Διαγραμμένο μέλος 196977
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2020
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα φιλοι.. Μου εμφανισε στο FB μια Γιωτα στην Δαφνη.. μιλησα μαζι της σε μηνυματα και μου ειπε 80 μια ωρα ολοκληρωμενα.. γνωριζει κανεις κατι? Ευχαριστω..
Καλησπερα φιλοι.. Μου εμφανισε στο FB μια Γιωτα στην Δαφνη.. μιλησα μαζι της σε μηνυματα και μου ειπε 80 μια ωρα ολοκληρωμενα.. γνωριζει κανεις κατι? Ευχαριστω..
της Τζέσικα ρε παιδιά?? μ'αλλον έγινε λάθος παράθεση... η Τζέσικα δεν κρέμασε φανέλα?Τους το στειλα δεν έχει άλλη φορά..
Επειδή τέτοιες περιπτώσεις συχνά εξαφανίζονται μέσα σε λίγες μέρες ή κανε το κασκαντεριλικι ή μοιράσου την πληροφορία με κάποιον έμπιστο παίκτη από εδώ μέσα, να το κάνει αυτός, γιατί να γράψεις δημόσια ποια είναι, χλωμό το κόβω.Καλησπερα φιλοι.. Μου εμφανισε στο FB μια Γιωτα στην Δαφνη.. μιλησα μαζι της σε μηνυματα και μου ειπε 80 μια ωρα ολοκληρωμενα.. γνωριζει κανεις κατι? Ευχαριστω..
Κι εγώ παλιός είμαι χωρίς να έχω γράψει κάτι. Θα ήθελα όμως το τηλέφωνο της θείας Ελένης ,θα ήθελα να την δοκιμάσω κι εγώ.Καλησπέρα και από μένα.
Παρακολουθώ καιρό αλλά δεν είχα γράψει ποτέ. Έκανα δοκιμή με την αγία τριάδα του μασάζ με δικό του χώρο και παραθέτω.
Βίκυ-στεφανια : τίμιο κοριτσάκι , βλέπεις τα πάντα απτις φωτό οπότε ξέρεις τι θα συναντήσεις. Έχει 2 προγράμματα ένα στα 40 με φραπέ και ένα φουλ στα 60-70 δεν το έχω πάρει ακόμα.
Νορμάλ μασάζ και στον φραπέ μπορείς να χουφτωνεις χαλαρά βγάζει και τα βυζιά έξω. Μπανάκι πριν και μετά αν θες το μόνο αρνητικό που είπαν και άλλοι οι βρεγμένες πετσέτες.
Ιουλία : εργατική γυναίκα περί τα 40 +-5 θα έλεγα δεν τα πάω και καλά με αυτά. Διακριτικός χώρος σε μικρό στενό άμα δεν είσαι τις περιοχής δεν φοβάσαι κάτι. Την έχω τιμήσει αρκετές φορές γιατι είναι κατεμε η πιο value for money στα 30 ευρώ με τον φραπέ. Δεν γδυνεται αλλά αφήνει χουφτωμα . Δεν έχω ρωτήσει για μπάνιο αν και νομίζω μου είχε προτείνει αλλά πάω πάντα μπανιαρισμενος .
Μια φορά μπήκε απροειδοποίητα η κόρη της ευτηχως ειμασταν ακόμα στο μπρούμυτα ??
Θεία Ελένη : η λέξη καλτ είναι λίγη. Το ευχαριστήθηκα σαν εμπειρία . Δεν θα ξαναδοκιμαζα στα 70 γιατι ειναι ακριβό για την ηλικία της αλλά για την εμπειρία οκ δεν τα έκλαψα. Ρωσική σχολή , όπως είπαν κέρασμα και ρόφημα στην αρχή, ανακρισουλα αν την έμαθα από φίλο η από εκεί που μιλάτε στο ίντερνετ ?? , μπανάκι πριν και μετά , πεντακάθαρο σπίτι , κρεβαταρα μασάζ θερμαινόμενη , στα του αγώνα ωραίο μασάζ και πολύ καλό μποντι του μποντι με καλαμάκι.
Αυτά από μένα , όπως προείπα ο νικητής μου είναι η Ιουλία αλλά και τα 3 κορίτσια αξίζουν την δοκιμή
μόνο ώρα με 80;;;Καλησπερα φιλοι.. Μου εμφανισε στο FB μια Γιωτα στην Δαφνη.. μιλησα μαζι της σε μηνυματα και μου ειπε 80 μια ωρα ολοκληρωμενα.. γνωριζει κανεις κατι? Ευχαριστω..
τι ηθελα και αναφερα τη γρια ρε φιλε,ειδες τι εγινε παλι?Ρε παιδιά βάλτε το τηλέφωνο της γιαγιας Ελένης σε ένα μεγάλο banner πάνω πανω στο site να μη μας ζαλίζουν τα αρχίδια καθε λίγο και λιγάκι.
Καλά είχαμε ησυχάσει τόσο μέρες τι πας και τα σκαλίζεις κι εσύ χαχααχαχαχα.τι ηθελα και αναφερα τη γρια ρε φιλε,ειδες τι εγινε παλι?
τόσες φορές που μου εχουνε ζητήσει το τηλέφωνο της λογικα πρέπει να της ζητήσω ποσοστά ?????φτανειιιιιΚαλά είχαμε ησυχάσει τόσο μέρες τι πας και τα σκαλίζεις κι εσύ χαχααχαχαχα.
Μήπως να το βάλεις banner κάτω από το προφίλ σου ???τόσες φορές που μου εχουνε ζητήσει το τηλέφωνο της λογικα πρέπει να της ζητήσω ποσοστά ?????φτανειιιιι
Πήγα και εγώ μία φορά επειδή είναι κοντά αλλά δεν .............αυστηρό μασαζ!
Ρουμανα οχι ουγγαρεζαΠολύ ωραίος φίλε με την περιγραφή σου. Θα δοκιμαστεί το κοράσιο λίαν συντόμως!
Ουγγαρεζα είναι απλά γεννηθηκε Ρουμανία.Ρουμανα οχι ουγγαρεζα
Από γραφεία αρκετές και με καλές υπηρεσίεςΚαμία κοπελα που να κάνει ραντεβού και μετά τα μεσάνυχτα υπάρχει?
Συναγωνιστές, ξέρουμε αν παίζει ακόμα φραπεδακι στο Grace ?Καλησπέρα! Με Grace στο Μαρούσι τι παίζει? Το έχει τεστάρει κάποιος?
Συναγωνιστές, ανέφερε συνάδελφος πριν 3-4 σελίδες για Ιουλία στα 30 ευρώ με τίμιο happy ending. Μπορεί να μου στείλει κάποιος pm τηλ η αγγελία;
Εκτός αν θυμάστε που έχουν γραφτεί στοιχεία γιατί έψαξα σε προηγούμενες σελίδες και δεν εντοπισα
Καλησπέρα φίλε μου , γιώτα πως ια τη βρούμε και έκανες επίσκεψη τελικάΚαλησπερα φιλοι.. Μου εμφανισε στο FB μια Γιωτα στην Δαφνη.. μιλησα μαζι της σε μηνυματα και μου ειπε 80 μια ωρα ολοκληρωμενα.. γνωριζει κανεις κατι? Ευχαριστω..
Παίζει ναι.Συναγωνιστές, ξέρουμε αν παίζει ακόμα φραπεδακι στο Grace ?