Διαγραμμένο μέλος 203208
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2021
- Like
- 85
- Πόντοι
- 0
Θα μπορούσε να μου στείλει κάποιος το τηλέφωνο της θείας Ελένης?
Είναι η Λι από Κορέα που έχει χώρο στην Μεσογείων, αν ψάξεις πίσω θα βρεις ίνφο. Ηλικία 45+, μέτρια εμφάνιση, μέτριο μασάζ, κακός φραπές (σεξ δεν την ρώτησα αν κάνει επειδή δεν γούσταρα). Έχει και μια Ιταλίδα ή Ισπανίδα φίλη στο διαμέρισμα που δεν την έχω δει αλλά η Λι δεν αξίζει κατά την γνώμη μου.
Με καποιες μικρες καθυστερησεις μου απαντησε για μασαζ, μονο στον χωρο της ανεφερε, 30 η ωρα, θεραπευτικο, αλλα εχω ακουσει οτι ειναι στα δεν οποτε και δεν μπηκα στον κοπο να επισκεφτωΓιατί ρε παίδες ρωτάτε για λενα ινστα;
Έχει απαντήσει σε κανέναν στα dm?!?!?!
Θα μπορούσε να μου στείλει κάποιος το τηλέφωνο της θειας Ελενης?
Το ελυσα το θεμα.ΕυχαριστωΡε παλικαρια ειμαι νεος στο φορουμ και δεν ξερω πως μπορω να στειλω μηνυμα χωρις να το βλεπουν ολοι παρα μονο αυτος που θελω.Τουλαχιστον να εξυπηρετησω και εγω ορισμενους με τηλεφωνα που ψαχνουν καποιοι.Σας ευχαριστω
Επιβεβαιώνω επειδή επισκέφθηκα την κοπέλα πως ανήκει στα ΔΕΝ.Με καποιες μικρες καθυστερησεις μου απαντησε για μασαζ, μονο στον χωρο της ανεφερε, 30 η ωρα, θεραπευτικο, αλλα εχω ακουσει οτι ειναι στα δεν οποτε και δεν μπηκα στον κοπο να επισκεφτω
ΣωστάΘα μπορούσε κάποιος συναγωνιστής να μου πει εάν το τηλ της θείας Ελένης στην Καλλιθέα τελειώνει σε 214? Το έχω σωστα?
Εαν δεν είναι το σωστό, θα μπορούσε να το στείλει?
Ευχαριστώ πολύ.
Ευχαριστώ πολύ Αντζελο
Ειναι ευκολο να μου το στιλης το τηλΘα μπορούσε κάποιος συναγωνιστής να μου πει εάν το τηλ της θείας Ελένης στην Καλλιθέα τελειώνει σε 214? Το έχω σωστα?
Εαν δεν είναι το σωστό, θα μπορούσε να το στείλει?
Ευχαριστώ πολύ.
Συμφορουμίτη δοκίμασα προ του τελευταίου lockdown. Κυριλέ χώρος, μασαζ με εσώρουχο. Υπέροχο πλάσμα ως μασέζ το οποίο βέβαια δεν άφησε υπαινιγμούς για περαιτέρω. Θα ξαναπήγαινα, λόγω του πολύ καλού μασαζ.Είναι ανοιχτό τώρα αυτό? Θέλω απο περιέργεια να πάω να δοκιμάσω αλλά μου πέφτει μακρυα η Καλλιθέα για να τρέχω και να είναι κλειστό