You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 207828
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 29
- Πόντοι
- 0
Τώρα δουλεύει κάπου ;εκεινη τν περιοδο η Τεα ηταν Vfm με 50 ευρω επαιρνες μασαζ ,φραπε με καλαμακι ,rimjob, δαχτυλο καθως σε εκανε μπανιο κ πριν και μετα
Διαγραμμένο μέλος 207828
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 29
- Πόντοι
- 0
Πηγές συναγωνιστή ?Ούτε απ εξω
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
Τώρα δουλεύει κάπου ;
Diamonds Massage – Το μασάζ… ως πολυτέλεια!
diamondsmassage.gr
erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.228
- Πόντοι
- 1.336
26 ΧΡΟΝΗ ΙΣΠΑΝΙΔΑ ΚΑΛΛΟΝΗ ΜΑΙΡΑ 6942448435
Ισπανίδα Μάιρα 26χρονο πιπίνι έτοιμη να σου χαρίσω την ηδονή και το δυνατό σεξ που ψάχνεις.Σε περιμένω στο διαμέρισμά μου,με διακριτικότητα και εχεμύθεια.Το δωράκι μου εΊναι 60€.Δουλεύω από το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ.Απαντώ μόνο σε κλήσεις από κινητό,ΟΧΙ SMS ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙΣ.ΜΑΙΡΑ 6942448435
kanesex.com
Σε δέχομαι στο δικό μου χώρο για μασάζ που δεν θα ξεχάσεις. - Love List
αγγελίες σεξ από callgirl, άνδρες gay, aggelies gia trans με μεγάλα προσόντα, γυναίκες milf με kinky διαθέσεις και πολλές προτάσεις για σεξ..
www.lovelist.com.gr
Ξέρει κανείς κάτι για τις παραπάνω??
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.543
- Πόντοι
- 2.256
Εγώ δεν τις ξέρω, αλλά μόνο και μόνο που η δεύτερη βάζει ψεύτικη φωτογραφία στην αγγελία, τής ρίχνω άκυρο από τα αποδυτήρια.
Πήγα εγώ στην πρώτη κυρία..26 ΧΡΟΝΗ ΙΣΠΑΝΙΔΑ ΚΑΛΛΟΝΗ ΜΑΙΡΑ 6942448435
Ισπανίδα Μάιρα 26χρονο πιπίνι έτοιμη να σου χαρίσω την ηδονή και το δυνατό σεξ που ψάχνεις.Σε περιμένω στο διαμέρισμά μου,με διακριτικότητα και εχεμύθεια.Το δωράκι μου εΊναι 60€.Δουλεύω από το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ.Απαντώ μόνο σε κλήσεις από κινητό,ΟΧΙ SMS ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙΣ.ΜΑΙΡΑ 6942448435kanesex.com
Σε δέχομαι στο δικό μου χώρο για μασάζ που δεν θα ξεχάσεις. - Love List
αγγελίες σεξ από callgirl, άνδρες gay, aggelies gia trans με μεγάλα προσόντα, γυναίκες milf με kinky διαθέσεις και πολλές προτάσεις για σεξ..www.lovelist.com.gr
Ξέρει κανείς κάτι για τις παραπάνω?
Πρόγραμμα επιλέγεις εσύ τι θες...έμεινα ικανοποιημένος γιατί είναι ευχάριστος άνθρωπος και οι υπηρεσίες της είναι οκ...αυτό άλλωστε ψάχνουμε εδώ μέσα....
Akatergastos Outlaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 952
- Πόντοι
- 81
Περισσότερες πληροφορίες; μπανιο; πετσετες; μασαζ; πόσες εκτονωσεις; ως που φτάνει; χρήματα;Πήγα εγώ στην πρώτη κυρία..
Πρόγραμμα επιλέγεις εσύ τι θες...έμεινα ικανοποιημένος γιατί είναι ευχάριστος άνθρωπος και οι υπηρεσίες της είναι οκ...αυτό άλλωστε ψάχνουμε εδώ μέσα....
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.543
- Πόντοι
- 2.256
Μπάνιο καθαριότητα πετσέτες όλα κομπλέ....τώρα στα υπόλοιπα εσείς θα δείτε τι θέλετε να κάνετε...εγώ δεν έκανα μασάζ αλλά τα υπόλοιπα...καλύτερα είναι να σας τα πει η κοπέλα
Τώρα εσύ αυτό το λες ενημέρωση; "Πήγα και όλα κομπλέ γιατί είναι ευχάριστος άνθρωπος αν θέλετε λεπτομέρειες ρωτήστε την ίδια;"Πρόγραμμα επιλέγεις εσύ τι θες...έμεινα ικανοποιημένος γιατί είναι ευχάριστος άνθρωπος και οι υπηρεσίες της είναι οκ...
Ευτυχώς που είναι και αυτά τα παιδιά που γράφουν κριτικές , γιατί αν έγραφαν όλοι κριτικές όπως εσύ, δε θα γνωρίζαμε τίποτα.Ευχαριστώ τα παιδιά για τις κριτικές που ανεβάζουν και έτσι λίγο πηγαίνουμε στα ραντεβού μας πιο σίγουροι για το τι θα συναντήσουμε και τι υπηρεσίες θα δεχθούμε...
Πάντως έχεις χιούμορ ρε μπαγάσα. Όταν είδα αυτή την απάντησή σου σε άλλο thread έκλαψα από τα γέλια,.
Τελευταία τροποποίηση:
erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.228
- Πόντοι
- 1.336
ρε φίλε, δε ζητήσαμε ούτε το ΑΦΜ σου, ούτε το εκκαθαριστικό της εφορίας. Ζητήσαμε μια κριτικούλα για να ξέρουμε αν θα πάμε που την έχουμε βάλει στο μάτι. Αν μου πεις ότι πήγε 100 ευρώ το σύνολο, ποιος ο λόγος να την πάρω τηλέφωνο και να τη ρωτήσω τι και που, αφου θα πάει άκλαυτη.Μπάνιο καθαριότητα πετσέτες όλα κομπλέ....τώρα στα υπόλοιπα εσείς θα δείτε τι θέλετε να κάνετε...εγώ δεν έκανα μασάζ αλλά τα υπόλοιπα...καλύτερα είναι να σας τα πει η κοπέλα
Δώσε 2-3 πληροφορίες παραπάνω. Δεν κοστίζουν τίποτε εξάλλου...
Διαγραμμένο μέλος 203185
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 557
- Πόντοι
- 21
Την πήρα τηλέφωνο πλ. Κύπρου Καλλιθέα 50 με 60 ανάλογα τι μασαζ θέλεις αν θα πάω θα ενημερώσωρε φίλε, δε ζητήσαμε ούτε το ΑΦΜ σου, ούτε το εκκαθαριστικό της εφορίας. Ζητήσαμε μια κριτικούλα για να ξέρουμε αν θα πάμε που την έχουμε βάλει στο μάτι. Αν μου πεις ότι πήγε 100 ευρώ το σύνολο, ποιος ο λόγος να την πάρω τηλέφωνο και να τη ρωτήσω τι και που, αφου θα πάει άκλαυτη.
Δώσε 2-3 πληροφορίες παραπάνω. Δεν κοστίζουν τίποτε εξάλλου...
erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.228
- Πόντοι
- 1.336
Ωραίος φίλε!! να υποθέσω μασάζ και σεξ πάει στα 50-60! Σωστά?Την πήρα τηλέφωνο πλ. Κύπρου Καλλιθέα 50 με 60 ανάλογα τι μασαζ θέλεις αν θα πάω θα ενημερώσω
nikos_poly1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 265
- Πόντοι
- 21
Καλημέρα στην παρέα
Συνάντηση με την κυρία
Έχει χώρο στο Π.Φαληρο κοντά στην Παναγίτσα(Αχιλλέως)
Που ευχάριστη κ κοινωνική σε σημείο που πρέπει να την διακόψεις για να προχωρήσετε μέσα
Άνετο διαμέρισμα,καθαρό.
Στα του αγώνα γνωρίζει μασάζ κ μάλιστα δυνατό,σε χαλαρώνει πλήρως.
Ακολούθησε αγώνας που δεν είναι για πολύ δυνατούς ρυθμούς αλλασυμμετεχει.
Μια ώρα και κάτι η συνάντηση με κόστος 60€.
Συνάντηση με την κυρία
Φυσικοθεραπεύτρια διπλωματούχος αναλαμβάνει μασάζ
Φυσικοθεραπεύτρια διπλωματούχος αναλαμβάνει μασάζ φυσικοθεραπείας. Επίσης μασάζ σωματοθεραπείας, φρουτοθεραπείας, φυτοθεραπείας, μυοχαλαρωτικό για πλήρη ξεκούραση, χαλάρωση και ευεξία. ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6945747718
kanesex.com
Που ευχάριστη κ κοινωνική σε σημείο που πρέπει να την διακόψεις για να προχωρήσετε μέσα
Άνετο διαμέρισμα,καθαρό.
erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.228
- Πόντοι
- 1.336
η xenia που βάζει τη συγκεκριμένη αγγελία έχει πολλές αγγελίες (ακόμα και μία με trans) και αυτό με κάνει σκεπτικό! Δεν ξέρω αν έχω λάθος, αλλά κάτι με "κρατάει"Καλημέρα στην παρέα
Συνάντηση με την κυρία
Έχει χώρο στο Π.Φαληρο κοντά στην Παναγίτσα(Αχιλλέως)Φυσικοθεραπεύτρια διπλωματούχος αναλαμβάνει μασάζ
Φυσικοθεραπεύτρια διπλωματούχος αναλαμβάνει μασάζ φυσικοθεραπείας. Επίσης μασάζ σωματοθεραπείας, φρουτοθεραπείας, φυτοθεραπείας, μυοχαλαρωτικό για πλήρη ξεκούραση, χαλάρωση και ευεξία. ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6945747718kanesex.com
Άνετο διαμέρισμα,καθαρό.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.527
- Πόντοι
- 41.813
ποια κοπελλα ρε τυπε?Μπάνιο καθαριότητα πετσέτες όλα κομπλέ....τώρα στα υπόλοιπα εσείς θα δείτε τι θέλετε να κάνετε...εγώ δεν έκανα μασάζ αλλά τα υπόλοιπα...καλύτερα είναι να σας τα πει η κοπέλα
που την ειδες την κοπελλα?
45αρα γραφει στην αγγελια κι αν προσθεσεις και τα καλοκαιρια που μαλλον τα εχει ξεχασει,φτανει και ξεπερναει τα ορια του γκιλφ.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.055
- Πόντοι
- 5.006
η xenia που βάζει τη συγκεκριμένη αγγελία έχει πολλές αγγελίες (ακόμα και μία με trans) και αυτό με κάνει σκεπτικό! Δεν ξέρω αν έχω λάθος, αλλά κάτι με "κρατάει"
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ποια κοπελλα ρε τυπε?
που την ειδες την κοπελλα?
45αρα γραφει στην αγγελια κι αν προσθεσεις και τα καλοκαιρια που μαλλον τα εχει ξεχασει,φτανει και ξεπερναει τα ορια του γκιλφ.
Διαγραμμένο μέλος 203208
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2021
- Like
- 85
- Πόντοι
- 0
Παιδιά καλησπέρα, για μια Ελβίρα Τσενα που είναι στο Ελληνικό ξέρει κανείς κάτι; Τη ρώτησα στο τηλέφωνο για εκτόνωση, μου είπε όχι, πως προσπαθεί να το κρατήσει "καθαρό " χωρίς να εκνευριστεί και ήταν ευγενέστατη. Έχει κάποιος εμπειρία; Συναγωνιστής που πήγε έκανε μόνο μασαζ, αλλά βέβαια δεν ζήτησε εκτόνωση. Ανήκει στα δ
Καλησπερα.Η Ελβιρα Τσενα ειναι μια καταπληκτικη μασεζ μονο.Τιποτα αλλο.Το εχει ξεκαθαρισει.Πηγαινω τακτικα δεν εχω κανει καλυτερο μασαζ.Φευγεις ισιος.Ευγενεστατη σεβεται τον πελατη και με το παραπανω.25 ευρω 1 ωρα.Για οποιον θελει μονο μασαζ την συστηνω ανεπιφυλακτα.Παιδιά καλησπέρα, για μια Ελβίρα Τσενα που είναι στο Ελληνικό ξέρει κανείς κάτι; Τη ρώτησα στο τηλέφωνο για εκτόνωση, μου είπε όχι, πως προσπαθεί να το κρατήσει "καθαρό " χωρίς να εκνευριστεί και ήταν ευγενέστατη. Έχει κάποιος εμπειρία; Συναγωνιστής που πήγε έκανε μόνο μασαζ, αλλά βέβαια δεν ζήτησε εκτόνωση. Ανήκει στα δεν;
Διαγραμμένο μέλος 203208
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2021
- Like
- 85
- Πόντοι
- 0
Μαγκες πηγα Γαλατσι .Αν δεν ειχα κανει τοσα χιλιομετερα για να παω δεν θα καθομουν ας ηταν και 15 ευρω.Πολυ μπλα μπλα δεν εβαλε γλωσσα ειχε και ενα σκυλακι που του μιλαγε συνεχεια.Μασαζ ανυπαρκτο ετριβε για να περναει η ωρα.Στο τελος εκτονωση και εφυγα απογοητευμενος.Αλλα δεν βαριεσαι εδω εχουμε πληρωσει αλλες μαλακιες .Ενα συν στις εμπειριες μου καλες η κακες.Παντως μην πατε αν προκειται να διανυσεται μεγαλη αποσταση.Επιχειρησα να χαιδεψω αλλα φοραγε τουλαχιστον 2 κορσεδες και κοντευε να εκραγει.Δεν αρνηθηκε αυτη στο χαδι αλλα το αντιθετο.Απογοητευση.Χμμ... 15 ευρώ λέει συζητήσιμη τιμή... τώρα ή είναι καμιά 800 κιλά ή κάνας άντρας... παρόλο που το εμαιλ παραπέμπει σε γυναίκα
Διαγραμμένο μέλος 203208
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2021
- Like
- 85
- Πόντοι
- 0
Πηρα τηλεφωνο και μου ειπε 30 ευρω για 1 ωρα.Και την ρωτησα αν χρειαστω εκτονωση μου ειπε γινεται μεσα στην τιμη.Πειρατή δωσε πληροφορίες για διάρκεια μσζ, τιμή..
Γιατί θα πλακώσουν τις ερωτήσεις οι καυλιαρηδες κ θα την προγγιξουν..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις