You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (3 μέλη και 60 επισκέπτες)
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
είναι δυνατή για την ηλικία της και έχει και μεγάλο καθαρό χώρο!Μαζί με την Αλίκη έχει κάτι άλλο καλό εκεί; Πάντως από σώμα η Αλίκη φαίνεται δυνατή.
Το δωμάτιο που ήμουν είχε και ντουζιέρα!
Μόνο μασάζ κανει,Μια Galina merkinα που έχει αγγελία στο Facebook με δικό της χωρο αγίους Αναργύρους στα 35 ευρω , έχει δοκιμάσει κανείς ? Στείλτε προσωπικό ή εδώ .
η Ιουλία τουλάχιστον βαράει οικοδομικό φραπε.
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
αυστηρό μασαζ!Μια Galina merkinα που έχει αγγελία στο Facebook με δικό της χωρο αγίους Αναργύρους στα 35 ευρω , έχει δοκιμάσει κανείς ? Στείλτε προσωπικό ή εδώ .
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
στα δεν αυστηρααυστηρό μασαζ!
H Μελινα κουκακι milf δεν την έχω ακουστά. Επειδή είμαι στην περιοχή λόγω δουλειάς, παιζει να έχει κανείς την αγγελία της ή το τηλέφωνό της...ποιά είναι η Τζένη απο Νίκαια?
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.551
- Πόντοι
- 2.256
ελα ντε , αυτη την απορία ειχα κι εγω.. βρηκα μια αγγελία.. την εχω βάλει στις πιο πίσω σελίδες αλλα καποιοι που πήραν τηλέφωνο είπαν ότι ήταν λάθος.ποιά είναι η Τζένη απο Νίκαια?
Αυτός που εγραψε αρχικά για την Τζένη απο Νίκαια δεν εχει ξαναεμφανιστεί να δώσει διευκρινίσεις
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.541
- Πόντοι
- 456
κι εγω θα ηθελα περισσοτερα στοιχεια για τη μελινα στο κουκακι ,μιας και ειναι πολυ κοντα μου.ευχαριστω
να φας όλη σου τη μέρα για να πας στην άκρη του κόσμου , 35€ , και ούτε έναν καφέ να μή σε κεράσει ...και είναι και αυστηρή , τρομάρα της ...Μόνο μασάζ κανει,
η Ιουλία τουλάχιστον βαράει οικοδομικό φραπε.
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.495
- Πόντοι
- 456
Ναι αλλά απο τα καλύτερα μασάζ που έχω κάνει, το γνωρίζει το άθλημα, για μασάζ με μόνο 35 είναι τίμιο και είναι κ ευχάριστο άτομο ! Τώρα αν είσαι μακριά από Αγίους ...οκνα φας όλη σου τη μέρα για να πας στην άκρη του κόσμου , 35€ , και ούτε έναν καφέ να μή σε κεράσει ...και είναι και αυστηρή , τρομάρα της ...
6Y44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 56
- Like
- 6.185
- Πόντοι
- 11.836
Σε ποια περιοχή;να φας όλη σου τη μέρα για να πας στην άκρη του κόσμου , 35€ , και ούτε έναν καφέ να μή σε κεράσει ...και είναι και αυστηρή , τρομάρα της ...
Αγίους Αναργύρους....Σε ποια περιοχή;
6Y44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 56
- Like
- 6.185
- Πόντοι
- 11.836
Οκ όντως είναι λίγο μακριάΑγίους Αναργύρους....
Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.911
- Πόντοι
- 9.275
Βρε παιδιά μήπως είστε κάπως υπερβολικοί;
Από Πεδίον του Άρεως (= Κέντρο) οι Άγιοι Ανάργυροι είναι 5 χιλιόμετρα και 15-20 λεπτά με το αμάξι και κανονική κίνηση.
Και αν έρχεσαι από Εθνική είναι 5 λεπτά από τις 3 Γέφυρες.
Μην τρελαθούμε ότι είναι μακριά και οι Άγιοι! Ούτε λίγο μακριά είναι!
Φυσικά αν είσαι Γλυφάδα τότε ναι είναι μακριά, αλλά από το κέντρο μακριά δεν είναι με τίποτα.
Από Πεδίον του Άρεως (= Κέντρο) οι Άγιοι Ανάργυροι είναι 5 χιλιόμετρα και 15-20 λεπτά με το αμάξι και κανονική κίνηση.
Φυσικά αν είσαι Γλυφάδα τότε ναι είναι μακριά, αλλά από το κέντρο μακριά δεν είναι με τίποτα.
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
Ναι αλλά αν είναι καθαρά στα "ΔΕΝ" η κοπελα ,δεν έχει νόημα να πάει κάποιος!Βρε παιδιά μήπως είστε κάπως υπερβολικοί;
ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2020
- Like
- 1.953
- Πόντοι
- 206
Φυσιοθεραπευτρια είναι πάω συχνά....δεν έχει καμία σχέση με αυτά που ζητάτε ζητάμε...Παιδιά καλησπέρα, για μια Ελβίρα Τσενα που είναι στο Ελληνικό ξέρει κανείς κάτι; Τη ρώτησα στο τηλέφωνο για εκτόνωση, μου είπε όχι, πως προσπαθεί να το κρατήσει "καθαρό " χωρίς να εκνευριστεί και ήταν ευγενέστατη. Έχει κάποιος εμπειρία; Συναγωνιστής που πήγε έκανε μόνο μασαζ, αλλά βέβαια δεν ζήτησε εκτόνωση. Ανήκει στα δεν;
GERONTOMAGGAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 148
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα συναγωνιστές ,
Επειδή είδα στο νήμα πολλές αναφορές για την Ιουλία στο Περιστέρι , θεώρησα υποχρέωση μου να κοινοποιήσω στους συναγωνιστές την πρόσφατη εμπειρία μου από επίσκεψη στην εν λόγω κυρία.
Κατ' αρχήν πολύ εύκολη συνεννόηση στο τηλέφωνο , όπυ εντυπωσιάστηκα από την ευγένεια της.
Στην συνάντηση που ακολούθησε την επόμενη ημέρα , έμεινα κατάπληκτος τόσο από την ευγένεια της κοπέλας όσο και από την καθαριότητα του χώρου της . Πρόκειται για μία κοπέλα γύρω στα 40-45 , καλό σώμα και αρκετά συμπαθητικό πρόσωπο . Οι υπηρεσίες της περιορίζονται μόνο σε μασάζ όλου του σώματος , στο οποίο είναι καταπληκτική - θα πρέπει νε είναι φυσιοθεραπεύτρια . Ευγενέστατη σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίας , η οποία κράτησε πάνω από μία ώρα , και μου απευθυνόταν συνεχώς στον πληθυντικό , παρά τις παροτρύνσεις μου να χρησιμοποιεί ενικό . Είναι σοβαρή σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίας και ΔΕΝ επιτρέπει χειρονομίες . Στο τέλος της συνεδρίας σε ρωτάει αν επιθυμείς εκτόνωση ( είναι μέσα στην τιμή - οχι εξτρα ) , στην οποία προχωρεί με το χέρι αλλά με ένα τρόπο που σου προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση . Οπως προανέφερα το μασάζ της είναι το κάτι άλλο , σε αναζωογονεί πραγματικά . Το κόστος των υπηρεσιών της είναι μόνο 30 € .
Εμένα τουλάχιστον με ικανοποίησε απόλυτα . Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους επιθυμούν ένα πραγματικά καλό μασάζ με εκτόνωση δια χειρός .
Καλό σας βράδυ !!
Επειδή είδα στο νήμα πολλές αναφορές για την Ιουλία στο Περιστέρι , θεώρησα υποχρέωση μου να κοινοποιήσω στους συναγωνιστές την πρόσφατη εμπειρία μου από επίσκεψη στην εν λόγω κυρία.
Κατ' αρχήν πολύ εύκολη συνεννόηση στο τηλέφωνο , όπυ εντυπωσιάστηκα από την ευγένεια της.
Στην συνάντηση που ακολούθησε την επόμενη ημέρα , έμεινα κατάπληκτος τόσο από την ευγένεια της κοπέλας όσο και από την καθαριότητα του χώρου της . Πρόκειται για μία κοπέλα γύρω στα 40-45 , καλό σώμα και αρκετά συμπαθητικό πρόσωπο . Οι υπηρεσίες της περιορίζονται μόνο σε μασάζ όλου του σώματος , στο οποίο είναι καταπληκτική - θα πρέπει νε είναι φυσιοθεραπεύτρια . Ευγενέστατη σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίας , η οποία κράτησε πάνω από μία ώρα , και μου απευθυνόταν συνεχώς στον πληθυντικό , παρά τις παροτρύνσεις μου να χρησιμοποιεί ενικό . Είναι σοβαρή σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίας και ΔΕΝ επιτρέπει χειρονομίες . Στο τέλος της συνεδρίας σε ρωτάει αν επιθυμείς εκτόνωση ( είναι μέσα στην τιμή - οχι εξτρα ) , στην οποία προχωρεί με το χέρι αλλά με ένα τρόπο που σου προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση . Οπως προανέφερα το μασάζ της είναι το κάτι άλλο , σε αναζωογονεί πραγματικά . Το κόστος των υπηρεσιών της είναι μόνο 30 € .
Εμένα τουλάχιστον με ικανοποίησε απόλυτα . Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους επιθυμούν ένα πραγματικά καλό μασάζ με εκτόνωση δια χειρός .
Καλό σας βράδυ !!
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.551
- Πόντοι
- 2.256
Πολυ καλή η κριτική σου. Σαφής και περιεκτική. Έτσι ακριβως όπως τα γράφεις είναι.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις