You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασάζ στο Ηράκλειο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Andreas_Messara
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 660K
-
- Ετικέτες
- ηράκλειο κρήτης
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
highway2hell
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2011
- Like
- 142
- Πόντοι
- 1
sorry παιδιά για την καθυστερημένη απάντηση ...
δεν μπαίνω συχνά ...
οι 3 υπάρχουν στις kritikes aggelies
η μία έχει μασατσίδικο και site ... soft touch .gr
η άλλη fb
φίλε τσικιστή σου έστειλα PM
Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 216
Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 216
Για πες μας, απο πότε ειναι εξυπναδες ρε τυπε; Αν ειναι να δωσω 150 για μασαζ για μια και μοναδικη πατσαβουρα που ίσως να υπάρχει στο ηρακλειο, δινω 100 στην aegean και κανω το κεφι μου στην Αθηνα.
highway2hell
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2011
- Like
- 142
- Πόντοι
- 1
Πέρα του αστείου και του σοβαρού. Αποφευγετε τη σκατομασωνια την Aegean, είναι κλέφτες και ότι χειρότερο. Να προτιμάτε άλλες εταιρίες είδικά για πτήσεις εντός ελλάδος.
Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 216
(Συγνωμη για το off topic) Μια χαρα ειναι η aegean. Αεροσκαφη καινουργια, καθαρά, ωραιο σερβις και λογικες τιμές. Για την κρητη παντα-σε αλλες πολεις της χωρας που υπάρχουν τρενα και λεωφορεια ισως ειναι αλλιως. Αν πας απο ηρακλειο-αθηνα-ηρακλειο με το καραβι, καταστρωμα σαν τον πουστη 9 ωρες, πληρωνεις 80ευρω!!!!!!!! Αν η διοικηση της ειναι γκριζα και εξυπηρετει παραπλευρους σκοπους, δε το γνωρίζω.
highway2hell
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2011
- Like
- 142
- Πόντοι
- 1
(Συγνωμη για το off topic) Μια χαρα ειναι η aegean. Αεροσκαφη καινουργια, καθαρά, ωραιο σερβις και λογικες τιμές. Για την κρητη παντα-σε αλλες πολεις της χωρας που υπάρχουν τρενα και λεωφορεια ισως ειναι αλλιως. Αν πας απο ηρακλειο-αθηνα-ηρακλειο με το καραβι, καταστρωμα σαν τον πουστη 9 ωρες, πληρωνεις 80ευρω!!!!!!!! Αν η διοικηση της ειναι γκριζα και εξυπηρετει παραπλευρους σκοπους, δε το γνωρίζω.
αφού πάμε offtopic, η Αegean ειναι για το πουτσο φίλε μου. Πήγα με ένα φίλο Λονδίνο πήγαινε έλα 260 Ευρώ με EasyJet (και οι 2 μαζί, ναι καλά ακούς) και έκλεισα τα tickets ακριβώς 1 μήνα πριν, όχι πολύ καιρό πριν. Το αεροπλάνο μια χαρά μου φάνηκε (με τις 0νικες γνώσεις που κατέχω περι αεροπλάνων), όπως και η εξυπηρέτηση. Δλδ δεν κατάλα γιατί πρέπει η Aegean να μου πιάνει το κώλο κάθε φορά που θα πετώ; Αθήνα πας; Κύπρο πας (πλέον έχουν και εκεί μονοπωλιο); Σου σκίζουν το κώλο. Κοιτάω τώρα για Ηράκλειο Αθήνα απλή μετάβαση σε 1 μήνα. 58 ευρώ. Γιατί η RyanAir στα Χανιά να είναι 27 ευρώ; Η έρχετε τπτ καμια αεροσυνοδός και σου παίρνει πιπά ενώ πετάς στην Aegean; Δεν κατάλαβα γιατί πληρώνω 30 ευρώ παραπάνω. Προτιμώ να πάω Χανιά, να ρίξω έναν στη Μίνωος και να φύγω από εκεί, ακόμα και αν μου στοιχήσει λίγο παραπάνω (ή το ίδιο με Aegean) στην τελική λόγω έξτρα μεταφορικών παρά να τα δώσω στην Aegean. Να νιώσουν λίγο ανταγωνισμό να ρίξουν τις τιμές. Είναι μόνοι τους καταλάβετε το, μην τους πληρώνετε τυφλά, προσπαθήστε να βρείτε εναλλακτική.
Bottom line: Αν υπάρχει εναλλακτική και δεν είναι last resort η Aegean, απλά δεν, μέχρι να ρίξουν τις τιμές. Την είδαν μονοπώλιο στις μεταφορές και κάνουν ότι θέλουν.
Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 216
Το μαμησαμε το θεμα αλλα δε βαριεσαι... Διαφωνω. Τα 260 δεν ειναι καλη τιμη. Η aegean τωρα που κοιταω εχει παμπολες πτησεις τον απριλιο με 190 για Λονδινο. Εχω πεταξει Στοκχολμη με 200 πηγαινε ελα με νορμαλ ωρες, στα κυρια αεροδρομια και με ανθρωπινη εξυπηρετηση. Αυτο που λες λοιπον δε στεκει. Ασε που το κοστος ειναι παντα θεμα προγραμματισμού.
Όσο για τις εναλλακτικές, όχι φιλε, δεν ειναι εναλλακτικη να πας Χανια. Τα χανια ειναι περιφεριακό αεροδρόμιο και δεν υπόκεινται στους ιδιους δασμούς, γι αυτο ειναι και πιο φτηνό, για τον ιδιο λογο που ολες οι τσαρτερ πανε εκει. Ωστοσο το να πας στα Χανια κοστίζει. Χρονο (παρα πολυ-4 ωρες πανω κατω στη καλυτερη αν πας με αμαξι), χρημα (αρκετο-2 αστικα λεωφορεια και ενα υπεραστικό), ισως και τη ζωή σου (με αυτους του κωλοδρομους που εχει ο ΒΟΑΚ). Λοιπον στη θεωρια καλα τα λενε ολοι για εναλλακτικες. Η πραγματικότητα ομως ειναι μονοδρομος.
Όσο για τις εναλλακτικές, όχι φιλε, δεν ειναι εναλλακτικη να πας Χανια. Τα χανια ειναι περιφεριακό αεροδρόμιο και δεν υπόκεινται στους ιδιους δασμούς, γι αυτο ειναι και πιο φτηνό, για τον ιδιο λογο που ολες οι τσαρτερ πανε εκει. Ωστοσο το να πας στα Χανια κοστίζει. Χρονο (παρα πολυ-4 ωρες πανω κατω στη καλυτερη αν πας με αμαξι), χρημα (αρκετο-2 αστικα λεωφορεια και ενα υπεραστικό), ισως και τη ζωή σου (με αυτους του κωλοδρομους που εχει ο ΒΟΑΚ). Λοιπον στη θεωρια καλα τα λενε ολοι για εναλλακτικες. Η πραγματικότητα ομως ειναι μονοδρομος.
highway2hell
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2011
- Like
- 142
- Πόντοι
- 1
Το μαμησαμε το θεμα αλλα δε βαριεσαι... Διαφωνω. Τα 260 δεν ειναι καλη τιμη. Η aegean τωρα που κοιταω εχει παμπολες πτησεις τον απριλιο με 190 για Λονδινο. Εχω πεταξει Στοκχολμη με 200 πηγαινε ελα με νορμαλ ωρες, στα κυρια αεροδρομια και με ανθρωπινη εξυπηρετηση. Αυτο που λες λοιπον δε στεκει. Ασε που το κοστος ειναι παντα θεμα προγραμματισμού.
χαχα ρε φιλε, οκ, παιζει να μην είδες τη έγραψα. 260 ευρω περίπου πηγαινε έλα και οι 2 ΜΑΖΙ. 130 ο καθενας πηγαινε ελα Αθήνα - Λονδινο. Συγκεκριμένα, επδ δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέριες λόγω προσωπικων δεδομένων, εμένα η πτήση μου ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΛΑ, Αθήνα - Gatwick , Gatwick - Αθήνα ήταν 111,81 € . Τα έκανα book πρώτες μέρες του Γενάρη και η πτήση ήταν αρχές Φεβρουαρίου. Έχω και το receipt στο email μου, online τα έκλεισα απλά ας μη μπούμε στη διαδικασία να βγάζω screenshot κτλ. Είπα 130 ο καθένας επδ ο φίλος μου πλήρωσε παραπάνω για άλλους λόγους.
Η Aegean δεν παίζει ποτέ ever να έχει τέτοιες τιμές, ας μη γελιώμαστε. 111,81 να πας και να έρθεις Λονδίνο; Αν έχει τι να πω; Είμαι βλάκας
Τωρα για εναλλακτικες, τι να σου πω, δεν λεω οτι δεν πετώ με Aegean. Πετώ τι να κάνω; Όποτε έχει εναλλακτικη και είμαι χαλαρος, την διαλέγω. Ναι, πάω καταστρωμα καράβι, παρά να δώσω λεφτα στην Aegean. Για να κλείνει αυτο το θέμα, επδ αρχίσαμε απο τα μπου στην Αθήνα, συμφωνω, όλοι εκει βουρ αμα μπορείτε παιδιά. 10 ευρω σε μπου στο μεταξουργιο, είναι όπως είναι εκείνα στον άγιο μηνα, 10 ευρώ ΚΑΙ ΚΩΛΟ. κανεις τις πορνο διακοπες σου αθήνα και ερχεσε πίσω. Στη Φυλής με 20 ευρω είναι σαν Αινικολιωτη το μπου και οι κοπέλες μέχρι και μοντέλα και δεν λενε όχι μην ακουμπας κτλ σαν την άθλια την Αλεξία.
Απλα αν μπορείτε αποφύγετε Aegean αυτό μόνο λεω, μην τους δίνουμε τα λεφτα μας στα τυφλα, όλες οι εταιριες θέλουν κερδος εννοειτε, απλα αυτοί λόγω του μονοπωλιου, ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΝ αν μπορουν, επδ ξέρουν ότι σε αυτους θα πάς anyway... Αν δεν έχει άλλη λύση που να είναι viable, πηγαίνετε με Aegean, τι να κάνουμε. Και εγώ αυτό κάνω.
Κλείνω το chapter Aegean, αν θες να προσθέσεις κάτι μπορείς εγώ δεν θα το συνεχίσω επδ ξεφύγαμε
Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 216
Δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα, τις εμπειριες μας λεει ο καθενας. Εγω προσωπικά εχω καλες εμπειριες και συγκριτικά δε βλέπω εκμεταλευση. Μπορει καθενας με σωστο προγραμματισμο να βρει καλές τιμές.
Τεσπα. Επι του θεματος: Μασαζ+Ηρακλειο= n/a, not applicable..
Τεσπα. Επι του θεματος: Μασαζ+Ηρακλειο= n/a, not applicable..
Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 216
Γι' αυτό το λόγο τα μάθαμε ρε συ. Η κατάσταση στο Ηράκλειο είναι απελπισία.
highway2hell
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2011
- Like
- 142
- Πόντοι
- 1
Μάθαμε τιμέςγια ΚΤΕλ, αεροπορικά για αθήνα από κρήτη, αεροπορικά για λονδίνο, κτλ για κανένα μασαζάκι όμως τουμπεκί όλοι ρε παιδιά ?
Τι θέλετε πλέον??
Και εμείς για να μάθουμε μπήκαμε. Ότι πληροφορία για μπουρδελοστριπτιζοκωλόμπαρα έχω τα λέω. Αν δινετε μια πληροφορία δώστε λίγες λεπτομέριες.
ρε παιδία ξεκαθαρήστικε το θέμα τελίκα ειδικά για κομμένο μπεντένη και γάζι πως μπορούμε να τις βρούμε και με το softtouch ti paizei?Αναφέρθηκαν κάποια προφιλ στο ΦΒ παραπάνω και 2σελίδες web αλλα πολύ λακωνικά όλα. Ισχύουν ή είναι μούφα? ΠΕρισσότερες ίνφο έχουμε ?΄Εχω στειλει PM αλλά τίποτα ρε παιδιά
απο αγγελιες εχω κανει αποπήρα και εχω παρει αλλα δεν το σηκώνουν,ειναι μια γνωστή μου στο ρεθυμνο που κανει μασαζ με happy end και βυζομαλακια (25ευρω)αλλα τα εχει τα παχακια της...την γαμουσα παλια αλλα τωρα το γύρισε,ηταν να ερθει και ηρακλειο αλλα δεν εκλεισε κανενα ραντεβου και το ακύρωσε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 256
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 497K