Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (1 μέλη και 37 επισκέπτες)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Η αλήθεια είναι ότι για την Τέα έχουν ειπωθεί πολύ καλά λόγια από πολλούς..,κ αρκετά αρνητικά από άλλους..
Δεν την έχω συναντήσει, αλλά πολύ θα το ήθελα να δοκιμάσω, εφόσον δουλεύει κανονικά (έστω κ κατ'οικον)
καλά τα πιο πολλά αρνητικά ήταν απο κλώνους-προμοτορες άλλων γραφείων που πήρανε πόδι τώρα!

Gerrykirky

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Like
38
Πόντοι
0
Ρε συ GerryKirky συγνώμη κιόλας αλλά από τα 47 μηνύματα που έχεις, στα 40 εξ'αυτών ζητάς μόνο τηλέφωνο και πληροφορίες σε pm από τα μέλη. Ψάξε λίγο , διάβασε και καμιά σελίδα παραπίσω. Εξάλλου δε χρειάζεται να ψάξεις σε όλες τις σελίδες. Αν πατήσεις πάνω στο nick name του μέλους του οποίου το μήνυμα παραθέτεις, σε πάει ακριβώς σε εκείνη την ανάρτηση για την οποία ενδιαφέρεσαι να μάθεις.

Και λύσε μου μια απορία σε παρακαλώ πολύ.
Σε κάθε post μέλους, ζητάς πληροφορίες και τηλέφωνο σε Pm. Δεν είναι όλοι παράξενοι και στραβόξυλα όπως είμαι εγώ. Φαντάζομαι θα υπάρχουν και καλά παιδιά που σου έδωσαν τις πληροφορίες που ήθελες.
Τηλεφώνησες; Πήγες; Δοκίμασες κάποια από αυτές για τις οποίες ζητούσες τηλέφωνο;;
Ήρθες μετά εδώ να γράψεις κάτι για να ενημερώσεις και τα άλλα
Εσένα το πρόβλημα σπυ ποιο είναι , εμα τηλέφωνο σπυ έδωσα και μου εστειλες 10 μηνύματα ότι αν ειναη έτσι αν είναι αλλιώς και πως και τη και στο τέλος έγραψες ότι ανήκει σε γραφείο ενώ τη Ε χω επισκεφτεί 50 φιρες τα 2 χρόνια .... Πέραματιωτης είσαι η Πειραιώτης ;;;;

Gerrykirky

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Like
38
Πόντοι
0
Εσένα το πρόβλημα σπυ ποιο είναι , εμα τηλέφωνο σπυ έδωσα και μου εστειλες 10 μηνύματα ότι αν ειναη έτσι αν είναι αλλιώς και πως και τη και στο τέλος έγραψες ότι ανήκει σε γραφείο ενώ τη Ε χω επισκεφτεί 50 φιρες τα 2 χρόνια .... Πέραματιωτης είσαι η Πειραιώτης ;;;;
Όσο για το προαναφερόμενο το βρήκα το τηλέφωνο και πήγα και είναι στο Ελληνικό , επειδή Τρίτη έως Πέμπτη η κυρια έχει χώρο Πάτρα , τα υπόλοιπα θα τα πω στους επιπέδου όχι σε σαχλαμάρες σα και εσένα

Akatergastos Outlaw

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
5
Like
952
Πόντοι
81
Όσο για το προαναφερόμενο το βρήκα το τηλέφωνο και πήγα και είναι στο Ελληνικό , επειδή Τρίτη έως Πέμπτη η κυρια έχει χώρο Πάτρα , τα υπόλοιπα θα τα πω στους επιπέδου όχι σε σαχλαμάρες σα και εσένα
Τελικά φτιάχνει φραπεδακι;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
ο τύπος πιο πάνω εννοούσε για το μασεζ με δικό τους χώρο όπως κάποτε είχε η Τέα!
Α, κατάλαβα ... δεν είμαι γνώστης της προηγούμενης εργασιακής κατάστασης της Τεας , και ευχαριστώ φίλε alpula για την διευκρίνιση του ερωτήματος ! ?
Πάντως η Τεα με αξιόλογες συνεργάτιδες Alice , Νίκη , Λυδια εξυπηρετεί σε υψηλό επίπεδο

• Like
Αντιδράσεις: alpula

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Α, κατάλαβα ... δεν είμαι γνώστης της προηγούμενης εργασιακής κατάστασης της Τεας , και ευχαριστώ φίλε alpula για την διευκρίνιση του ερωτήματος ! ?
Πάντως η Τεα με αξιόλογες συνεργάτιδες Alice , Νίκη , Λυδια εξυπηρετεί σε υψηλό επίπεδο
δεν γνωρίζω φίλε μου,δεν έχω πάρει απο το γραφείο της άλλες κοπέλες!
Αλλά θα γίνει λίαν συντόμως!

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.419
Πόντοι
736
Καλησπέρα μύστες μου θα ήθελα σε pm το τηλέφωνο της Φωτεινής Σβετλανας από Καλλιθεα και το τι ακριβώς κάνει ευχαριστώ

Pussybuster98

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
449
Πόντοι
21
Καλησπέρα μύστες μου θα ήθελα σε pm το τηλέφωνο της Φωτεινής Σβετλανας από Καλλιθεα και το τι ακριβώς κάνει ευχαριστώ
Τσιμπουκια με θέα προσφερει η Καλλιθεα

Καληνυχτα μυστη μου

tsipirikos21

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2018
Like
14
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας!Θα ήθελα παρακαλώ το τηλέφωνο της φωτεινής από την Καλλιθέα και εγώ!
Ευχαριστω πολύ!

Ispanolatris

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Like
48
Πόντοι
0
Δε βλέπουμε και πολλά από φωτός.Εδω θέλει κασκαντεριλικι...
Η άλλη διαφημίζει ποδολαγνεία και η καλύτερη φωτο που βρήκε να βάλει είναι με τη σαγιονάρα που φόραγε η σχωρεμένη η γιαγιά μου για να πάει στο χωράφι.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Η άλλη διαφημίζει ποδολαγνεία και η καλύτερη φωτο που βρήκε να βάλει είναι με τη σαγιονάρα που φόραγε η σχωρεμένη η γιαγιά μου για να πάει στο χωράφι.
Ότι και να έβαζε φίλε μου, με αυτή τη πατούσα ,δεν έχει προοπτική.....

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.091
Πόντοι
736
ΕΔΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ BATMAN
για γελια, 37 χρονων λεει και αν δεις σοφρα που εχει η μουρη της πρεπει να ειναι 60:cry::cry::cry:

trooper

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2005
Like
28
Πόντοι
0
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
360
Πόντοι
21
δεν γνωρίζω φίλε μου,δεν έχω πάρει απο το γραφείο της άλλες κοπέλες!
Αλλά θα γίνει λίαν συντόμως!

εκεινη τν περιοδο η Τεα ηταν Vfm με 50 ευρω επαιρνες μασαζ ,φραπε με καλαμακι ,rimjob, δαχτυλο καθως σε εκανε μπανιο κ πριν και μετα

petroszzr

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2016
Like
320
Πόντοι
26
δοκιμαστικη με λι απο κορεα....μασαζακι με χερια κ πατουσες μετριο προς καλο,στο τελος μια μαλακια.60 γιουρια.αυτα.δε θα ξαναπαω ειναι μακρυα......

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.885
Πόντοι
456
Που ειναι αυτη φιλε?
Δωσε και μια περιγραφη της ξαδελφης του μπρους.

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.541
Πόντοι
2.256
Στο Χολαργό νομίζω είναι η Λι.
Το rimjob που αναφέρει άλλος συναγωνιστής παραπάνω το είναι;

Stories

Νέο!