Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.541
- Πόντοι
- 2.256
Σοβαρα;;; Πραγματικά δεν το γνώριζα ότι λεγόταν έτσι.Ρε τι μαθαίνει κανείς....asslicking!
Σοβαρα;;; Πραγματικά δεν το γνώριζα ότι λεγόταν έτσι.Ρε τι μαθαίνει κανείς....asslicking!
Ούτε απ εξωΕΔΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ BATMAN
Μασάζ υποταγής
Ζίνα, αυταρχική Κυρία έμπειρη Ελληνίδα 37χρονη προσφέρω υποτακτικό, δυναμικό μασάζ tantra και kinky παιχνίδια προς εσάς. Με βρίσκεις στο προσωπικό μου χώρο στο Νέο Ψυχικό. Διακριτικό και εχεμυθο περιβάλλον. Τηλέφωνο 69 94 - 72 29 83 Δευτέρα έως Σάββατο από 10.30π.μ. – 20.00μ.μ.kanesex.com
Όχι.Η Βίκυ Στεφάνια δε βαζει δάχτυλο; Ξέρετε;
Φραπεδάκι μόνο. Αλλά το μασάζ είναι εξαιρετικό και το επίπεδο καθαριότητας του χώρου κορυφαίο.Ανοίγει μετά της 15 Ιουνίου, τι υπηρεσίες κάνει εκτός από μασάζ;
στο ίδιο κτίριο ή στον ίδιο χώρο? Σαν συμβουλή για όποιον ενδιαφέρεται, μην κάνετε το λάθος και έρθετε με αυτοκίνητο, θα βρείτε να παρκάρετε τουλάχιστον 5-6 τετράγωνα πιο πάνω. Με το μετρό γλυτώνετε το σπάσιμο νεύρων και ο σταθμός Εθνική Άμυνα ή Χολαργού, είναι σε πολύ μικρή απόσταση (3 λεπτά περπάτημα).Χολαργο Μεσογειων μαζι με Αλικη
Μαλλον γιατι δεν εδωσες 80 δεν σε αφησεΠρόσφατη συνεδρία με Αλίκη από Χολαργό. Ευγενέστατη στην επικοινωνία, βέβαια και εγώ την άφησα να κάνει ό,τι θέλει στο πρόγραμμα της των 60€ (είναι βασική μου αρχή να αφήνω τις θεραπεύτριες να κάνουν το παιχνίδι τους την πρώτη φορά και εάν υπάρχει χημεία πάμε παρακάτω). Με 2 λόγια, μασάζ μέτριο προς καλό, πίπα πολύ καλή άνευ, και τελείωμα οπουδήποτε στο σώμα. Βυζάκι 1,5 με 2, λεπτή σιλουέτα, εξαιρετική συμπεριφορά, χώρος πολύ καθαρός. Δεν ήθελα περιποίηση από μένα επιδή ήταν η πρώτη φορά όπως είπε, ευελπιστώ στην επόμενη συνεδρία να συμβεί! Ελπίζω να βοήθησα λίγο.
εχεις πμΚαλησπερα σε ελους......Θα μπορουσε σας παρακαλω καποιος να μου πει πληροφοριες και τροπο επικοινωνιας με την ειρηνη απο κολωνακι που αναφερεται κατα καιρους εδω μεσα;......Οπως επισης και καποια αλλη προταση αν υπαρχει για το κεντρο.....Ευχαριστω προκαταβολικα
για δωσε αγγελια ,αδερφε, σε παρακαλωΠρόσφατη συνεδρία με Αλίκη από Χολαργό. Ευγενέστατη στην επικοινωνία, βέβαια και εγώ την άφησα να κάνει ό,τι θέλει στο πρόγραμμα της των 60€ (είναι βασική μου αρχή να αφήνω τις θεραπεύτριες να κάνουν το παιχνίδι τους την πρώτη φορά και εάν υπάρχει χημεία πάμε παρακάτω). Με 2 λόγια, μασάζ μέτριο προς καλό, πίπα πολύ καλή άνευ, και τελείωμα οπουδήποτε στο σώμα. Βυζάκι 1,5 με 2, λεπτή σιλουέτα, εξαιρετική συμπεριφορά, χώρος πολύ καθαρός. Δεν ήθελα περιποίηση από μένα επιδή ήταν η πρώτη φορά όπως είπε, ευελπιστώ στην επόμενη συνεδρία να συμβεί! Ελπίζω να βοήθησα λίγο.
η γνωστή Αλίκη!ΑΛΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΜΑΣΑΖ - Love List
αγγελίες σεξ από callgirl, άνδρες gay, aggelies gia trans με μεγάλα προσόντα, γυναίκες milf με kinky διαθέσεις και πολλές προτάσεις για σεξ..www.lovelist.com.gr
ΑΛΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΜΑΣΑΖ - Αγγελίες Σεξ | Openday
αγγελίες σεξ σε όλη την Ελλάδα. Γυναίκες callgirl και άνδρες zigolo, αγγελίες massage από γυναίκες bigtits στο χώρο τους, αγγελίες τρανς.www.openday.gr
συγγνώμη δεν το κατάλαβα!@alpula
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!!
Η γνώμη σου είναι πάντα καλοδεχούμενη και τη λαμβάνω υπόψη μου.
Είσαι ένα από τα παλαιότερα και έγκριτα μέλη.
Πάντως, έτσι για την ιστορία, δεν ρωτούσα για την κοπέλα.
Απλά έβαλα την αγγελία για τον προηγούμενο που τη ζητούσε.
Όπως και να έχει, ευχαριστώ!
συγγνώμη δεν το κατάλαβα!
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
Από πρόσωπο τι λέει;;;η γνωστή Αλίκη!
Πολύ καλό μασάζ και περιποιητική!
Απο εμένα Ναι!
συμπαθητικό για την ηλικιά της, αρκετά γλυκό!Από πρόσωπο τι λέει;;;
ειναι 40αρα?συμπαθητικό για την ηλικιά της, αρκετά γλυκό!
σίγουρα!ειναι 40αρα?
Πώς βρίσκουμε στοιχεία επικοινωνιας για Μελίνα Κουκάκι?Καλημερα κ απο εδω....Επειδη διαβασα οσο πισω μπορουσα οχι ολες τις σελιδες,κ μεγαλυτερο ποσοστο συμπαιχτων γραφει οτι σχεδον ολες δν κανουν φουλ περα απο Θεια Ελενη ( την οποια δεν την εχω δοκιμασει κ δεν εχω αποψη να πω ) Μονο Στεφανια εχω δοκιμασει η οποια ηταν Οκ σε ολα τα επιπεδα σε αυτο το στυλ,δηλαδη μασαζ κ ολα τα παρεμεφερη.Υπαρχουν ρε παιδια απλως τα αναρτουν λαθος...Πχ Ζωη απο κολονακι η οποια πριν απο 3 χρονια εδινε ρεστα σε μασαζ κ σε υπηρεσιες στα 60 αν δεν κανω λαθος .Προσφατα ομως εχει παχυνει. Μελινα κουκακι milf απο τα καλα στις υπηρεσιες του μασαζ κ φουλ στα 70 με 2 μπαλακια. Τζενη Νικαια πιτσιρικι στα 25 αρκετα καλο μασαζ με φουλ στα 70.Απλως ολες αυτες κ αλλες που θα γινει σεντονι αν γραφω στις αγγελιες τους γραφουν πιστευω λαθος τις υπηρεσιες καθως το μασαζ το γραφουν οχι σαν κυρια υπηρεσια ενω αυτο κανουν κ καλα..Απλως θελω ν πω πως υπαρχουν πολλες μασερ κατ οικον που κανουν ολο το πακετο κ δεν ειναι μονο μια δυο..