Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280
Επειδη εχει κλειδωθει το θρεντ του μαρνης 28 εχει παει εκει η λειλα απο
Λαγουμτζη σαν αντελαπο υπηρεσιες
Τι λεει καλη ; Ρωσσιδα ειναι ;

erethis72

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Οκτ 2017
Κριτικές
6
Like
7.228
Πόντοι
1.336

Ξέρει κανείς κάτι για τις παραπάνω??

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.543
Πόντοι
2.256
Εγώ δεν τις ξέρω, αλλά μόνο και μόνο που η δεύτερη βάζει ψεύτικη φωτογραφία στην αγγελία, τής ρίχνω άκυρο από τα αποδυτήρια.

lnotou

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2005
Like
83
Πόντοι
0

Ξέρει κανείς κάτι για τις παραπάνω?
Πήγα εγώ στην πρώτη κυρία..
Πρόγραμμα επιλέγεις εσύ τι θες...έμεινα ικανοποιημένος γιατί είναι ευχάριστος άνθρωπος και οι υπηρεσίες της είναι οκ...αυτό άλλωστε ψάχνουμε εδώ μέσα....

Akatergastos Outlaw

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
5
Like
952
Πόντοι
81
Πήγα εγώ στην πρώτη κυρία..
Πρόγραμμα επιλέγεις εσύ τι θες...έμεινα ικανοποιημένος γιατί είναι ευχάριστος άνθρωπος και οι υπηρεσίες της είναι οκ...αυτό άλλωστε ψάχνουμε εδώ μέσα....
Περισσότερες πληροφορίες; μπανιο; πετσετες; μασαζ; πόσες εκτονωσεις; ως που φτάνει; χρήματα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

lnotou

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2005
Like
83
Πόντοι
0
Μπάνιο καθαριότητα πετσέτες όλα κομπλέ....τώρα στα υπόλοιπα εσείς θα δείτε τι θέλετε να κάνετε...εγώ δεν έκανα μασάζ αλλά τα υπόλοιπα...καλύτερα είναι να σας τα πει η κοπέλα

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.543
Πόντοι
2.256
Μπάνιο καθαριότητα πετσέτες όλα κομπλέ....τώρα στα υπόλοιπα εσείς θα δείτε τι θέλετε να κάνετε...εγώ δεν έκανα μασάζ αλλά τα υπόλοιπα...καλύτερα είναι να σας τα πει η κοπέλα

Πρόγραμμα επιλέγεις εσύ τι θες...έμεινα ικανοποιημένος γιατί είναι ευχάριστος άνθρωπος και οι υπηρεσίες της είναι οκ...
Τώρα εσύ αυτό το λες ενημέρωση; "Πήγα και όλα κομπλέ γιατί είναι ευχάριστος άνθρωπος αν θέλετε λεπτομέρειες ρωτήστε την ίδια;"

Ευχαριστώ τα παιδιά για τις κριτικές που ανεβάζουν και έτσι λίγο πηγαίνουμε στα ραντεβού μας πιο σίγουροι για το τι θα συναντήσουμε και τι υπηρεσίες θα δεχθούμε...
Ευτυχώς που είναι και αυτά τα παιδιά που γράφουν κριτικές , γιατί αν έγραφαν όλοι κριτικές όπως εσύ, δε θα γνωρίζαμε τίποτα.
Πάντως έχεις χιούμορ ρε μπαγάσα. Όταν είδα αυτή την απάντησή σου σε άλλο thread έκλαψα από τα γέλια,.

Τελευταία τροποποίηση:

erethis72

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Οκτ 2017
Κριτικές
6
Like
7.228
Πόντοι
1.336
ρε φίλε, δε ζητήσαμε ούτε το ΑΦΜ σου, ούτε το εκκαθαριστικό της εφορίας. Ζητήσαμε μια κριτικούλα για να ξέρουμε αν θα πάμε που την έχουμε βάλει στο μάτι. Αν μου πεις ότι πήγε 100 ευρώ το σύνολο, ποιος ο λόγος να την πάρω τηλέφωνο και να τη ρωτήσω τι και που, αφου θα πάει άκλαυτη.
Δώσε 2-3 πληροφορίες παραπάνω. Δεν κοστίζουν τίποτε εξάλλου...

Εγγρ.
2 Φεβ 2021
Κριτικές
1
Like
557
Πόντοι
21
ρε φίλε, δε ζητήσαμε ούτε το ΑΦΜ σου, ούτε το εκκαθαριστικό της εφορίας. Ζητήσαμε μια κριτικούλα για να ξέρουμε αν θα πάμε που την έχουμε βάλει στο μάτι. Αν μου πεις ότι πήγε 100 ευρώ το σύνολο, ποιος ο λόγος να την πάρω τηλέφωνο και να τη ρωτήσω τι και που, αφου θα πάει άκλαυτη.
Δώσε 2-3 πληροφορίες παραπάνω. Δεν κοστίζουν τίποτε εξάλλου...
Την πήρα τηλέφωνο πλ. Κύπρου Καλλιθέα 50 με 60 ανάλογα τι μασαζ θέλεις αν θα πάω θα ενημερώσω

erethis72

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Οκτ 2017
Κριτικές
6
Like
7.228
Πόντοι
1.336

nikos_poly1979

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
265
Πόντοι
21
Καλημέρα στην παρέα
Συνάντηση με την κυρία
Έχει χώρο στο Π.Φαληρο κοντά στην Παναγίτσα(Αχιλλέως)
Που ευχάριστη κ κοινωνική σε σημείο που πρέπει να την διακόψεις για να προχωρήσετε μέσα
Άνετο διαμέρισμα,καθαρό.
Στα του αγώνα γνωρίζει μασάζ κ μάλιστα δυνατό,σε χαλαρώνει πλήρως.
Ακολούθησε αγώνας που δεν είναι για πολύ δυνατούς ρυθμούς αλλασυμμετεχει.
Μια ώρα και κάτι η συνάντηση με κόστος 60€.

erethis72

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Οκτ 2017
Κριτικές
6
Like
7.228
Πόντοι
1.336
Καλημέρα στην παρέα
Συνάντηση με την κυρία
Έχει χώρο στο Π.Φαληρο κοντά στην Παναγίτσα(Αχιλλέως)
Που ευχάριστη κ κοινωνική σε σημείο που πρέπει να την διακόψεις για να προχωρήσετε μέσα
Άνετο διαμέρισμα,καθαρό.
Στα του αγώνα γνωρίζει μασάζ κ μάλιστα δυνατό,σε χαλαρώνει πλήρως.
Ακολούθησε αγώνας που δεν είναι για πολύ δυνατούς ρυθμούς αλλασυμμετεχει.
Μια ώρα και κάτι η συνάντηση με κόστος 60€.
η xenia που βάζει τη συγκεκριμένη αγγελία έχει πολλές αγγελίες (ακόμα και μία με trans) και αυτό με κάνει σκεπτικό! Δεν ξέρω αν έχω λάθος, αλλά κάτι με "κρατάει"

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.527
Πόντοι
41.813
ποια κοπελλα ρε τυπε?
που την ειδες την κοπελλα?
45αρα γραφει στην αγγελια κι αν προσθεσεις και τα καλοκαιρια που μαλλον τα εχει ξεχασει,φτανει και ξεπερναει τα ορια του γκιλφ.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.055
Πόντοι
5.006
η xenia που βάζει τη συγκεκριμένη αγγελία έχει πολλές αγγελίες (ακόμα και μία με trans) και αυτό με κάνει σκεπτικό! Δεν ξέρω αν έχω λάθος, αλλά κάτι με "κρατάει"
:confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ποια κοπελλα ρε τυπε?
που την ειδες την κοπελλα?
45αρα γραφει στην αγγελια κι αν προσθεσεις και τα καλοκαιρια που μαλλον τα εχει ξεχασει,φτανει και ξεπερναει τα ορια του γκιλφ.
:tooth:

Εγγρ.
3 Φεβ 2021
Like
85
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα, για μια Ελβίρα Τσενα που είναι στο Ελληνικό ξέρει κανείς κάτι; Τη ρώτησα στο τηλέφωνο για εκτόνωση, μου είπε όχι, πως προσπαθεί να το κρατήσει "καθαρό " χωρίς να εκνευριστεί και ήταν ευγενέστατη. Έχει κάποιος εμπειρία; Συναγωνιστής που πήγε έκανε μόνο μασαζ, αλλά βέβαια δεν ζήτησε εκτόνωση. Ανήκει στα δ

Παιδιά καλησπέρα, για μια Ελβίρα Τσενα που είναι στο Ελληνικό ξέρει κανείς κάτι; Τη ρώτησα στο τηλέφωνο για εκτόνωση, μου είπε όχι, πως προσπαθεί να το κρατήσει "καθαρό " χωρίς να εκνευριστεί και ήταν ευγενέστατη. Έχει κάποιος εμπειρία; Συναγωνιστής που πήγε έκανε μόνο μασαζ, αλλά βέβαια δεν ζήτησε εκτόνωση. Ανήκει στα δεν;
Καλησπερα.Η Ελβιρα Τσενα ειναι μια καταπληκτικη μασεζ μονο.Τιποτα αλλο.Το εχει ξεκαθαρισει.Πηγαινω τακτικα δεν εχω κανει καλυτερο μασαζ.Φευγεις ισιος.Ευγενεστατη σεβεται τον πελατη και με το παραπανω.25 ευρω 1 ωρα.Για οποιον θελει μονο μασαζ την συστηνω ανεπιφυλακτα.

Εγγρ.
3 Φεβ 2021
Like
85
Πόντοι
0
Χμμ... 15 ευρώ λέει συζητήσιμη τιμή... τώρα ή είναι καμιά 800 κιλά ή κάνας άντρας... παρόλο που το εμαιλ παραπέμπει σε γυναίκα
Μαγκες πηγα Γαλατσι .Αν δεν ειχα κανει τοσα χιλιομετερα για να παω δεν θα καθομουν ας ηταν και 15 ευρω.Πολυ μπλα μπλα δεν εβαλε γλωσσα ειχε και ενα σκυλακι που του μιλαγε συνεχεια.Μασαζ ανυπαρκτο ετριβε για να περναει η ωρα.Στο τελος εκτονωση και εφυγα απογοητευμενος.Αλλα δεν βαριεσαι εδω εχουμε πληρωσει αλλες μαλακιες .Ενα συν στις εμπειριες μου καλες η κακες.Παντως μην πατε αν προκειται να διανυσεται μεγαλη αποσταση.Επιχειρησα να χαιδεψω αλλα φοραγε τουλαχιστον 2 κορσεδες και κοντευε να εκραγει.Δεν αρνηθηκε αυτη στο χαδι αλλα το αντιθετο.Απογοητευση.

Εγγρ.
3 Φεβ 2021
Like
85
Πόντοι
0
Πειρατή δωσε πληροφορίες για διάρκεια μσζ, τιμή..
Γιατί θα πλακώσουν τις ερωτήσεις οι καυλιαρηδες κ θα την προγγιξουν..
:confused::confused::confused:
Πηρα τηλεφωνο και μου ειπε 30 ευρω για 1 ωρα.Και την ρωτησα αν χρειαστω εκτονωση μου ειπε γινεται μεσα στην τιμη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom