριες για παζαρια κλπ.. για να γυρισει την κουβεντα... οτι να ναι...
Αλλα τι περιμενεις απο κοπελα... που κανει σεξ επι χρημασι.. κ δεν παραδεχεται οτι ειναι πουτανα...!!! αλλα λεει οτι ειναι ''ιέρεια του σεξ''...!!!!
christos1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2015
- Like
- 277
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα φίλε μου μήπως υπάρχει τηλέφωνο για επικοινωνία ή μόνο μέσω Instagram τις έχω στείλει μήνυμα αλλά όπως είπες δεν απαντάει κ σε ποια περιοχή βρίσκεται ευχαριστώ30€ από εμένα αν σου απαντήσει το ψώνιο.
Μας πετάει έξω τα βυζόμπαλα συνέχεια αλλά κάνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μασάζ!!!
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 4.280
Δεν κανει τιποτα εξτρα τσαμπα κοποςΚαλησπέρα φίλε μου μήπως υπάρχει τηλέφωνο για επικοινωνία ή μόνο μέσω Instagram τις έχω στείλει μήνυμα αλλά όπως είπες δεν απαντάει κ σε ποια περιοχή βρίσκεται ευχαριστώ
Δ
Διαγραμμένο μέλος 171204
Επισκέπτης
Αυτό είναι λίγο πρόβλημα για τις σκέψεις μας φίλε και φίλοι !αυτο ακριβώς ηθελα να γράψω χθες αλλά σκέφτηκα ότι θα μου την πέσουν οι αγαπούληδες της Στεφανίας και θα με κατασπαράξουν
Εφόσον έχουμε δοκιμάσει το κάθε κορίτσι και τις υπηρεσίες που προσφέρει και εμείς απολαμβάνουμε ,έχουμε κάθε δικαίωμα να καταθέσουμε την εμπειρία και την γνώμη μας για αυτήν . Δεν πρέπει να κρατιόμαστε μήπως και κάποιους στενοχωρήσουμε ή κάποιος δυσανασχετήσει ή διαφωνήσει με τα γραφόμενα μας.
Βέβαια πρέπει να κρατάμε μία επιφύλαξη μήπως περιμέναμε κάτι περισσότερο και δεν πήραμε ή δεν υπήρξε για κάποιο λόγο η απαραίτητη χημεία .
Και στο κάτω κάτω ακόμα δημοκρατία έχουμε με ελευθερία λόγου και πράξεων
christos1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2015
- Like
- 277
- Πόντοι
- 21
Σ ευχαριστώ για την απάντηση σου αν κάνει καλό μασαζ κ από μια όμορφη κοπέλα δεν πειράζει αν δεν κάνει τίποτα επιπλέονΔεν κανει τιποτα εξτρα τσαμπα κοπος
Διαγραμμένο μέλος 140410
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2013
- Like
- 360
- Πόντοι
- 21
Δοκιμη πρωτη φορα και τελευταια σε Αλικη απο Χολαργο ,Καλο κοριτσι ,εποικινωνιακο αλλα μασαζ κατω απο το μηδεν και απο υπηρεσιες μου ειπε πως κερναει μονο φραπεδια ,που να ηξερε..τεσπα δεν ασχοληθηκα και εγω παραπανω να πω την αληθεια γτ δεν μου αρεσε απο κοντα ουτε το σωμα ουτε η μουρη .εδωσα 60 και εφυγα . κακη δοκιμη για μενα, παμε για αλλα
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
οι διαφημίσεις θέλουν φως και τα μασαζ σκοτάδια χαχαχαμια φωτεινή διαφήμιση
Να αποχωρήσεις. Με το ζόρι δεν κρατάμε κανέναν. Θα μας λείψεις αλλα τουλάχιστον θα μας μείνει η πλούσια παρακαταθήκη με τις πολλές κριτικές σου για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοιΔεν εχω καταλάβει ακόμη τιποτα εδω σε χώρο δικό τους μονο στεφανια άλικη Ελένη που ζηταν το τηλέφωνο μια φωτεινή διαφήμιση τους κανετε και οποία δεν γουστάρετε την κράζετε.Μάλλον θα αποχωρήσω απο την σελίδα
και εμένα θα μου λείψετε απο εδω οχι ωμός απο τος χορούς. αγαπουλιδες οταν ερχεστε και πουλάτε αγαπες,, και ερωτες, Γιατί οταν φεύγετε γελανε μαζι σας,ολες εχουν σχέσει. ξερω τι λεω οχι αλλα να προσέχετεοι διαφημίσεις θέλουν φως και τα μασαζ σκοτάδια χαχαχα
Να αποχωρήσεις. Με το ζόρι δεν κρατάμε κανέναν. Θα μας λείψεις αλλα τουλάχιστον θα μας μείνει η πλούσια παρακαταθήκη με τις πολλές κριτικές σου για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι
Intruder1980
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Like
- 2.063
- Πόντοι
- 441
Μασάζ έγραψα κι εγώ πιό πάνω ότι ήταν ανύπαρκτο (απλό χάιδεμα) αλλά το μόνο φραπέ μου φαίνεται περίεργο.Δοκιμη πρωτη φορα και τελευταια σε Αλικη απο Χολαργο ,Καλο κοριτσι ,εποικινωνιακο αλλα μασαζ κατω απο το μηδεν και απο υπηρεσιες μου ειπε πως κερναει μονο φραπεδια ,που να ηξερε..τεσπα δεν ασχοληθηκα και εγω παραπανω να πω την αληθεια γτ δεν μου αρεσε απο κοντα ουτε το σωμα ουτε η μουρη .εδωσα 60 και εφυγα . κακη δοκιμη για μενα, παμε για αλλα
Εμένα από μόνη της άρχισε στοματικό χωρίς προφ και όταν της είπα ότι δε θέλω σεξ αλλά θα τελειώσω με στόμα μου «την είπε» για χαβαλέ του στυλ μπα μόνο εσύ θα ικανοποιηθείς;
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
τύπε το να κρεμάς ταμπέλες στα μέλη είναι το μόνο εύκολο.και εμένα θα μου λείψετε απο εδω οχι ωμός απο τος χορούς. αγαπουλιδες οταν ερχεστε και πουλάτε αγαπες,, και ερωτες, Γιατί οταν φεύγετε γελανε μαζι σας,ολες εχουν σχέσει. ξερω τι λεω οχι αλλα να προσέχετε
όταν δε η συμβολή σου εδώ μέσα είναι μηδενική καταντάει αστείο!
Ακόμα περιμένω να μας ενημερώσεις......
στη πλατεία Κύπρου διάβασα οτι άνοιξε ενας καινούργιος χορός κάποιος φιλος που το πήγε δεν δίνει συγκεκριμένα.Τέταρτη θα έχετε ενημερώσει εκτός κάποιος γνωρίζει καλο θα ηταν να ενημερώσει
Το να ανακοινώνει ένα μέλος σαν εσένα ότι θα αποχωρήσει, όπως σου έγραψα δεν χάσει η Βενετιά βελόνι.λίγες σελίδες πίσω
έκλεισα για τέταρτη ραντεβού θα εχετε ενημέρωση
Είτε είσαι είτε όχι το ίδιο μας κάνει και αυτό αφορά όλους(και εμένα)
Στο καλό λοιπόν!
Oletiras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2017
- Like
- 3.879
- Πόντοι
- 456
Εμένα θα μου λείψει η λογοτεχνική νότα που έδινες στο φόρουμκαι εμένα θα μου λείψετε απο εδω οχι ωμός απο τος χορούς. αγαπουλιδες οταν ερχεστε και πουλάτε αγαπες,, και ερωτες, Γιατί οταν φεύγετε γελανε μαζι σας,ολες εχουν σχέσει. ξερω τι λεω οχι αλλα να προσέχετε
εχω την διάθεση να πάω να κάνω μια καταδρομικήΔηλαδη 60€ θέλει η γρια, εξηντα βαλε λεω γω αν κρινω απο τις φωτο, με πεσμενο βυζι και βρωμιαρα για να γαμισουμε στα σεντονια του προηγούμενου... Αι στα γριαδια..... Ρε ξυπνατε ρε!!! αυτες θα επρεπε να μας πληρωνουν για να τις γαμίσουμε......
ελπίζω να μην φάω ξενέρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
26 ΧΡΟΝΗ ΙΣΠΑΝΙΔΑ ΚΑΛΛΟΝΗ ΜΑΙΡΑ 6942448435
Ισπανίδα Μάιρα 26χρονο πιπίνι έτοιμη να σου χαρίσω την ηδονή και το δυνατό σεξ που ψάχνεις.Σε περιμένω στο διαμέρισμά μου,με διακριτικότητα και εχεμύθεια.Το δωράκι μου εΊναι 60€.Δουλεύω από το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ.Απαντώ μόνο σε κλήσεις από κινητό,ΟΧΙ SMS ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙΣ.ΜΑΙΡΑ 6942448435
kanesex.com
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 21